Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
test yaptım ve çokk silik çıktı dün gve ypmıştım bu sabah ışıkda gördüm yoksa kızlar kndimimi kandırıyorum testin kndi çizgisi olabilirmiii kanda vermek istemedim birşey çıkmazsa üzülürüm diye
Oo 10 günü doldurmuşsun bile başka bir test ile daha dene dicem ama yeterli kadar geçmiş ,paranı hiç boşa harcama testlere kan ver gitsin biliyorum insan korkarak veriyor bazen ama başka nasıl öğreneceksin ki mide bulantında varmış
İyi akşamlar kizlar sizlere bir şey danisicam ilişkimin üzerinden 4 gün geçti akıntım çok geliyor yani günde bir iki defa yumurtanın beyazı gibi geliyor ilişkim korumaliydi hamilekikle ilgili hiç şüphem yok ama dizede danışmak istedim adetime 16 gün kaldı yumurtakama döneminde olduğum icinmi böyle acaba görüşlerinizi almak istiyorum
İyi akşamlar kizlar sizlere bir şey danisicam ilişkimin üzerinden 4 gün geçti akıntım çok geliyor yani günde bir iki defa yumurtanın beyazı gibi geliyor ilişkim korumaliydi hamilekikle ilgili hiç şüphem yok ama dizede danışmak istedim adetime 16 gün kaldı yumurtakama döneminde olduğum icinmi böyle acaba görüşlerinizi almak istiyorum
Yumurtlama döneminde şeffaf uzayan akıntı görülebilir çatladıkdan sonra beyaz akıntı görülebilir veya adete yakın sık karşılaştığım bir şey beyaz akıntı kokusuz ve yapışkan bir kıvamı oluyor. Bu çok normal vajinal pH normal olduğunu gösterir sağlıklı olduğunun sinyali , 4 günde hemen gebelik olmaz zaten idrara kana düşmesi 15 günü alır.
Yumurtlama döneminde şeffaf uzayan akıntı görülebilir çatladıkdan sonra beyaz akıntı görülebilir veya adete yakın sık karşılaştığım bir şey beyaz akıntı kokusuz ve yapışkan bir kıvamı oluyor. Bu çok normal vajinal pH normal olduğunu gösterir sağlıklı olduğunun sinyali , 4 günde hemen gebelik olmaz zaten idrara kana düşmesi 15 günü alır.
Benim akıntım hala devam ediyor adetime 12 gün kaldi ve dahademin yoğun bir şekilde uzamayan beyaz dokundugumda nasıl anlatiyim bilmiyorum ama öncekiler gibi akışkan değil uzamiyor potur potur sizce bunu hamilelik belirtisi ne bağlamalımiyim ilişkim kotunmaliydi şüphem yok ama yinede nenolur ne olmaz merka ediyorum yeni evliyim o yüzden son ilişkimi 12 Mart'ta yaşadım