hamilelikde ters iliski

Kız saçmalama. Bu sadece inançla alakalı değil ki. Müslüman olmayan bile kabul etmez sağlık acısın dan bi kere sıkıntı. Mahkemede bile bu sebep olunca tek celse olduğu söyleniyor..sen eşinin kafasını kırsaydin ya bu nebicim soru diye. Enfeksiyon da varmış tutsun nefsini ölmez.

ben doktorum tabi ki anal ilişkinin bi sürü zararı ve etkisi var , gerçekleri inkar etmeye gerek yok , hatta zaten hastalarına ben bakıyorum
Tuvaletini tutamıyor mu hastalarınız? Zararı vardır yok demedim, ben de denemeye cesaret edemem, denemek istemem de ama zevk için yapan insanların bir sağlık sorunu yaşadığını duymadım. Sonuçta vajinal ilişkide de çok sık olduğunda tahriş olma durumu yok mudur?

Tahriş ve kalıcı hasar aynı şey değil ki. Islanma olmazsa tahriş olur. Düzelir. Doğumdan sonra çiş tutamama gibi sorunlar oluyor ama.

Gay arkadaş, ürolog arkadaş…
Astronot demedim ürolog dedim çok zor bulunan bir meslek mi? Bölümüm eşcinsellerin ağırlıkta olduğu bir bölümdü. Bu kadar şaşırtıcı olan ne? Köy gibi bir yerde okudum. Orada da 2 gay arkadaşımız vardı. Tutup da biz gayiz diye gezmiyorlardı tabii ki. Sanki Türkiye'de çok az da gay arkadaşım olamaz.

Hayır vajinal ilişkide tahriş olma durumu çok nadir ve zor bişi ,ıslanmama ve zorlama durumlarında olur .gayta tutamama ileri ki yıllarda olan bir şey hemen olmaz zaten ,anal ilişki sonucu gelen hastaların çoğunda makat çatlağı ,abse ,hemoroid,anal fistül ve sürekli kirlenme şikayeti oluyo bunlar erken başlayan şikayetler

Siz onun ürolog ve gay arkadaşlarından daha iyi bilemezsiniz.

Bir de ne de olsa çocuk derdi yok diye kondom kullanılmıyo ve anogenital siğillerle geliyorlar hastalar , cinsel ilişkiye girdikleri diğer herkese de bulaştırıyolar tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…