- 25 Mart 2022
- 897
- 800
- 23
- Konu Sahibi sevcankubra
-
Hayır ürolog arkadaşım bahsediyor.Gayet de güzel tutabiliyorlar mı? Gay arkadaşlarınız size boşaltım sistemlerinden mi bahsediyor?
ben doktorum tabi ki anal ilişkinin bi sürü zararı ve etkisi var , gerçekleri inkar etmeye gerek yok , hatta zaten hastalarına ben bakıyorumHayır ürolog arkadaşım bahsediyor.
Tuvaletini tutamıyor mu hastalarınız? Zararı vardır yok demedim, ben de denemeye cesaret edemem, denemek istemem de ama zevk için yapan insanların bir sağlık sorunu yaşadığını duymadım. Sonuçta vajinal ilişkide de çok sık olduğunda tahriş olma durumu yok mudur?ben doktorum tabi ki anal ilişkinin bi sürü zararı ve etkisi var , gerçekleri inkar etmeye gerek yok , hatta zaten hastalarına ben bakıyorum
Tuvaletini tutamıyor mu hastalarınız? Zararı vardır yok demedim, ben de denemeye cesaret edemem, denemek istemem de ama zevk için yapan insanların bir sağlık sorunu yaşadığını duymadım. Sonuçta vajinal ilişkide de çok sık olduğunda tahriş olma durumu yok mudur?
Gay arkadaş, ürolog arkadaş…Hayır ürolog arkadaşım bahsediyor.
Astronot demedim ürolog dedim çok zor bulunan bir meslek mi? Bölümüm eşcinsellerin ağırlıkta olduğu bir bölümdü. Bu kadar şaşırtıcı olan ne? Köy gibi bir yerde okudum. Orada da 2 gay arkadaşımız vardı. Tutup da biz gayiz diye gezmiyorlardı tabii ki. Sanki Türkiye'de çok az da gay arkadaşım olamaz.Gay arkadaş, ürolog arkadaş…
Hayır vajinal ilişkide tahriş olma durumu çok nadir ve zor bişi ,ıslanmama ve zorlama durumlarında olur .gayta tutamama ileri ki yıllarda olan bir şey hemen olmaz zaten ,anal ilişki sonucu gelen hastaların çoğunda makat çatlağı ,abse ,hemoroid,anal fistül ve sürekli kirlenme şikayeti oluyo bunlar erken başlayan şikayetlerTuvaletini tutamıyor mu hastalarınız? Zararı vardır yok demedim, ben de denemeye cesaret edemem, denemek istemem de ama zevk için yapan insanların bir sağlık sorunu yaşadığını duymadım. Sonuçta vajinal ilişkide de çok sık olduğunda tahriş olma durumu yok mudur?
Siz onun ürolog ve gay arkadaşlarından daha iyi bilemezsiniz.Hayır vajinal ilişkide tahriş olma durumu çok nadir ve zor bişi ,ıslanmama ve zorlama durumlarında olur .gayta tutamama ileri ki yıllarda olan bir şey hemen olmaz zaten ,anal ilişki sonucu gelen hastaların çoğunda makat çatlağı ,abse ,hemoroid,anal fistül ve sürekli kirlenme şikayeti oluyo bunlar erken başlayan şikayetler
Bir de ne de olsa çocuk derdi yok diye kondom kullanılmıyo ve anogenital siğillerle geliyorlar hastalar , cinsel ilişkiye girdikleri diğer herkese de bulaştırıyolar tabiHayır vajinal ilişkide tahriş olma durumu çok nadir ve zor bişi ,ıslanmama ve zorlama durumlarında olur .gayta tutamama ileri ki yıllarda olan bir şey hemen olmaz zaten ,anal ilişki sonucu gelen hastaların çoğunda makat çatlağı ,abse ,hemoroid,anal fistül ve sürekli kirlenme şikayeti oluyo bunlar erken başlayan şikayetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?