- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi sevcankubra
-
arkadaslar kusura bakmayin utaniorm bole bi sorarken ama esim ters iliski teklif etti 7 aylik hamileyim normal iliskiyede giriorduk ama son zamanlarda enfeksiyon kaptigim icin agrim cok fazla o yuzden ters iliski onerdi gunah boyutuni biliorm zaten tersledim kabul de etmedim konu kapandi ama bn zarari varmi gebelige die merak ediorm yorumlarinizi bekliorm
bence kendiside olur gozuyle bakiyor sanirim yoksa bu konuyu kapatir bu igrencligi konu acip merakini gidermeye calismazdiBuraya konu açıp sorduğunuza göre konu pek kapanmış gibi durmuyor.
Şeyini bir kaç ay tutamayan adamlardan galiba eşiniz. Tam sopalık.
Buraya konu açıp sorduğunuza göre konu pek kapanmış gibi durmuyor.
Şeyini bir kaç ay tutamayan adamlardan galiba eşiniz. Tam sopalık.
bence kendiside olur gozuyle bakiyor sanirim yoksa bu konuyu kapatir bu igrencligi konu acip merakini gidermeye calismazdi
sanirim cok aciyormerak ediyosa denesin
buraya sormanın anlamı ne ben de anlamadım. :)
kiz o nekigebeliğe zararı var mı bilemiyorum ama "pink sock" olma durumu var.
kiz o neki
Yeni banlandim zatenbence kendiside olur gozuyle bakiyor sanirim yoksa bu konuyu kapatir bu igrencligi konu acip merakini gidermeye calismazdi
Sorunun üzerinden yillar gecmis ancak yinede yanitlim dedim. Burda saçmlayanlara dikkat etme. Bilgisizce cahilce yaziyorlar. Anal iliski gunah degil. Gunah oldugunu sadece tarikatlerde anal yolla erkek cocuguna tecavuz edenler söyler. Gunah oldugu sadece bir soylenti. Ayeti almis evirip cevirmis kafalarina gore yorumlamislar her zamanki gibi, birde peygamber soylemis diye hadislere ekleyip uydurmuslar. Eger arastirsaniz hepsinin bir yalan oldugunu ogrenmis olursunuzarkadaslar kusura bakmayin utaniorm bole bi sorarken ama esim ters iliski teklif etti 7 aylik hamileyim normal iliskiyede giriorduk ama son zamanlarda enfeksiyon kaptigim icin agrim cok fazla o yuzden ters iliski onerdi gunah boyutuni biliorm zaten tersledim kabul de etmedim konu kapandi ama bn zarari varmi gebelige die merak ediorm yorumlarinizi bekliorm
İğrenç ya da saygısızlık değil, isteyen istediğini Yaşar kendi evinde yatak odasında. bence büyütmeye gerek yok bu olayı çok eşiniz sizi zorlamadıkça. Sağlık açısından olası zararları var ancak gebeliğe zararı yok diye biliyorum, bence doktorunuza sorun en iyi o bilecektirarkadaslar kusura bakmayin utaniorm bole bi sorarken ama esim ters iliski teklif etti 7 aylik hamileyim normal iliskiyede giriorduk ama son zamanlarda enfeksiyon kaptigim icin agrim cok fazla o yuzden ters iliski onerdi gunah boyutuni biliorm zaten tersledim kabul de etmedim konu kapandi ama bn zarari varmi gebelige die merak ediorm yorumlarinizi bekliorm
Yeni uyelik ve ilk mesaj "anal guzellemesi"Sorunun üzerinden yillar gecmis ancak yinede yanitlim dedim. Burda saçmlayanlara dikkat etme. Bilgisizce cahilce yaziyorlar. Anal iliski gunah degil. Gunah oldugunu sadece tarikatlerde anal yolla erkek cocuguna tecavuz edenler söyler. Gunah oldugu sadece bir soylenti. Ayeti almis evirip cevirmis kafalarina gore yorumlamislar her zamanki gibi, birde peygamber soylemis diye hadislere ekleyip uydurmuslar. Eger arastirsaniz hepsinin bir yalan oldugunu ogrenmis olursunuz
Şunu yazmak için mi üye oldunuz?Sorunun üzerinden yillar gecmis ancak yinede yanitlim dedim. Burda saçmlayanlara dikkat etme. Bilgisizce cahilce yaziyorlar. Anal iliski gunah degil. Gunah oldugunu sadece tarikatlerde anal yolla erkek cocuguna tecavuz edenler söyler. Gunah oldugu sadece bir soylenti. Ayeti almis evirip cevirmis kafalarina gore yorumlamislar her zamanki gibi, birde peygamber soylemis diye hadislere ekleyip uydurmuslar. Eger arastirsaniz hepsinin bir yalan oldugunu ogrenmis olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?