hamilelikde ters iliski

sevcankubra

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
95
7
18
41
arkadaslar kusura bakmayin utaniorm bole bi sorarken ama esim ters iliski teklif etti 7 aylik hamileyim normal iliskiyede giriorduk ama son zamanlarda enfeksiyon kaptigim icin agrim cok fazla o yuzden ters iliski onerdi gunah boyutuni biliorm zaten tersledim kabul de etmedim konu kapandi ama bn zarari varmi gebelige die merak ediorm yorumlarinizi bekliorm

Gebeliğe doğrudan zararı olmadını düşünüyorum, ama enfeksiyon ve başka hastalıklar açısından sakıncalı.

Kocan iğrenç bir insan sende buna alet olursan ne diyim günah olduğunu biliyosun
Normalden com çok daha zararlı olduğunu da bilmen gerekir
Pess

enfeksiyon falan neyse de rektumun yırtılabilir, tuvaletini tutamayabilirsin, eşinde hastalık kapabilir. Günah kısmı neyse de eğer cidden anal düşünüyorsan temizlik şart ve bu lavman falanda hamileliğini etkileyebilir.

İlişkinin kendisi zararlı bil istedim.

Eşini geçiyorum ne halt olursa olsun, enfeksiyon mu kapar ne olursa olsun. Ama senin için çok zararlı ilerde ciddi sorunlar yaşayabilirsin.

Yahu yapmayin sunu yaparsaniz tuvaletinizi tutamazsiniz hem ayip gunah niye boyle bisey soruyosun yapma lutfen hemde dayanilmaz aci olur heralde

konu kapandiysa niye merak ettinki
ters olan yerde mok var malum o pislik sence zarar degilmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…