Merhaba arkadaşlar lütfen biri çıkıp desinki yaşadıklarının aynısını yaşadım ve hepsi geçti. Çok kötüyüm artık dayanamıyorum. Benim bu hamilelikden önce 2 hamileliğim oldu. Biri 5 haftalık, diğeri 15 haftalık düşükle sonuçlandı. Şuanda 30 haftalık hamileyim sona yaklaştım demek olur. Ve 3 hamileliğin 3 dede iç sıkıntısı, panik atak, korku bunları yaşadım. Bundan öncekilerde bu kadar şiddetli olmadı birincide daha azdı ikincide artdı bunda daha fazla. Ama bundan önceki hamileliklerim sonlandığında geçip gitmişdi. Yani normalde böyle biri olmuyorum anksiyete falan yaşamıyorum. Ama şuan çok korkuyorum ki hiç geçmeyecek gibi. Nasıl anlatsam bilmiyorum sanki etrafımda herşey bana garip geliyor havalar soğudu bulutlu rüzgarli olunca dahada arttı bu hisslerim dışarı çıkarsam kötü olurum eve gidersem kötü olurum beynimde hep böyle düşünceler var geceler uyuyamıyorum sürekli 5 dakkada bir zıplayıp uyanıyorum içimi sıkıntı bürüyor kalkıp evde tur atıyorum. Eşim, ailem hepsi bana destek. Eşim hep yanımda korkma diyor ben senin yanındayım hep destek oluyor. Ailemde hamd olsun herşey yolunda ama neden böyleyim anlamıyorum. Üstelik 5 yıldır sabırsızlıkla bekliyoruz bebeği hamile kalmadan önce sabırsızlanıyorum hamile kalınca bu hisslerden dolayı sevinemiyorumda. Çok çok kötüyüm herşey içime sıkıntı veriyor. Rüzgardan havadan korkmak o kadar saçma ki ama korkuyorum anlayamıyorum kendimi ne yaşadığımı. Psikoloklarada gittim panik ataksın anksiyetesin diyolar başkada birşey yok. Arada düzeliyorum birazcık yine aynı şeyler yaşıyorum. Lütfen sırf hamilelikde böyle olup iyleşenler varmı? Beynim o kadar dolu ki, baş ağrılarıda oluyor artık hep beynimi dinliyorum yoruldum bebeğime sevinemez oldum. Ya bebekten sonrada böyle olursam delirirsem bakamazsam. Çok kötü birşey Allah kimseye yaşatmasın
lütfen geçip gitmeyin yazın