Hamilelik

hulya476

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
22
1
::selam ben hulya hollandadan nasilsiniz.benim bir sorunum var hamile kalaiyorum,bundan yaklasik 7,ay once 4,aylik bir dusuk yaptim,simdi deniyorum yok,yok olmuyor.Yanliz buay adetim cok az oldum,belki diyorum hamileyim ama belki pisikolojikte olabiliyor boyle beklemek cok zor arkadaslar,bir parlak fukri olan varmi,kolay hamilelikle ilgili:

Merhaba arkadaşlar; Ben Gebelik başlığı altında birçok konuda arkadaşlarımla paylaşım içindeyim. Günler geçtikçe büyük bir aile olduk ve paylaşımlarda bulunduk. Ben hamile kalmak için çabalıyorum ve şu an Klomen kullanmaktayım. Fakat burada bu çabayı gösteren birçok arkadaşımla henüz tanışma fırsatımız olmadı bu nedenle paylaşımlarımızı daha da büyütmek ve daha da büyük bir aile olmak için Facebook üzerinde bir grup kurduk. Hepinizi bu gruba bekliyoruz.
grup linki : Welcome to Facebook | Facebook
grup ismi : KK KARDEŞLıĞı (facebookta üye olanlar bu şekilde aratabilirler)

seni çok iyi anlıyorum bende 7ay önce 2,5 aylık bebeğimi düşürdüm canım ve bende deli gibi anne olmak isteyenlerdenim inş rabbim gönlümüze göre verir canım inş tez zamanda onlara kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…