-
- Konu Sahibi AySeGuL2306
Bence de en mantıklısı kan verip netleştirmek. Böyle stres de yapıyo. Güvenilir bi test ama sonrada çizgi çıktığı için önemsemedim. Umarım vardır hayırlısıylaKaset test bozuktur belki en guzeli kan testi ben net cizgi gordugum halde guvenkeyip hemen kan verdim
Yarın hem kan verip hem bi test alıp yaparım bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısıyla çadır umarım. :) siz de bir an önce bebeğinize sağlıkla kavuşun inaallahTest varsa elinizde yarın tekrar edin bizimlede paylaşın insallah gebesinizdir
Allah razı olsun çok sağolun darısı size ve isteyen herkeseYarın hem kan verip hem bi test alıp yaparım bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısıyla çadır umarım. :) siz de bir an önce bebeğinize sağlıkla kavuşun inaallah
Yaa benim de 1 saat sonra böyle silik çizgi cıkan testim var daha adetime 4-5 gün varken yaptım. Ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor hatta bugum wcye kostum adet oldum sanıp. Ama bu sabah tekrar test yaptım hiçbişey çıkmadı 1 saat sonra bile silik bişey çıkmadı. Diğer testi de kuruma çizgisi mi acava diye yıkadım ama silinmedi çizgi hala duruyor. Kafam karıstı. Neyse adet gunum gelsin de tekrar yapacağım gecikme olursaEn son 3 gün önce yaptım silik çizgi o an göremedim. Bi saat sonra falan böyle olmustı. Sonra yapamadım son testimdi yarın kan veririm. Ben bu ay ovulasyonla ilerledim ve iki kez pik gördüm. İlkine göre 8 gün gecikmem var ikincisine göre 2 gün. Eğer hamilelik varsa muhtemelen ikinci yumurtlamadandır diye düşünüyorum.
Bazen kuruma çizgisi yapabiliyor testler. Aynı markanın bazen kuruma çıkıp bazen çıkmadığı da oluyor. Bende bu teste güvenmedim açıkçası yoksa hemen kan verirdim. Kan testi ile öğrenmek en mantıklısı bu yüzden. Umarım sizin de benim de gebelik vardırYaa benim de 1 saat sonra böyle silik çizgi cıkan testim var daha adetime 4-5 gün varken yaptım. Ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor hatta bugum wcye kostum adet oldum sanıp. Ama bu sabah tekrar test yaptım hiçbişey çıkmadı 1 saat sonra bile silik bişey çıkmadı. Diğer testi de kuruma çizgisi mi acava diye yıkadım ama silinmedi çizgi hala duruyor. Kafam karıstı. Neyse adet gunum gelsin de tekrar yapacağım gecikme olursa
İnşallah vardır nedense bu ay var gibi hissediyorum. Yumurtlamadan tam 7gün sonra gece uykumdan uyanacak kadar bi regl ağrısı hissettim. İnternetten baktım döllenen yumurta rahme tutunma süresi 7-8gün sonra falanmış beni o gece hissettiğim bel ağrısı umutlandırıyor. Çok ufak şeylere bile böyle heveslenip kapılıyorum artıkBazen kuruma çizgisi yapabiliyor testler. Aynı markanın bazen kuruma çıkıp bazen çıkmadığı da oluyor. Bende bu teste güvenmedim açıkçası yoksa hemen kan verirdim. Kan testi ile öğrenmek en mantıklısı bu yüzden. Umarım sizin de benim de gebelik vardır
Bi kaç gün sonra testi tekrarlayın ya da kan verin. Ben direkt kan vericem sanırım.Yaa benim de 1 saat sonra böyle silik çizgi cıkan testim var daha adetime 4-5 gün varken yaptım. Ara ara adet ağrısı gibi ağrım oluyor hatta bugum wcye kostum adet oldum sanıp. Ama bu sabah tekrar test yaptım hiçbişey çıkmadı 1 saat sonra bile silik bişey çıkmadı. Diğer testi de kuruma çizgisi mi acava diye yıkadım ama silinmedi çizgi hala duruyor. Kafam karıstı. Neyse adet gunum gelsin de tekrar yapacağım gecikme olursa
Belirtilerimiz var ama bunlar regl belirtileri mi hamilelik mi bilemiyoruz tabi. İnsallah hamileliktendir. Benim de en çok şüphelendiğim sürekli günlerdir regl olacakmış gibi ağrı yaşamam ama bi türlü olmaması. Gebelikte oluyormuş bu çünkü. Benim bi oğlum var ama uzun zaman oldu belirtilerimi giç hatırlamıyorum o ay ısrarla hissedip günümü beklemiştim belki siz de hissettiniz gerçekten :)İnşallah vardır nedense bu ay var gibi hissediyorum. Yumurtlamadan tam 7gün sonra gece uykumdan uyanacak kadar bi regl ağrısı hissettim. İnternetten baktım döllenen yumurta rahme tutunma süresi 7-8gün sonra falanmış beni o gece hissettiğim bel ağrısı umutlandırıyor. Çok ufak şeylere bile böyle heveslenip kapılıyorum artık
Canım sonucun ne oldu aynı durumdayımBelirtilerimiz var ama bunlar regl belirtileri mi hamilelik mi bilemiyoruz tabi. İnsallah hamileliktendir. Benim de en çok şüphelendiğim sürekli günlerdir regl olacakmış gibi ağrı yaşamam ama bi türlü olmaması. Gebelikte oluyormuş bu çünkü. Benim bi oğlum var ama uzun zaman oldu belirtilerimi giç hatırlamıyorum o ay ısrarla hissedip günümü beklemiştim belki siz de hissettiniz gerçekten :)
Hala olmadım ve dün Prodoctor test yaptım negatif çıktı. Yarın kan vermeyi düşünüyorum. En azından muayene olup kist oluşumu var mı onu öğrenmek için gidicem.Canım sonucun ne oldu aynı durumdayım