Gebeliğe Hazırlık Hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ya dün pozitif çıktı ama bugün 3 nokta kadar pembemsi bir kan vardi ama normal mi canım benim ilk deyimim olunca sormak istedim
Çamaşırın da mı vardı o kan yoksa idrar testinde falan mı çıktı

İlk aylarda olur diyorlar bebek yerleşme kanaması gibi ama sen yinede pazartesi bı doktora git görün
Birde bişey sorucam canım evde yaptığım teste pozitif çıktı ya ultrason da gözükür mu ki canım ben daha öncede bebeğimi kaybetim ondan bu kadar çok soruyorum canim baya net belli oldu birde canım

Birde bişey sorucam canım evde yaptığım teste pozitif çıktı ya ultrason da gözükür mu ki canım ben daha öncede bebeğimi kaybetim ondan bu kadar çok soruyorum canim baya net belli oldu birde canım
Şimdi bebek en fazla 3 haftalıkdir tahminen yani bence şimdi gözükmeye bilir zaten ilk önce 1 ay bir haftalık falan olsun öyle gözükür daha yeni minnacık

Şimdi bebek en fazla 3 haftalıkdir tahminen yani bence şimdi gözükmeye bilir zaten ilk önce 1 ay bir haftalık falan olsun öyle gözükür daha yeni minnacık
Him ne bileyim hemen test yaptım net cikincada acaba belli olur mu ki dedim inşallah kötü birsey çıkmaz da

Him ne bileyim hemen test yaptım net cikincada acaba belli olur mu ki dedim inşallah kötü birsey çıkmaz da
Yok zaten normal gebeliklerde bile 5. Haftada 6.haftata bebeği gören var

Tamam canım bakalım ne olacak çok teşekkür ederim yinede içim bir nebze olsa da rahatlıyor canım
Ben hiç gebelik geçirmedim ama burda çok kişiden okudaklarimca sana aktarıyorum sende beni dualarında eksik etme olur mu

Ben hiç gebelik geçirmedim ama burda çok kişiden okudaklarimca sana aktarıyorum sende beni dualarında eksik etme olur mu
Herkes için ediyorum canım dualarımız anne olmak isteyenlere rabbim hayırlı sağlıklı vakitte bir evlat nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…