Canım ya dün pozitif çıktı ama bugün 3 nokta kadar pembemsi bir kan vardi ama normal mi canım benim ilk deyimim olunca sormak istedimBoş ver sen onları çok güzel olucak herşey merak etme
Çamaşırın da mı vardı o kan yoksa idrar testinde falan mı çıktıCanım ya dün pozitif çıktı ama bugün 3 nokta kadar pembemsi bir kan vardi ama normal mi canım benim ilk deyimim olunca sormak istedim
Ayıptır söylemesi peceteye geldi çok az amaÇamaşırın da mı vardı o kan yoksa idrar testinde falan mı çıktı
İlk aylarda olur diyorlar bebek yerleşme kanaması gibi ama sen yinede pazartesi bı doktora git görünAyıptır söylemesi peceteye geldi çok az ama
Him tamam canım mutalaka gidicem ya karnımın altında farklı bir ağrı var zaten karnım şişiyor insan ister istemez korkuyor yaİlk aylarda olur diyorlar bebek yerleşme kanaması gibi ama sen yinede pazartesi bı doktora git görün
Birde bişey sorucam canım evde yaptığım teste pozitif çıktı ya ultrason da gözükür mu ki canım ben daha öncede bebeğimi kaybetim ondan bu kadar çok soruyorum canim baya net belli oldu birde canımİlk aylarda olur diyorlar bebek yerleşme kanaması gibi ama sen yinede pazartesi bı doktora git görün
Şimdi bebek en fazla 3 haftalıkdir tahminen yani bence şimdi gözükmeye bilir zaten ilk önce 1 ay bir haftalık falan olsun öyle gözükür daha yeni minnacıkBirde bişey sorucam canım evde yaptığım teste pozitif çıktı ya ultrason da gözükür mu ki canım ben daha öncede bebeğimi kaybetim ondan bu kadar çok soruyorum canim baya net belli oldu birde canım
Him ne bileyim hemen test yaptım net cikincada acaba belli olur mu ki dedim inşallah kötü birsey çıkmaz daŞimdi bebek en fazla 3 haftalıkdir tahminen yani bence şimdi gözükmeye bilir zaten ilk önce 1 ay bir haftalık falan olsun öyle gözükür daha yeni minnacık
Yok zaten normal gebeliklerde bile 5. Haftada 6.haftata bebeği gören varHim ne bileyim hemen test yaptım net cikincada acaba belli olur mu ki dedim inşallah kötü birsey çıkmaz da
Tamam canım bakalım ne olacak çok teşekkür ederim yinede içim bir nebze olsa da rahatlıyor canımYok zaten normal gebeliklerde bile 5. Haftada 6.haftata bebeği gören var
Ben hiç gebelik geçirmedim ama burda çok kişiden okudaklarimca sana aktarıyorum sende beni dualarında eksik etme olur muTamam canım bakalım ne olacak çok teşekkür ederim yinede içim bir nebze olsa da rahatlıyor canım
Herkes için ediyorum canım dualarımız anne olmak isteyenlere rabbim hayırlı sağlıklı vakitte bir evlat nasip etsin canımBen hiç gebelik geçirmedim ama burda çok kişiden okudaklarimca sana aktarıyorum sende beni dualarında eksik etme olur mu
Canım kan testi yaptırdım cuma günü yaptirdigim 341 bugün yaptirdigim 1091 canım yükseliyor çok şükürBen hiç gebelik geçirmedim ama burda çok kişiden okudaklarimca sana aktarıyorum sende beni dualarında eksik etme olur mu
Oh çok şükür bak söyledim çok güzel olucak diyeCanım kan testi yaptırdım cuma günü yaptirdigim 341 bugün yaptirdigim 1091 canım yükseliyor çok şükür
Evet canım çok şükür bin şükür rabbim herkesin gönlüne göre versin ya ben çok dua istedim şimdi ben herkese çok güzel dilerimle dua ediyorum canımOh çok şükür bak söyledim çok güzel olucak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?