E zaten iğnenin 14. Günü adet olunuyor yani sizin adetiniz 5 gun gecikmiş. Çatlamanın 14. Günü adet olunur bu herkeste böyledir. 15 gun daha beklerseniz çocuk 2 aylik oluyor. Suan test yapsanız varsa çıkar. Ve varsa fokik asit yada progestan başlamanız gerekebilir. Bence hemen test yapınDoktor bekle diyor adetin 15 gün adet geciksin dedi
Yok artık 15 geçsin diyeni de ilk kez duydum yav kimyasalı var Allah korusun dış gebeliği var gebeliğin sağlıklı devam etmesi için verilcek takviyeler var çok ilginçDoktor bekle diyor adetin 15 gün adet geciksin dedi
Çok saçma bütün doktorlar 14. Gün yap diyorDoktor bekle diyor adetin 15 gün adet geciksin dedi
Bende anlamadım gerçekten ben iğneyi ocağın 25 de vuruldum bugün 19. Gün oluyor normal adet tarihim Şubat'ın 15 onu bekle dedi doktor amaE zaten iğnenin 14. Günü adet olunuyor yani sizin adetiniz 5 gun gecikmiş. Çatlamanın 14. Günü adet olunur bu herkeste böyledir. 15 gun daha beklerseniz çocuk 2 aylik oluyor. Suan test yapsanız varsa çıkar. Ve varsa fokik asit yada progestan başlamanız gerekebilir. Bence hemen test yapın
Benim doktor bana öyle demedi Allah allahÇok saçma bütün doktorlar 14. Gün yap diyor
Dayanamayıp yaptım ya ama sevinemedim iğnenin tesiri gecmismidir kiÇok saçma bütün doktorlar 14. Gün yap diyor
Hadi gözün aydın hamilesin tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsinBenim doktor bana öyle demedi Allah allah
Dayanamayıp yaptım ya ama sevinemedim iğnenin tesiri gecmismidir ki
İğnenin etkisi 14. Gün biter ve iğne etkisi bu kadar pembe çıkmaz bence yarın git hemenkan verBenim doktor bana öyle demedi Allah allah
Hiç adet olacak gibi ağrınız oldu mu yada sağlı sollu kasık ağrısı falanBenim doktor bana öyle demedi Allah allah
Sağ sol kasık ağrım cok oldu canım akıntım da çok olduHiç adet olacak gibi ağrınız oldu mu yada sağlı sollu kasık ağrısı falan
Eşinize söylediniz mi sürpriz yapın bari bizizim içinde dua edin lütfenSağ sol kasık ağrım cok oldu canım akıntım da çok oldu
Yapıcam sürpriz inşaallah rabbim isterseyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin canım benim de daha belli değil.baklim pazartesi günü doktora gidicem belli olucak rabbimin izniyle inşallahEşinize söylediniz mi sürpriz yapın bari bizizim içinde dua edin lütfen
Dayamayip kan testi vermeye gittim pazartesi cikicak ama oradaki ebe adet gecikmesi lazım dedi ama belli de olmaz felan dedi içimde bir korku oldu ya hiç bir doktor öyle demiyor yayap gitsin kız öyle de aklında kalacak böylede bizde catlicaz meraktan
Boş ver sen onları çok güzel olucak herşey merak etmeDayamayip kan testi vermeye gittim pazartesi cikicak ama oradaki ebe adet gecikmesi lazım dedi ama belli de olmaz felan dedi içimde bir korku oldu ya hiç bir doktor öyle demiyor ya
İnşallah canım ya. İnsanı strese soktular beniBoş ver sen onları çok güzel olucak herşey merak etme
Senin son adet tarihin ne zaman? Adetten ortalama 14 15 gun geçince çatlama ignrsi yapılıyor zaten. Sonra ki 14. Gunde de adet olman lazımdı. Senin adetinden 5 gun geçmiş suan. Ben anlamadim ki hangi kafayı yaşıyor bu doktor ve hemsireDayamayip kan testi vermeye gittim pazartesi cikicak ama oradaki ebe adet gecikmesi lazım dedi ama belli de olmaz felan dedi içimde bir korku oldu ya hiç bir doktor öyle demiyor ya
Ben en son ocağın 15 de adet oldum ocağın 28 de çatlatma iğnesi vuruldum o günden itibaren sayinca bugün 19. Gün oluyor canımSenin son adet tarihin ne zaman? Adetten ortalama 14 15 gun geçince çatlama ignrsi yapılıyor zaten. Sonra ki 14. Gunde de adet olman lazımdı. Senin adetinden 5 gun geçmiş suan. Ben anlamadim ki hangi kafayı yaşıyor bu doktor ve hemsire
Bugun ayin 12si 16. Gun oluyorBen en son ocağın 15 de adet oldum ocağın 28 de çatlatma iğnesi vuruldum o günden itibaren sayinca bugün 19. Gün oluyor canım
Pardon 25 yazicaktim canımBugun ayin 12si 16. Gun oluyorgünler hızlı geçmiş size sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?