Adet gününüzün pek bir önemi yok iğnesi iğneden sonra 14 15 16 günler falan adet olunur yüzde 90 İğnenin etkisi çok maalesef igenin 14. Günü test yapabilirsiz bende pazartesiye sonuç Alicam 3. Kez vuruldum bu iğneyi şimdi sizde bel ağrısı olucak gaz olucak kaşık ağrısı olucak olucakda olucak bunların hiç birine aldırış etmeyin çünkü iğne içinde HCG hormonu var bu yüzden vücut kendini hamile sanıyorKızlar bişey sorucaktim da bir bilgisi olan yazabilir mi ben çatlatma iğnesi vuruldum pazartesi günü adet günüm çok akıntım var beyaz bir akıntı dün sol kasigim da bugün sağ kasığımda aşırı derecede kasık ağrım var o ağrı dizime vuruyor adette bu kadar ağrım olmuyordu acaba iğnenin etkisi mi beni.bu kadar kötü yaptı yoksa bebis olabilir mi
Neee test yaptınız mıHim peki ne yapmam gerek yani nasıl anliycam benim iğneyi olalı 19. Günüm
Yarın sabah ilk işiniz test yapmak olsunHim peki ne yapmam gerek yani nasıl anliycam benim iğneyi olalı 19. Günüm
Yapmadım canım ben bilmiyordum ben normal adet günümü bekliyordum mesajı da şimdi gördüm yarın sabah hemen yapayımYarın sabah ilk işiniz test yapmak olsun
Mesajı şimdi gördüm yapmadim maalesef yarın sabah yaparım hemenAyy test yaptın mı merak ettiminşallah bebiştir
Gün içinde yapsan da çıkar galiba çok merak ettimMesajı şimdi gördüm yapmadim maalesef yarın sabah yaparım hemen
Gün içinde yapsanız çıkar belki varmı elinizde testMesajı şimdi gördüm yapmadim maalesef yarın sabah yaparım hemen
Sabah yapsam daha iyi net sonuc alırım en azındanGün içinde yapsanız çıkar belki varmı elinizde test
Zaten 19 gün olmuş yapın çıkar büyük ihtimalle 2 saat sıvı almayınSabah yapsam daha iyi net sonuc alırım en azından
Korkuyorum açıkçası yapmaya hep tek çizgi çıkıncaZaten 19 gün olmuş yapın çıkar büyük ihtimalle 2 saat sıvı almayın
Bugüne dek gelse gelirdi adet bende iki kez kullandım 17.gün hep adet oldum bence yapmalısınKorkuyorum açıkçası yapmaya hep tek çizgi çıkınca
Bende öyle heob17. GunBugüne dek gelse gelirdi adet bende iki kez kullandım 17.gün hep adet oldum bence yapmalısın
yap gitsin kız öyle de aklında kalacak böylede bizde catlicaz meraktanKorkuyorum açıkçası yapmaya hep tek çizgi çıkınca
Doktorum yarın sabah yap dedi yazdım da doktora üzülmekten korkuyorum yayap gitsin kız öyle de aklında kalacak böylede bizde catlicaz meraktan
Ama diğer doktor da adetin gecikmesini bekle diyor yayap gitsin kız öyle de aklında kalacak böylede bizde catlicaz meraktan
Doktor bekle diyor adetin 15 gün adet geciksin dediBugüne dek gelse gelirdi adet bende iki kez kullandım 17.gün hep adet oldum bence yapmalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?