• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik...

Yaa ne kadar naifsiniz ❤️ Haklısınız insan kendinde olmayan bir belirti gördüğünde doğal olarak hamile miyim diye düşünüyor. İnşallah güzel haberi alında hep beraber sevinelim
Bu işler beni çok değiştirdi ya
Umarım isteyen herkes en kısa zamanda hamile kalır :oops:

Ben zaten herkesin bu halde olduğunu ama benim gibi utancından kimseye söyleyemediğini düşünüyorum :KK53:
Ben evlenmeden önce kendimi çok kolay hamile kalan biri sanıyordum
Ne işkenceler ettim kocama :KK53:
1,2,3 öyle devam ediyoruz
En azından eczacıdan utanıyorum artık da sürekli test almıyorum 2 3 aydır :oops:
Bi bunu başardım
İşte bu yüzden kendinize kızmayın. Ne yapalım bizde tezcanlıyız🤷🏻‍♀️ Benim nöbetçi eczaneye bile gitmişliğim var sizi tebrik ediyorum en azından o konuda benim gibi değilsiniz. Çok özeniyorum kafasına takmayanları gerçekten de onların daha çabuk oluyor nasip işte

İşte bu yüzden kendinize kızmayın. Ne yapalım bizde tezcanlıyız🤷🏻‍♀️ Benim nöbetçi eczaneye bile gitmişliğim var sizi tebrik ediyorum en azından o konuda benim gibi değilsiniz. Çok özeniyorum kafasına takmayanları gerçekten de onların daha çabuk oluyor nasip işte
İşte onlar aynı zamanda uzun yaşıyor bence
Azcık olsa gamsız biri olaydım neler yapardım şimdiye kadar neler :işsiz:

İşte onlar aynı zamanda uzun yaşıyor bence
Azcık olsa gamsız biri olaydım neler yapardım şimdiye kadar neler :işsiz:
Bence de 🤷🏻‍♀️ Bozmayın moralinizi yine umutla bekleyin bu ay nasibinizdir belki 🌸

Merhaba arkadaşlar dün doktora gittim vajinal muayene yaptı yaram oldugu icin. Bi arada sabah bugün yumurtlama günün olabilir yumurtan büyümüş dedi. Sabah çatlamış olabilir de dedi. Bende reglime 1 hafta var nasıl oluyor felan dedim. Eve gelince ovilasyom testi yaptım yumurtlama felan yok. Arıca 14. günde pik yapmıstı değerlendirmiştik o günleri.
Bu olanlar kafamı karıştırdı. O an aklımı toplayıp konuşamadım ama çok merak ediyorum. Böule bir durum olabilir mi 😒
Biraz yanlış gelmişsin
Ben vajinal muayene olmadım hiç
Doktor yanlış görmüş olabilir mi pek sanmıyorum doğrusu
Doktor mu testler mi desen doktora güvenirdim yani

Bence de 🤷🏻‍♀️ Bozmayın moralinizi yine umutla bekleyin bu ay nasibinizdir belki 🌸
Kafayı sıyırmaktan sanki ara ara sancılarım oluyor gibi geliyor bak buraya yazana kadar hiçbir şeyim yoktu :KK53:
Belki de regl olacağım yine yanlış alarm

Kafayı sıyırmaktan sanki ara ara sancılarım oluyor gibi geliyor bak buraya yazana kadar hiçbir şeyim yoktu :KK53:
Belki de regl olacağım yine yanlış alarm
Belki de regl olmayacaksın. Kaç gün var adetine ?

Yine ben yine kendimi hamile sanma vakası büyük ihtimalle
Bu evde kalma işi beni bu açıdan çok yordu en çok sanırım

Önce genel izahat vereyim
Yaklaşık 6-7 aydır çocuk deniyoruz
En son 2 ay önce ön kontrol için bir doktora gideyim demiştim
Prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı ve onun için ilaç tedavisi görüyordum
Bu hafta son ilacı almam gerekiyordu ama bir sebepten alamadım

Derdimse yine kendimi hamile sanmam
Yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşadık
İlişkiden de 6-7 gün sonra regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu
Yerleşmeyle filan bir alakası var mı bilmiyorum
Umarım vardır
Regl günüm bu cuma olmalı
Henüz hiçbir şey hissetmiyorum ama elim yüreğimde kendimi dinliyorum resmen
Tek kendimce bulduğum belirti göğüslerimin büyümüş ve hassas olması
Sonuçta hormon tedavisi görüyordum ve altı üstü bir hafta ilaç alamadım ve son ilacımdı tedavideki
3-4 gün içinde hamile olmasam bu kadar büyür müydü diye kendimi avutuyorum
Ama hiçbir belirtim de yok
Olmaması normal midir?
Bu aydan çok umutluydum, kafamı hiç yormamıştım bu işlere ve olumlu enerji gönderiyordum
Ama şu son günleri geçiremiyorum resmen
Test almak da istemiyorum olmazsa üzülebilirim

Ya benim içimi ferahlatın ya aklımı baiıma getirin lütfen
Bu durumlar hiç ben değil hem de hiç sağlıklı değil bence
Belirti aramak İcin cok erken. Ben hep kendimi şöyle rahatlatıyordum. İyi anne baba olacağımıza inandığı an gelecek bebegimiz. Daha anne karnına düsmeden sorumluluk yüklemek gibi olmusta olabilir bilemiyorum ☺️ ama hem siz anne baba olarak hemde o bebek hazır oldugunda gelecek emin olun. Bir de Allah nasip etmişse 😍 inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız

Belirti aramak İcin cok erken. Ben hep kendimi şöyle rahatlatıyordum. İyi anne baba olacağımıza inandığı an gelecek bebegimiz. Daha anne karnına düsmeden sorumluluk yüklemek gibi olmusta olabilir bilemiyorum ☺️ ama hem siz anne baba olarak hemde o bebek hazır oldugunda gelecek emin olun. Bir de Allah nasip etmişse 😍 inşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız
Aslında inançları olan bir insanım
Oluyorsa da olmuyorsa da bir sebebi olduğuna inanırım
Ama bu işler başka bir şeye benzemiyormuş
Şu son 2 3 gün hepten mantığımı kaybettim resmen

Aslında inançları olan bir insanım
Oluyorsa da olmuyorsa da bir sebebi olduğuna inanırım
Ama bu işler başka bir şeye benzemiyormuş
Şu son 2 3 gün hepten mantığımı kaybettim resmen
Evet bende öyle düşünüyorum insanlara anlatırken aaa ne kadar mantıklı konusuyor bizde keske zamanında böyle düsünseydik falan diyorlar ama ben icimden keske bende erkenden cocuk sahibi olsaydım diyorum. Agzım Baska kalbim Baska ama elden gelen bir şey yok bu nasip kısmet isi. Çok düsününce olmaz diyorlar ona da inanmıyorum insanın aklından nasıl cıkar bu. Sizi cok iyi anlıyorum 3 yıllık evlilik ve bir bucuk yıllık icsel savastan sonra bebegimi i bekliyoruz valla aklımdan da hic cıkmadı 😂 insallah vardır birseyler hadi hayırlısı

Evet bende öyle düşünüyorum insanlara anlatırken aaa ne kadar mantıklı konusuyor bizde keske zamanında böyle düsünseydik falan diyorlar ama ben icimden keske bende erkenden cocuk sahibi olsaydım diyorum. Agzım Baska kalbim Baska ama elden gelen bir şey yok bu nasip kısmet isi. Çok düsününce olmaz diyorlar ona da inanmıyorum insanın aklından nasıl cıkar bu. Sizi cok iyi anlıyorum 3 yıllık evlilik ve bir bucuk yıllık icsel savastan sonra bebegimi i bekliyoruz valla aklımdan da hic cıkmadı 😂 insallah vardır birseyler hadi hayırlısı
Ben şu şekilde düşünmedim diyen birini bulsam onu da dinleyeceğim
Öyle kuru kuru takma demek hiç tatmin etmiyor beni
Gerçekten düşünmemeye çalıştım bu 2 aydır belki de düşünmemeye çalıştığım için olma ihtimali yaklaşınca tamamen kontrolü kaybettim

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Umarım isteyen herkes en kısa zamanda çocuk sahibi olur

Yine ben yine kendimi hamile sanma vakası büyük ihtimalle
Bu evde kalma işi beni bu açıdan çok yordu en çok sanırım

Önce genel izahat vereyim
Yaklaşık 6-7 aydır çocuk deniyoruz
En son 2 ay önce ön kontrol için bir doktora gideyim demiştim
Prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı ve onun için ilaç tedavisi görüyordum
Bu hafta son ilacı almam gerekiyordu ama bir sebepten alamadım

Derdimse yine kendimi hamile sanmam
Yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşadık
İlişkiden de 6-7 gün sonra regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu
Yerleşmeyle filan bir alakası var mı bilmiyorum
Umarım vardır
Regl günüm bu cuma olmalı
Henüz hiçbir şey hissetmiyorum ama elim yüreğimde kendimi dinliyorum resmen
Tek kendimce bulduğum belirti göğüslerimin büyümüş ve hassas olması
Sonuçta hormon tedavisi görüyordum ve altı üstü bir hafta ilaç alamadım ve son ilacımdı tedavideki
3-4 gün içinde hamile olmasam bu kadar büyür müydü diye kendimi avutuyorum
Ama hiçbir belirtim de yok
Olmaması normal midir?
Bu aydan çok umutluydum, kafamı hiç yormamıştım bu işlere ve olumlu enerji gönderiyordum
Ama şu son günleri geçiremiyorum resmen
Test almak da istemiyorum olmazsa üzülebilirim

Ya benim içimi ferahlatın ya aklımı baiıma getirin lütfen
Bu durumlar hiç ben değil hem de hiç sağlıklı değil bence
Canım şimdi buraya yazdıklarına bakarak sana hamilesin de diyemem hamile olamazsın da diyemem.. Bir de yanlış birşey söyleyip seni umutlandırmak en son isteyeceğim şey olur ki stresli ve umutu bir bekleyişin var..

Ben şuan 3. Kez hamileyim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak.. Biraz tecrübelerime dayanarak yorum yapacağım..

Öncelikle son ilacı almamış olman durumu olumsuz yönden etkiler mi bilmedim yani ama ben sanmıyorum etkilemez yaa..

Yumurtlamadan bir gün öncesi ilişki yaşadığınızı söylemişsin eğer Yumurtlamadan eminsen tam da zamanında ilişki olmuş ve bu çok iyi birşey..

O bahsettiğin ilişkiden bir hafta sonrası olan ağrıların bazılarında oluyor bende hiç olmadı. Bende de aynı zamanlarda hep hafif lekelenme pembesi kan oldu..

Onun haricinde bahsettiğin göğüs hassasiyeti ilk iki hamileliğimde kesinlikle net birşekilde oldu.. Ama biliyorsun ki adet olacağımız zaman da bazen bu hassasiyet oluyor. Fakat ben adet öncesi ile hamilelik arasındaki farkı çözdüm sanırım. Tam emin değilim ama adet olmadan önce oluşan hassasiyet daha çok sadece hassaslaşma gibi oluyor hamilelik olunca hafif acı da beraberinde oluyor. Bir de göğsün yanlarına doğru sanki koltuk altına doğru hafif acıma da oluyordu.. Ama bu bahsettiğim şey tabi ki kişiden kişiye değişir.. Mesela bu 3. Hamileliğimde hiçbirşeyim olmadı benim..

Bir de en çok dikkatimi çeken şey akıntılarımdaki değişikliklerdi.. Bu 3 hamileliğimde oldu.. Akıntım normale göre bir tık arttı ve böyle zaman zaman kremsş zmaan zaman da su gibi şeklinde geliyordu..

Ama sen az çok anlarsın adet olacağın zamanki vücudunun tepkisini?? Sana nasıl geliyor şuan?? Gerçi şuan sen tamamen hamilelik odaklısın o yüzden belki psikolojik olarak da sana hamile belirtileri gibi geliyor olabilir ama yine de söylediklerime bir bak bakalım nasıl bir sonuç çıkaracaksın..

Cumaya da az kaldı.. İnşallah tez zamanda güzel haberi bize buradan verirsin🤗

Ay kendimi gördüm resmen 4 aydır deniyoruz her ay kendimi hamile sanıyorum. Bir de acaba adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi diye ikileme düşüyorum. Bat perşembe benim de ama ümidim yok

Canım şimdi buraya yazdıklarına bakarak sana hamilesin de diyemem hamile olamazsın da diyemem.. Bir de yanlış birşey söyleyip seni umutlandırmak en son isteyeceğim şey olur ki stresli ve umutu bir bekleyişin var..

Ben şuan 3. Kez hamileyim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak.. Biraz tecrübelerime dayanarak yorum yapacağım..

Öncelikle son ilacı almamış olman durumu olumsuz yönden etkiler mi bilmedim yani ama ben sanmıyorum etkilemez yaa..

Yumurtlamadan bir gün öncesi ilişki yaşadığınızı söylemişsin eğer Yumurtlamadan eminsen tam da zamanında ilişki olmuş ve bu çok iyi birşey..

O bahsettiğin ilişkiden bir hafta sonrası olan ağrıların bazılarında oluyor bende hiç olmadı. Bende de aynı zamanlarda hep hafif lekelenme pembesi kan oldu..

Onun haricinde bahsettiğin göğüs hassasiyeti ilk iki hamileliğimde kesinlikle net birşekilde oldu.. Ama biliyorsun ki adet olacağımız zaman da bazen bu hassasiyet oluyor. Fakat ben adet öncesi ile hamilelik arasındaki farkı çözdüm sanırım. Tam emin değilim ama adet olmadan önce oluşan hassasiyet daha çok sadece hassaslaşma gibi oluyor hamilelik olunca hafif acı da beraberinde oluyor. Bir de göğsün yanlarına doğru sanki koltuk altına doğru hafif acıma da oluyordu.. Ama bu bahsettiğim şey tabi ki kişiden kişiye değişir.. Mesela bu 3. Hamileliğimde hiçbirşeyim olmadı benim..

Bir de en çok dikkatimi çeken şey akıntılarımdaki değişikliklerdi.. Bu 3 hamileliğimde oldu.. Akıntım normale göre bir tık arttı ve böyle zaman zaman kremsş zmaan zaman da su gibi şeklinde geliyordu..

Ama sen az çok anlarsın adet olacağın zamanki vücudunun tepkisini?? Sana nasıl geliyor şuan?? Gerçi şuan sen tamamen hamilelik odaklısın o yüzden belki psikolojik olarak da sana hamile belirtileri gibi geliyor olabilir ama yine de söylediklerime bir bak bakalım nasıl bir sonuç çıkaracaksın..

Cumaya da az kaldı.. İnşallah tez zamanda güzel haberi bize buradan verirsin🤗
Siz çok güzel detaylı detaylı anlatmışsınız
Benim bunların hiçbiri yok
Sanırım bu ay da olmadı
Ben yavaştan kendimi alıştırayım regl olacağım diye 🙄
Siz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Bugün biraz daha umutsuzluğa döndü benim ruh halim

Ay kendimi gördüm resmen 4 aydır deniyoruz her ay kendimi hamile sanıyorum. Bir de acaba adet belirtisi mi yoksa hamilelik belirtisi mi diye ikileme düşüyorum. Bat perşembe benim de ama ümidim yok
Psikolojik destek mi alsam acaba diye düşünüyorum ama 6 ayda bu hale geldim daha da uzarsa ne yapacağım hiç bilmiyorum

Siz çok güzel detaylı detaylı anlatmışsınız
Benim bunların hiçbiri yok
Sanırım bu ay da olmadı
Ben yavaştan kendimi alıştırayım regl olacağım diye 🙄
Siz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Bugün biraz daha umutsuzluğa döndü benim ruh halim
Canım hayırlısı olsun diyelim.. En doğru zamanda gelsin.. Benim bu 3. Bebeğim hiç bir belirti vermeden geldi..sürpriz geldi hemde. Yani hiç de belli olmuyor bazen.. İnşallah adet olmazsın ama olursa da artık bir sonraki aya inşallah 😊

Back