• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik...

Canım hayırlısı olsun diyelim.. En doğru zamanda gelsin.. Benim bu 3. Bebeğim hiç bir belirti vermeden geldi..sürpriz geldi hemde. Yani hiç de belli olmuyor bazen.. İnşallah adet olmazsın ama olursa da artık bir sonraki aya inşallah 😊
Bir sonraki aya diye diye bu da olmazsa 7. Aya geçeceğiz artık
Herhalde normal şekilde olmayacak çaresi neyse ona bakalım en azından
Tam öyle detaylı da muayene olmadık
Allaha emanet deniyoruz her ay ya tutarsa diye
Muayene olmalı kısma geçelim bari artık

Bende zaten anladım ki 1 yıl kendi kendime deneyecek güçlü psikoloji yokmuş
6 ayda bile çok değiştim
Şaşkınım

Olur olmaz o tabi ki allahın takdiri ama en azından doktorlu kısmı netleştirmiş oluruz

Bir sonraki aya diye diye bu da olmazsa 7. Aya geçeceğiz artık
Herhalde normal şekilde olmayacak çaresi neyse ona bakalım en azından
Tam öyle detaylı da muayene olmadık
Allaha emanet deniyoruz her ay ya tutarsa diye
Muayene olmalı kısma geçelim bari artık

Bende zaten anladım ki 1 yıl kendi kendime deneyecek güçlü psikoloji yokmuş
6 ayda bile çok değiştim
Şaşkınım

Olur olmaz o tabi ki allahın takdiri ama en azından doktorlu kısmı netleştirmiş oluruz
Normalde doktorlar 1 sene diyor.. Ama bir problem varsa sizin de dediğiniz gibi hiç yoktan bilip ona göre yolunuza devam edersiniz.. Hiçbir sorun olmayacağı gibi belki de minicik bir işlemle çözüme oluşacak bir sorun da olmuş olabilir.. Böyle durumlarda bende bekleme taraftarı değilim..

Prolaktin hormonunuz düştü mü sizin peki?? Bir de eşinizin hormon, sperm değerlerine bakılması gerekiyor.. Yani çok şanslıyız ki günümüzde herşeyin bir çözümü var.. Tabi Allah vermezse orası ayrı oraya müdahale edemiyoruz ama sizi çok karamsar ve bıkkın gördüm.. Durun bakalım daha yeni başlıyorsunuz😊

Normalde doktorlar 1 sene diyor.. Ama bir problem varsa sizin de dediğiniz gibi hiç yoktan bilip ona göre yolunuza devam edersiniz.. Hiçbir sorun olmayacağı gibi belki de minicik bir işlemle çözüme oluşacak bir sorun da olmuş olabilir.. Böyle durumlarda bende bekleme taraftarı değilim..

Prolaktin hormonunuz düştü mü sizin peki?? Bir de eşinizin hormon, sperm değerlerine bakılması gerekiyor.. Yani çok şanslıyız ki günümüzde herşeyin bir çözümü var.. Tabi Allah vermezse orası ayrı oraya müdahale edemiyoruz ama sizi çok karamsar ve bıkkın gördüm.. Durun bakalım daha yeni başlıyorsunuz😊
Geçen ay düşmüştü göğsülerimden anlıyorum çünkü
Ama bu ay kendi kendime yükselttim yine bence
İlaç kullanmama rağmen çıldırdılar

Bu ayı eşime ayırdım onun doktor ayı olacak
Gelecek ay da ben giderim tekrar
Bu ay kontrole gidemiyorum

Ya aslında karamsar filan değildim
Hatta aksine gayet umutlu kafası rahat ni insandım
Ama sanırım takmamaya çok uğraştım
Sona yaklaşınca kendimi sıkmam sanırım duygu boşalmasına dönüştü
Şu an sadece umutsuz hissediyorum
Dün de panik hissediyordum gerçi
İlla ki geçecek hepsi
Bugünlük pek modumda değilim sadece

Geçen ay düşmüştü göğsülerimden anlıyorum çünkü
Ama bu ay kendi kendime yükselttim yine bence
İlaç kullanmama rağmen çıldırdılar

Bu ayı eşime ayırdım onun doktor ayı olacak
Gelecek ay da ben giderim tekrar
Bu ay kontrole gidemiyorum

Ya aslında karamsar filan değildim
Hatta aksine gayet umutlu kafası rahat ni insandım
Ama sanırım takmamaya çok uğraştım
Sona yaklaşınca kendimi sıkmam sanırım duygu boşalmasına dönüştü
Şu an sadece umutsuz hissediyorum
Dün de panik hissediyordum gerçi
İlla ki geçecek hepsi
Bugünlük pek modumda değilim sadece
Bakalım önce bi adet olacak mısın belki de adet olmazsın belli mi olur 😊 Ama bilemiyorum göğüslerden prolaktin hormonu yüksekliği anlayabilir misin.. Belki de adet olacağın için ya da inşallah hamile olduğun için dirildiler 😊

Bakalım önce bi adet olacak mısın belki de adet olmazsın belli mi olur 😊 Ama bilemiyorum göğüslerden prolaktin hormonu yüksekliği anlayabilir misin.. Belki de adet olacağın için ya da inşallah hamile olduğun için dirildiler 😊
Yüksek olunca onun ağrısı başka oluyor ya
Regldeki acısına benzemiyor hiç
Durdukları yerde bile kıpırdasalar acıyor yüksekken
Reglden biraz fazlası şu an o yüzden
Düşünmenin bu kadar etkili olacağonı bilseydim puzzle çözmeye devam ederdim herhalde
Şimdi boşa ilaç kullanmış gibi oldum çünkü

Yüksek olunca onun ağrısı başka oluyor ya
Regldeki acısına benzemiyor hiç
Durdukları yerde bile kıpırdasalar acıyor yüksekken
Reglden biraz fazlası şu an o yüzden
Düşünmenin bu kadar etkili olacağonı bilseydim puzzle çözmeye devam ederdim herhalde
Şimdi boşa ilaç kullanmış gibi oldum çünkü
Cumadan sonra artık yeni şeyler düşünmeye başlarsınız.. Siz yapmanız gereken bütün testleri yaptıysanız eşiniz de kontrole gitsin.. Düşünme stres yapma diyeceğim ama insan aklını kontrol edemiyor bazen.. Ne bileyim ya herşey lafla olmuyor işte..

Cumadan sonra artık yeni şeyler düşünmeye başlarsınız.. Siz yapmanız gereken bütün testleri yaptıysanız eşiniz de kontrole gitsin.. Düşünme stres yapma diyeceğim ama insan aklını kontrol edemiyor bazen.. Ne bileyim ya herşey lafla olmuyor işte..
Şu an zaten hiç modumda değilim
En iyi tavsiye bile olsa ben ondan bir ders çıkarmaya hazır değilim yani
Dün biraz bunalmıştım sanırım ondan konu açmak istedim

Canım durumun nasıl?? Adet oldun mu?? Ya da olacak gibi misin??

Yine ben yine kendimi hamile sanma vakası büyük ihtimalle
Bu evde kalma işi beni bu açıdan çok yordu en çok sanırım

Önce genel izahat vereyim
Yaklaşık 6-7 aydır çocuk deniyoruz
En son 2 ay önce ön kontrol için bir doktora gideyim demiştim
Prolaktin hormonum yüksek çıkmıştı ve onun için ilaç tedavisi görüyordum
Bu hafta son ilacı almam gerekiyordu ama bir sebepten alamadım

Derdimse yine kendimi hamile sanmam
Yumurtlamadan 1 gün önce ilişki yaşadık
İlişkiden de 6-7 gün sonra regl olacakmışım gibi ağrılarım oldu
Yerleşmeyle filan bir alakası var mı bilmiyorum
Umarım vardır
Regl günüm bu cuma olmalı
Henüz hiçbir şey hissetmiyorum ama elim yüreğimde kendimi dinliyorum resmen
Tek kendimce bulduğum belirti göğüslerimin büyümüş ve hassas olması
Sonuçta hormon tedavisi görüyordum ve altı üstü bir hafta ilaç alamadım ve son ilacımdı tedavideki
3-4 gün içinde hamile olmasam bu kadar büyür müydü diye kendimi avutuyorum
Ama hiçbir belirtim de yok
Olmaması normal midir?
Bu aydan çok umutluydum, kafamı hiç yormamıştım bu işlere ve olumlu enerji gönderiyordum
Ama şu son günleri geçiremiyorum resmen
Test almak da istemiyorum olmazsa üzülebilirim

Ya benim içimi ferahlatın ya aklımı baiıma getirin lütfen
Bu durumlar hiç ben değil hem de hiç sağlıklı değil bence
Canım bilgin vardır senin sana soru sormak istiyorum. spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende. 😞

Canım durumun nasıl?? Adet oldun mu?? Ya da olacak gibi misin??
Olacak gibiyim ya bayağı
İlk lekelenmem başladı ama ilginç olan siyah parçalar var sanki lekelenmemde
Daha tam başlamadı reglim ön aşamasındayım

Canım bilgin vardır senin sana soru sormak istiyorum. spiral ile korunuyorum hayatımda ilk defa göğüs uçlarıma dokununca ağrıyor normalde göğüsümün tamamı ağrır yadırgamam ama sadece elleyince göğüs uçlarıma ağrıyor ve arada kasık ağrısı ve sadece sağ bacağımda sızı var hamilelikmidir bu? Adetime 10 gün var daha bu kadar erken çıkarmı belirtiler ve bu durum 3-4 gündür var bende. 😞
Uzman değilim ama deneyimlerimden yorum yapayım
Çok erken yumurtlamıyorsanız pek mümkün değil adete 10 gün varken belirti göstermek

Umarım vardır
Sonuçta hormon tedavisi görüyordum ve altı üstü bir hafta ilaç alamadım ve son ilacımdı tedavideki
Olmaması normal midir?
Bu aydan çok umutluydum, kafamı hiç yormamıştım bu işlere ve olumlu enerji gönderiyordum

durumun ne oldu acaba merak ettim umarım hayırlı haberlerdir. benim durumum da şu an sana benziyor prolaktin yüksekliği nedeniyle ilaç kullanıyorum bu ay ve sonraki aylar deneyeceğiz. güzel sonuçlar aldınız mı

durumun ne oldu acaba merak ettim umarım hayırlı haberlerdir. benim durumum da şu an sana benziyor prolaktin yüksekliği nedeniyle ilaç kullanıyorum bu ay ve sonraki aylar deneyeceğiz. güzel sonuçlar aldınız mı
Yok 2 ay içinde de olmadı. 3. Aydayım şu an henüz tık yok.
Umarım sizin olur en kısa zamanda

Mrb kizlar bende sizin gibi cok ugrastm cocuk sahibi olmak icin, 1 bucuk yildir evliym 1 yildir korunmuyordk prolaktn hormonm yuksk cikiyordu en son tekrar gecen ay doktora gittm ve klomen progestan verdi ama malesf hamile kalamadm umudumu yitirmedm bu ay yine gittm klomen arti baska ilaclarda kullandm ve sukur hamileyim 4 haftalik🤗 Allah isteyen herkese versin insallah sorularinz olursa cvplarim

Umarım vardır
Olmaması normal midir?

Canm benm de prolaktnm yuksekti surekli ilac kullaniyordm ilac kullanirken dusuyordu biraktgmda tekrar yukseliyordu anlayacgn ilac işe yaramadi aslan pencesi otu var onu ictm düstü cok sukur tavsiye ederim sana hem o otu iciyordm hem doktorun verdigi klomeni kullaniyordm onun sayesinde oldugunu dusunuyorum

Canm benm de prolaktnm yuksekti surekli ilac kullaniyordm ilac kullanirken dusuyordu biraktgmda tekrar yukseliyordu anlayacgn ilac işe yaramadi aslan pencesi otu var onu ictm düstü cok sukur tavsiye ederim sana hem o otu iciyordm hem doktorun verdigi klomeni kullaniyordm onun sayesinde oldugunu dusunuyorum
Dün tahlil yaptırdım sonunda yüksek değilmiş çok şükür
Hatta gayet normalmiş
Artık detaylı doktor muayenesi oldum zaten 👍

Yerleşme lekelemesi bittikten kaç gün sonra idrarda çıkar acaba gecikmenin 48.gunundeyim 34 35 günde regl olurum.tam adet gunlerimde 2 3 gün süren kahverengi lekelenmem oldu bide su gubi hafif akntiçok az peceteyle farkettgm sonra kremsi akinti hep geldi 3 gün once idrar. Testinde zorla gözüken bi silik var cesaret edemiyorum teste ve kan testine sizce var midir poffff senede toplasan 2 kez 40 günü geçer o da mevsim gecisinde olur böyle şimdi olması dusunturtuyor ama testte net çıkması gerekmezmiydi yerleşmeden hemen sonra test yaptgmda çıkmamıştı üzerinden 5 6 gün gecikince silik çıktı ama net çıkmadığı için yoktur diyorum off

Yerleşme lekelemesi bittikten kaç gün sonra idrarda çıkar acaba gecikmenin 48.gunundeyim 34 35 günde regl olurum.tam adet gunlerimde 2 3 gün süren kahverengi lekelenmem oldu bide su gubi hafif akntiçok az peceteyle farkettgm sonra kremsi akinti hep geldi 3 gün once idrar. Testinde zorla gözüken bi silik var cesaret edemiyorum teste ve kan testine sizce var midir poffff senede toplasan 2 kez 40 günü geçer o da mevsim gecisinde olur böyle şimdi olması dusunturtuyor ama testte net çıkması gerekmezmiydi yerleşmeden hemen sonra test yaptgmda çıkmamıştı üzerinden 5 6 gün gecikince silik çıktı ama net çıkmadığı için yoktur diyorum off
Acaba kendinize ayrı konu mu açsanız?

Back