Canım şimdi buraya yazdıklarına bakarak sana hamilesin de diyemem hamile olamazsın da diyemem.. Bir de yanlış birşey söyleyip seni umutlandırmak en son isteyeceğim şey olur ki stresli ve umutu bir bekleyişin var..
Ben şuan 3. Kez hamileyim Allah nasip ederse ilk bebeğim olacak.. Biraz tecrübelerime dayanarak yorum yapacağım..
Öncelikle son ilacı almamış olman durumu olumsuz yönden etkiler mi bilmedim yani ama ben sanmıyorum etkilemez yaa..
Yumurtlamadan bir gün öncesi ilişki yaşadığınızı söylemişsin eğer Yumurtlamadan eminsen tam da zamanında ilişki olmuş ve bu çok iyi birşey..
O bahsettiğin ilişkiden bir hafta sonrası olan ağrıların bazılarında oluyor bende hiç olmadı. Bende de aynı zamanlarda hep hafif lekelenme pembesi kan oldu..
Onun haricinde bahsettiğin göğüs hassasiyeti ilk iki hamileliğimde kesinlikle net birşekilde oldu.. Ama biliyorsun ki adet olacağımız zaman da bazen bu hassasiyet oluyor. Fakat ben adet öncesi ile hamilelik arasındaki farkı çözdüm sanırım. Tam emin değilim ama adet olmadan önce oluşan hassasiyet daha çok sadece hassaslaşma gibi oluyor hamilelik olunca hafif acı da beraberinde oluyor. Bir de göğsün yanlarına doğru sanki koltuk altına doğru hafif acıma da oluyordu.. Ama bu bahsettiğim şey tabi ki kişiden kişiye değişir.. Mesela bu 3. Hamileliğimde hiçbirşeyim olmadı benim..
Bir de en çok dikkatimi çeken şey akıntılarımdaki değişikliklerdi.. Bu 3 hamileliğimde oldu.. Akıntım normale göre bir tık arttı ve böyle zaman zaman kremsş zmaan zaman da su gibi şeklinde geliyordu..
Ama sen az çok anlarsın adet olacağın zamanki vücudunun tepkisini?? Sana nasıl geliyor şuan?? Gerçi şuan sen tamamen hamilelik odaklısın o yüzden belki psikolojik olarak da sana hamile belirtileri gibi geliyor olabilir ama yine de söylediklerime bir bak bakalım nasıl bir sonuç çıkaracaksın..
Cumaya da az kaldı.. İnşallah tez zamanda güzel haberi bize buradan verirsin