- 20 Kasım 2020
- 167
- 124
- 23
Hiç önemli değilKusura bakmayın kaç kere gitmiş aynı mesaj
SağolAllah bağışlasın
Benimde 2 ay geçti ve gebelik testi yaptım 6 kez hamilelik yoktur değil miİlişkinin üstünden 5 hafta geçmiş ve kan testi negatif çıkmış bişey olsaydı orda belli olurdu rahatlıkla.
2 ay geçtiyse çıkardı testlerde. Yoktur.Benimde 2 ay geçti ve gebelik testi yaptım 6 kez hamilelik yoktur değil mi
Bencede yoktur iki ay geçmişse belli olurdu artıkBenimde 2 ay geçti ve gebelik testi yaptım 6 kez hamilelik yoktur değil mi
Çok teşekkür ederim içim rahatladı ya herkes yoktur fln dedi de bazıları olabilir dedi ama çoğu kişi yoktur dedi ki ilişkide korundukBencede yoktur iki ay geçmişse belli olurdu artık
Teşekkür ederim sizede2 ay geçtiyse çıkardı testlerde. Yoktur.
Şimdide benim adet olmam gerekiyordu kahverengi beyaz karışık leke geliyor ama kan gelmiyorÇok teşekkür ederim içim rahatladı ya herkes yoktur fln dedi de bazıları olabilir dedi ama çoğu kişi yoktur dedi ki ilişkide korunduk
Hamilemisin yoksa canımŞimdide benim adet olmam gerekiyordu kahverengi beyaz karışık leke geliyor ama kan gelmiyorne sıkıntılı durumlar bunlar ya
Bilmiyorum sence varmıdır böyle bişey spiralim var normalde ağrılı geçerdi adetim sadece iki gündür hafif bi kasık ağrısı var göğüstede belirgin bir ağrı yok ama hala gelmedi tedirgin de oldumHamilemisin yoksa canım
Ay bende bi şey sorucam ablalarım yine2 ay geçtiyse çıkardı testlerde. Yoktur.
Ben olmayı bekliyorum tedirgin tedirgin sen olmuşsun işte gene ne güzelAy bende bi şey sorucam ablalarım yineBen adet oldum ama koyu kahverengi bordomsu aşırı pıhtılıydı. 8 gün sürdü böyle bi şey yaşayan var mı acaba? Korona ilacı yanında adet söktürücü kullanmıştım o yüzden mi oldu anlamadım
Söktürücü yüzünden olabilir. Bir de bazı aylar böyle olabiliyor diye biliyorum. Eğer sürekli bu şekilde değilse bişey olmaz ilaçlar falan etkilemiş olabilir.Ay bende bi şey sorucam ablalarım yineBen adet oldum ama koyu kahverengi bordomsu aşırı pıhtılıydı. 8 gün sürdü böyle bi şey yaşayan var mı acaba? Korona ilacı yanında adet söktürücü kullanmıştım o yüzden mi oldu anlamadım
İnşallah kuzum ya bilmiyorum hiçSöktürücü yüzünden olabilir. Bir de bazı aylar böyle olabiliyor diye biliyorum. Eğer sürekli bu şekilde değilse bişey olmaz ilaçlar falan etkilemiş olabilir.
Korkma canım bazı aylar böyle olabiliyor. İlaçlar, üşütmek falan etkileyebiliyor.İnşallah kuzum ya bilmiyorum hiç
Hamilelik olsa herhalde hiç gelmezdi dimiKorkma canım bazı aylar böyle olabiliyor. İlaçlar, üşütmek falan etkileyebiliyor.
Hamilelikle alakası yoktur merak etmeyin.Hamilelik olsa herhalde hiç gelmezdi dimi
Vallahi sanmam canım stresten gecikmişsindirBilmiyorum sence varmıdır böyle bişey spiralim var normalde ağrılı geçerdi adetim sadece iki gündür hafif bi kasık ağrısı var göğüstede belirgin bir ağrı yok ama hala gelmedi tedirgin de oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?