Hamilelik

morcivent

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
67
-12
16
31
merhaba hanımlar
Günüm 3 gün geçti normal de 1 gün falan geçer evde test yaptım negatif çıktı ama bel ağrısı yaşıyorum beyaz akıntı oluyo midem arada bulanıyo çok değil ama, inanılmaz derece de iştahım açıldı karnımda şişkinlik hissediyorum negatif çıkınca umudum söndü ama hala acaba demekten kendimi alamıyorum var mı böyle ilk etapta negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenenler şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar

Evet ilk hamileliğimde negatif çıkmıştı kan tahlili ile sağlık odağından öğrenmiştim,apartmanda başım dönüp kase kırana kadar kan vermeye de niyetim yoktu açıkçası. Yine de ne fazla ümit ne de fazla düşünce herşeyin hayırlısı olsun hakkında..

Amin öyle zaten çok umutlanmıyorum bende bi hafta geçene kadar kan vermeyi düşünmüyorum

Geç döllenme olabilir cnm biraz bekle 1 hafta kadar olmazsan kan ver sağlık ocaginda

Ben kan testi yaptırdığım halde bende çıkmadı. Bi 10 gün sonra adet olmayınca bir Daha yaptırdım o zaman çıktı

Hamilemisiniz aceba merak ettim de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…