Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde silik çıkmıştı canim 4 hafta benimkisi adetten 5 gün önce öğrendim bugün tekrar yaptırdım 899 ciktiArkadaşlar idrar testi yaptım silik çıktı kan tahlili yaptırdım 50.16 çıktı 5 haftalık olarak gözüküyor değer az çıktı ama
2 gun sonra tekrsr verin 2 e katlamasi lazim umarim guzel katlarAdetim 9 gün geçti belirtiler de var ama düşük olunca üzüldüm
Geç yumurtladiysan geç döllenme olmuş olabilir. Bu da değerin düşük çıkmasını sağlar.. sakın ol değerler artiyormu onun takibini yap kendini uzmeAdetim 9 gün geçti belirtiler de var ama düşük olunca üzüldüm
Daha cok küçükUltrasonda gözükür mü peki
Değerin daha yuksek olmasi lazim canim gözükmesi icin 15 gun falan sonra gitDoktora gidicez canım da gözükmesi için
Tabikide gidin doktor ilac baslarEbe de doktora gitmemi söyledi kontrol amaçlı vitamin yazdı
Merhaba canım, gayet normal seyler, vucudun hamileliğe alışmaya calısıyor. ilk donemler karnınında şişme, karın ağrısı,kasık ağrıları olağan seylerArkadaşlar 1 ay 5 günlük hamileyim sağ kasıklarım ve karnım ağrıyor acaba gaz gibi aynı şişiyor normal mi acaba
Hayırlısı olsun canımÇok teşekkür ederim canım içim rahatladı allah razı olsun daha doktora gitmedim yarın gidicem inşallah![]()