• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Esnm

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
291
93
18
27
Arkadaşlar idrar testi yaptım silik çıktı kan tahlili yaptırdım 50.16 çıktı 5 haftalık olarak gözüküyor değer az çıktı ama

Daha cok yenidir hayirli olsun bu arada adetiniz geçtimi

Arkadaşlar idrar testi yaptım silik çıktı kan tahlili yaptırdım 50.16 çıktı 5 haftalık olarak gözüküyor değer az çıktı ama
Benimde silik çıkmıştı canim 4 hafta benimkisi adetten 5 gün önce öğrendim bugün tekrar yaptırdım 899 cikti

Adetim 9 gün geçti belirtiler de var ama düşük olunca üzüldüm

Adetim 9 gün geçti belirtiler de var ama düşük olunca üzüldüm
Geç yumurtladiysan geç döllenme olmuş olabilir. Bu da değerin düşük çıkmasını sağlar.. sakın ol değerler artiyormu onun takibini yap kendini uzme

Ebe de doktora gitmemi söyledi kontrol amaçlı vitamin yazdı

Arkadaşlar 1 ay 5 günlük hamileyim sağ kasıklarım ve karnım ağrıyor acaba gaz gibi aynı şişiyor normal mi acaba

Arkadaşlar 1 ay 5 günlük hamileyim sağ kasıklarım ve karnım ağrıyor acaba gaz gibi aynı şişiyor normal mi acaba
Merhaba canım, gayet normal seyler, vucudun hamileliğe alışmaya calısıyor. ilk donemler karnınında şişme, karın ağrısı,kasık ağrıları olağan seyler

Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı allah razı olsun daha doktora gitmedim yarın gidicem inşallah 🙏

Back