• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Testlerime bakabilirmisiniz

Hemen çıktı Canım gittim Kan verdim dönüşte de bir gebelik testi daha aldım hiç kullanmadım bunu pyro clınıce diye bir marka var sanırım Beta kac çıkacak bilmiyorum 😊😊😊
Benim silik çizgi çıktığında beta 70 çıktı sizin daha koyu😊 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah😍

Benim silik çizgi çıktığında beta 70 çıktı sizin daha koyu😊 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah😍
Amin inşallah canım ilk idrarla da yapamadım çünkü sabah çok sıkışmıştım eczaneye gidip gelene kadar mümkün değildi tutmam öyle birini ikinci birini 3 idrarla yaptım İnşallah benim de yüksek çıkar canım ya 😊😊😊

Amin inşallah canım ilk idrarla da yapamadım çünkü sabah çok sıkışmıştım eczaneye gidip gelene kadar mümkün değildi tutmam öyle birini ikinci birini 3 idrarla yaptım İnşallah benim de yüksek çıkar canım ya 😊😊😊
Öyle deniyo ama bence farketmiyo ya ben akşam yapmıştım😂

Aile hekimliğinde nerden yaptirdim ya yarın kadın doğum randevum var kan uyuşmazlığı testi falan yaptırmam lazım sonucumla gidecektim
Yapırtıktan sonraki gün öğlene kadar çıkması lazım aslında
Sağlık ocağında yapılan sonuç r nabızda gözükmez hemen yaşadığınız ilin il sağlık müdürlüğü sitesine girmeniz lazım

Yapırtıktan sonraki gün öğlene kadar çıkması lazım aslında
Sağlık ocağında yapılan sonuç r nabızda gözükmez hemen yaşadığınız ilin il sağlık müdürlüğü sitesine girmeniz lazım
Çıktı canım saçma bir şekilde iki pazartesi verdim Çarşamba sabah çıktı ama kan alım tarihine beta hariç hepsine 25.11.2024 girmişler beta ya 26.11.2024 girmişler bir sıkıntı oldu bence

Çıktı canım saçma bir şekilde iki pazartesi verdim Çarşamba sabah çıktı ama kan alım tarihine beta hariç hepsine 25.11.2024 girmişler beta ya 26.11.2024 girmişler bir sıkıntı oldu bence
Olabilir canım benimde geç çıkmıştı
Sonuç nedir🥹

Back
X