• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelik

Kubra263

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2019
24
2
36
28
Hanimlar merhaba ben 23 yasindayim 2 cocugum var oglum 2 yasinda kizim 9 aylik ilk bebegimi kaybettim 3kere sezeryan oldm simdi esim prezarvatifle korunuyordu sadece bi kere kilifsz yapti cok kizdm ama ben bosalmadm dedi afedersnz ustune yaptm dedi icine girmedi dedi cok yeminler etti cunku. adetlerm duznlidr gecen ayda bi onceki ayda 20de adet oldm bu ay olmadm ve cok korkiyrm ya hamileysem diye hap almaya korkuyrm ya dusmezse ve bebege zarar verrse kurtajin gunahindan da cok korkuyrm bana bi akil vern lutfen napayim ben 😳😳ama lutfen olumsuz yorum yapayin cok koturyum zaten psikolojim hic iyi degil agliyrm dunden beri😰

Hanimlar merhaba ben 23 yasindayim 2 cocugum var oglum 2 yasinda kizim 9 aylik ilk bebegimi kaybettim 3kere sezeryan oldm simdi esim prezarvatifle korunuyordu sadece bi kere kilifsz yapti cok kizdm ama ben bosalmadm dedi afedersnz ustune yaptm dedi icine girmedi dedi cok yeminler etti cunku. adetlerm duznlidr gecen ayda bi onceki ayda 20de adet oldm bu ay olmadm ve cok korkiyrm ya hamileysem diye hap almaya korkuyrm ya dusmezse ve bebege zarar verrse kurtajin gunahindan da cok korkuyrm bana bi akil vern lutfen napayim ben 😳😳ama lutfen olumsuz yorum yapayin cok koturyum zaten psikolojim hic iyi degil agliyrm dunden beri😰
sıkıntı yapma kız geçen ay 28 çekiyordu bugünlerde olursun sıkma canını...

Bu kadar stres yaparsan zaten gecirkir.hayirlisi deyip sabret hele.iyi düsün iyi olsun.kendini karamsara kaptirma.korkmani gerektirecek bir durum yoktur Insallah.

Kiyarmiyil dediniz yazınızda hap alırım yazmışsınız anlamadım. Bende evlat hasreti cekenlerdenim keşke hersey kolay olsa ama imtihan

Oyle diyrm ama kiyar miyim hic bugunde dua ettim o kdr Allah im beni affet diye oyle konustugm icin😳
Buda sınavdır ama dikkat edin nolur kendi zevklerimiz için yavrularımıza yazk

Back