Canım döngün kaç gün bilmiyorum ama muhtemelen yumurtlama günündesin. 15gün varken mümkün değil hamile olmanı anlaman ki normal şartlarda olamazsn hızlı hamile kalmak için de 2 günde 1 ilişki ve sonrasnda 15 20 dk ayağını dik yat kalkma belinin altınada yastık koyArkadaslar herkese merhaba ve ıyı geceler 1 aylık evlıyım adetıöe 15 gun var ama bende cok sıklıkta kasıklarımda agrı ve mıdımde yanma var cocuk hemen ıstıyorumda sızlere sormak ıstedım bıde hergun ılıskıye gırıorum bunun bebek yapmada faydası olurmu ?
Canım ben hamileyken 7gün kala kan verdim çıkmamıştı adet günü yaptığım testte öğrenmiştimbende 9 aylık evliyim 29 yaşındayım, geçen aydır denemelere başladık yumurtlama dönemimde bir kaç kez beraber olduk eşimle. Şimdi adetime 7-8 gün kaldı bugün erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı. Sabretmem gerektiğinin farkındayım ama çok merak ediyorum insallah tutmuştur. Şimdiden belirti olması gerekiyor mu?
teşekkür ederim canım kimseden de cevap alamadığım için dün gece kendimi yedim bitirdim... Bugün sırtım ve kasıklarım çok ağıyor ümitlenmek istemiyorum bir yandan.. insallah haftaya güzel haber alırımCanım ben hamileyken 7gün kala kan verdim çıkmamıştı adet günü yaptığım testte öğrenmiştim
İnşallah canım dediğim gibi benim tam 7 gün kala kanda bile çıkmamıştı adet gününü bekle ve sabah ilk idrarınla yap testi Allah'ın izniyle alırsın güzel haberlerteşekkür ederim canım kimseden de cevap alamadığım için dün gece kendimi yedim bitirdim... Bugün sırtım ve kasıklarım çok ağıyor ümitlenmek istemiyorum bir yandan.. insallah haftaya güzel haber alırım
kişiden kişiye değişiyor ama şu anki testler çok hassas.geç döllenme de olabilir.Allah gönlünüze göre versinbende 9 aylık evliyim 29 yaşındayım, geçen aydır denemelere başladık yumurtlama dönemimde bir kaç kez beraber olduk eşimle. Şimdi adetime 7-8 gün kaldı bugün erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı. Sabretmem gerektiğinin farkındayım ama çok merak ediyorum insallah tutmuştur. Şimdiden belirti olması gerekiyor mu?
amin çok teşekkür ederim... rabbim herkesin gönlüne göre versinkişiden kişiye değişiyor ama şu anki testler çok hassas.geç döllenme de olabilir.Allah gönlünüze göre versin
maalesef güzel haber veremicem bugün reglem geldi.. önümüzde ki maçlara insallah :)kişiden kişiye değişiyor ama şu anki testler çok hassas.geç döllenme de olabilir.Allah gönlünüze göre versin
kasıklarda ağrı ve mide yanması hamilelik belirtileri olabilir ayrıca kimilerine göre ne kadar çok ilişki olursa o kadar çabuk hamile olma şansı var diye düşünen olduğu kadar 2 günde bir diye söyleyende varArkadaslar herkese merhaba ve ıyı geceler 1 aylık evlıyım adetıöe 15 gun var ama bende cok sıklıkta kasıklarımda agrı ve mıdımde yanma var cocuk hemen ıstıyorumda sızlere sormak ıstedım bıde hergun ılıskıye gırıorum bunun bebek yapmada faydası olurmu ?
En azından adet gününüzü bekleyin bu kadar erken belirtide olmaz kanda bile çıkmaz önce kana sonra idrara geçecek dünyanın gebelik testini yaptım adet gününden önce çıkmadı bi teste 30 lira verip olumsuz yanıt almak yıpratıyor insanı hakkınızda hayırlısı olsunarkadaslar dr tahlil istedi
progesteron 8.91 bu hamile oldugunu gosterirmi yoksa yumurtlamada herhangi bir sorun olmadiginimi ? bilen varmi
henuz adet olmadim 7 gun var
konu hk bilgim yok
dr sorun yok dedi detay soramadim
birde erken hamilelik testleri var yapayimmi (diger hamimelik testleri adet sonrasi yapiliyormus)
bu sekilde hamimelik ogrenen varmi
adetime 7 gun var belimde karnimda ara ara siddetli agri oluyor bide bugun sabahtan beri asiri bas donmesi var
sali gunu yani adetten 11 gun once kan verdim 0.09 cikti cok erken verdim sanirim ne zaman yeniden kan vereyim
Benim kızım kendini adetten 7 gün önce göstermişti :) bence 1 2 gün daha bekle kan ver derim. Erken öğrenmek iyi degil diyorlar ama aslında o kadar iyi kiarkadaslar dr tahlil istedi
progesteron 8.91 bu hamile oldugunu gosterirmi yoksa yumurtlamada herhangi bir sorun olmadiginimi ? bilen varmi
henuz adet olmadim 7 gun var
konu hk bilgim yok
dr sorun yok dedi detay soramadim
birde erken hamilelik testleri var yapayimmi (diger hamimelik testleri adet sonrasi yapiliyormus)
bu sekilde hamimelik ogrenen varmi
adetime 7 gun var belimde karnimda ara ara siddetli agri oluyor bide bugun sabahtan beri asiri bas donmesi var
sali gunu yani adetten 11 gun once kan verdim 0.09 cikti cok erken verdim sanirim ne zaman yeniden kan vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?