Hamilelik

Sero6934

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
4
1
1
26
Arkadaslar herkese merhaba ve ıyı geceler 1 aylık evlıyım adetıöe 15 gun var ama bende cok sıklıkta kasıklarımda agrı ve mıdımde yanma var cocuk hemen ıstıyorumda sızlere sormak ıstedım bıde hergun ılıskıye gırıorum bunun bebek yapmada faydası olurmu ?

Yumurtlama günleriniz en verimli zamanlardır yani adetinizin ilk gününden sayarak 10-12-14-16 günler hamilelik ve ilişki için verimlidir .. 15 fün öncesi hamilelik belirtisi olamaz gibi ..bence oluruna bırakıp stres yapmadan beklemelisiniz güzel haberlerinizi bekliyoruz ..

Canım döngün kaç gün bilmiyorum ama muhtemelen yumurtlama günündesin. 15gün varken mümkün değil hamile olmanı anlaman ki normal şartlarda olamazsn hızlı hamile kalmak için de 2 günde 1 ilişki ve sonrasnda 15 20 dk ayağını dik yat kalkma belinin altınada yastık koy

Sayfada yenı oldugum ıcın herkese tek tek yorumlarınızdam tesekkur eymeyı bulamadım fıkırlerınız ıcın tesekkur ederım

Merhaba birşey dicem benim bir arkadaşım var hamileydi kalbi atamadığı için aldı sonra 3 ay olcak adet görme yeli bugünde hastaneye gitti hamılesın dıyor

Fakat kurdaş oldu doktur kan toplanmış ilaç verdi adet olması için ama okadar şiddetli adat orcen diye oyle birşey olmadı doktur hamılesın dıyor

Adetin şu günleri diye birşey Yok artık yediğimiz içtiğimiz havalar herşey değişti . Bir ay farklı diğer ay farklı oluyor yumurtlama .
Sana bir kaç tavsiyem var
Yeni evlisin oluruna bırak az sabır ilk Aydan olmuyır deme yanlış bu
Altına yastık koymadan ayaklarını dikmeden de hamile kalınır rabbim ol derse olur o iş olmazsa ilerde yapacağın ayrıntılar .
Her her gün ilişkimi olurmus yahu spermin kalitesi kalmaz . Bunu çocuk için yapıyorsanız lüzumsuz işkence çünkü sperm 3 gün canlı içerde . Gün aşırı yapmanız yeterli .
Enson tavsiyem çok istiyorum ve takip etmek istiyorum desen ovülasyon testi al takip et

bende 9 aylık evliyim 29 yaşındayım, geçen aydır denemelere başladık yumurtlama dönemimde bir kaç kez beraber olduk eşimle. Şimdi adetime 7-8 gün kaldı bugün erken gebelik testi aldım ama negatif çıktı. Sabretmem gerektiğinin farkındayım ama çok merak ediyorum insallah tutmuştur. Şimdiden belirti olması gerekiyor mu?

Canım ben hamileyken 7gün kala kan verdim çıkmamıştı adet günü yaptığım testte öğrenmiştim

Canım ben hamileyken 7gün kala kan verdim çıkmamıştı adet günü yaptığım testte öğrenmiştim
teşekkür ederim canım kimseden de cevap alamadığım için dün gece kendimi yedim bitirdim... Bugün sırtım ve kasıklarım çok ağıyor ümitlenmek istemiyorum bir yandan.. insallah haftaya güzel haber alırım

İnşallah canım dediğim gibi benim tam 7 gün kala kanda bile çıkmamıştı adet gününü bekle ve sabah ilk idrarınla yap testi Allah'ın izniyle alırsın güzel haberler

kişiden kişiye değişiyor ama şu anki testler çok hassas.geç döllenme de olabilir.Allah gönlünüze göre versin

kasıklarda ağrı ve mide yanması hamilelik belirtileri olabilir ayrıca kimilerine göre ne kadar çok ilişki olursa o kadar çabuk hamile olma şansı var diye düşünen olduğu kadar 2 günde bir diye söyleyende var

arkadaslar dr tahlil istedi
progesteron 8.91 bu hamile oldugunu gosterirmi yoksa yumurtlamada herhangi bir sorun olmadiginimi ? bilen varmi
henuz adet olmadim 7 gun var
konu hk bilgim yok
dr sorun yok dedi detay soramadim
birde erken hamilelik testleri var yapayimmi (diger hamimelik testleri adet sonrasi yapiliyormus)
bu sekilde hamimelik ogrenen varmi
adetime 7 gun var belimde karnimda ara ara siddetli agri oluyor bide bugun sabahtan beri asiri bas donmesi var
sali gunu yani adetten 11 gun once kan verdim 0.09 cikti cok erken verdim sanirim ne zaman yeniden kan vereyim

En azından adet gününüzü bekleyin bu kadar erken belirtide olmaz kanda bile çıkmaz önce kana sonra idrara geçecek dünyanın gebelik testini yaptım adet gününden önce çıkmadı bi teste 30 lira verip olumsuz yanıt almak yıpratıyor insanı hakkınızda hayırlısı olsun

Benim kızım kendini adetten 7 gün önce göstermişti :) bence 1 2 gün daha bekle kan ver derim. Erken öğrenmek iyi degil diyorlar ama aslında o kadar iyi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…