Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile kalınca zayıflamak mi ? Çok çok çok nadirdir bu durum. Ilk zamanlar mide bulantısı nedeniyle bir kac kilo kaybeden duydum da sonra da o kilolar fazlasıyla geri alınıyor. nitekim 20 kilo gibi bir fazlaligin var bunu vermeden hamile kalma. Yoksa mazallah top gibi olur hareket falan edemezsin belki de.Çocuk istiyorum ama 20 kilo fazlam var. Boyumda var 175 ama zayıflamak istiyorm. Herkez hamile kalınca kilo verirsin dio. Bende bu kiloma kat kilo olsun isteyorm. Sizce napmalıyım
Hım ne biliyim ya zayıflamak istiyorum ama uzun sürücekhamile kalınca zayıflamak mi ? Çok çok çok nadirdir bu durum. Ilk zamanlar mide bulantısı nedeniyle bir kac kilo kaybeden duydum da sonra da o kilolar fazlasıyla geri alınıyor. nitekim 20 kilo gibi bir fazlaligin var bunu vermeden hamile kalma. Yoksa mazallah top gibi olur hareket falan edemezsin belki de.
sağlıklı bir hamilelik geçirmek daha önemli olmalı. 9 ay hiç de kısa bir zaman değil. Ki bunun bir de bebek doğduktan sonraki zamanda sağlıklı olmak çok daha önemli. benim için kilo sagliksizlik demek. Kendimi kilolu olarak görmekten hiç hazetmem. Belki de biraz kişilik meselesidir.Hım ne biliyim ya zayıflamak istiyorum ama uzun sürücek
Sizce kadın doğuma danışmam gerekirmi. Çnkü annem bana korunma senin çocuğun geç olur bana çektin dioKilo veeceksiniz. Çok nadir olan bir durumu kendinize uyarlamayın,bilemezsiniz sonucunu. Kilolu hamile kalıp başka türlü sağlık sorunlarına yol açmamak adına sağlıklı beslenip sporla destekleyin. Yaşam biçimi haline geldiğinde bu çabanız ileride hamile kalınca çok kilo almazsınız. Ben 9 kilo almıştım çok çabukta vermiştim hamile kilolarını. Bünye meselesi birde. Dediğim gibi bi süre sonra yemeğe ölçülü davranıyorsunuz istesenizde çok yiyemiyorsunuz.
kilo verirsen ii olur.Çocuk istiyorum ama 20 kilo fazlam var. Boyumda var 175 ama zayıflamak istiyorm. Herkez hamile kalınca kilo verirsin dio. Bende bu kiloma kat kilo olsun isteyorm. Sizce napmalıyım
annenize bakmayin. ne bilsin kadin..Sizce kadın doğuma danışmam gerekirmi. Çnkü annem bana korunma senin çocuğun geç olur bana çektin dio
Tabi ki danışın. Kız çocuğu illaki annesine çekmek zorunda değil:) Benim annemin geç olmuş ilk bebeği ama doktor bana çok kolay hamile kalabileceğimi söylemişti.Sizce kadın doğuma danışmam gerekirmi. Çnkü annem bana korunma senin çocuğun geç olur bana çektin dio
Hım bunkiloyu verene kadarda yaşım geçicrk ice . Vben genç anne olmak istiyorumTabi ki danışın. Kız çocuğu illaki annesine çekmek zorunda değil:) Benim annemin geç olmuş ilk bebeği ama doktor bana çok kolay hamile kalabileceğimi söylemişti.