melisam markasını unuttum dur bakıp söyleirm bunu netten koydum acıtmıyo kuzum bunkların 7 tl lik olanı var o sağıp atmak için sütü biberon tarafı yok onlar inanılmaz acıtıyo benimkinni yara yaptı kanattı resmen denemk için almıştık ama bu çok güzel acıtmıyo hiç eczaneden aldım
kaldırdım oflum nasıl fasrk varmı açıokmı kapalımı dersin yani resimde bellimi bilmiyorum ama açık baya burdan bakınca :26:
tamam canım yazda bende alayım acıtmıyo madem elektrikliler dehset pahalı ya
melisam angel ve banbino markaları var benimkinin üzrerinde yazmıyo jutusunuıda atalı çok oldu benimkide kırmızı netten bu isimlerden bak kuzum giittgidyodan falan bak belki daha uygundur
tamam canım ama gitti gidiyordan almam ya bak bu guzel hacvalarda benı fena eve baglı karguo beklemek. yatagı ne zamandır bekliyorum yenı geldi.
eczaneden alırım kaca aldınkı pahalı degil sankim ya:44::44:
evet çok pahalı melisam kiralamaya baktım 1 aylığı 60 tl diyo e ne anladım alırım daha iyi çok pahalı bu iyi ben eskiden sağmıyodum buunla o yüzden mastit oldum ama şimdi gülnük sağıyorum emesede emesede rahatım çok şükür bu arada yemek ben tavuklu mantar yaptım paptisi püresi yapıcamçorbamda var :26:
o zaman oflum ben akşam dijiden çekeyim eşm gelsinde neden olmuyo diye baksın koyarım yine olurmu balım
heee aman yemek derdi bitermi ben ne şartlar içinde yappıyorum bu sıpa yüzünden bir bilsenhım dshsa dun tavuk yedik ya. neyse bi dolaba falan bakıyım nelerim var bilmiyomki ona göre bişi cıkartırım artıkım.
ben gısrıseyim yemegime hadi optum sizi kıslar. yarın dısarı cıkarım ben ama sabakhtan gelebilirim buraya.
olur canım haberleşirz gene gec yazdm k.bakma emır işte
Gunaydın elifim canım benım nasılsın bakıyım ne kapalı bi hava var ya dünden de serin
günaydın melisam hoşgeldin evet yaa şans hava berbat bugün evlilik yıldönümümüz bakalım öğeleden sonra açarsa dışarı çıkıcaz yoksaki zati eşimde şuan görevde tüm şanssızşlıklar beni buldu ama hava iyi olsa eşim gelicek en azından yeterki hava iyi olsun benim şansım birde oğluşuda sağlık ocağına götütrücektik ama malesef çıkaramadık
NİCE MUTLU YILLAR DEVİRİN DAHA ELİFİM EŞİNLE ALİŞİNLE Bİ ÖMUR BOYU MUTLU OLUN KUZUM YA.
ACAR BELKİ BELLİ OLMAZ CANIM YA
AKSAMA GİDİYONUZ DEMI YEMEGE.
BENDE CIKACAM SIMDI KARDESİMIN DÜGÜNÜ İÇİN KIYAFET BAKCAM KENDİME GUZEL UYGUN BİŞİ BULABİLİRSEM ALCAM CANIM.
elifim gec uyandım ya ondan vakıtlı gelemedim kuzsura bakma gülüm sende ben gelecem diye beklemıssın ya. tuhhhhhhhhhh
hazırlanıp cıkayım ben gülüm kendine iyi bak aksam gelemezsem yarın gorusuruk gari opuldunuz
selammmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrr
aÇSLM OFLUM HOŞGELDİN CANIM BENİM NASILSIN PAŞAM NE YAPIYO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?