asemb tatlım maşallah çağataya. kız karam eylül annelerinde :) ama maşallah her yere yetişiyor arkadaşımmmmmm enerjik:))
he bende uğrayım arada benim oğluşumda iyi teyzesi tşkr ederizzzzzzzzzzzzzzzz.eve net bağlatmadınmı
selammmm kızlarrr bn geldmm kuranımız bitttii sorunsuz çok güzell geçtiiiii
kızarım moralm çok bozuk kızım hasta öksürüyor bronşit başlangıcıymış dün götürdük dr 1 hafta boyunca hava vericekler çok hasta buu gün biraz daha iyiii
Selam. Kızlar gelemiyorum fazla emir durmuyo ne haberler var. Kevserım geçmiş olsun inşallah çabuk düzelir yavrun.
A.slm oflum nerelerdesin merak ettim canım yaaa
hangi arkidişler onlasr bakimburalardaym canım. :) ya arkadaşlarla telefondan mesajlasioz ya buraya giremiyorum pek. Mesaj atmak daha kolay oluyo açıkçası :)
gunaydın canlar nasılsınız bakıyım. dün gittim mınicoyu buldum hastane cıkısını aldım gelince bıdıgın kıyafetlerinı makınada yıkadım bugun utulerim biter gider işte
saol elifim iyi oldu mınıcoyu dedigin ya bayagı ucuzmus orası hep o durakta inıyosum ya görmuyodum magazayı
slm tostos nasılsın bakıyım ali,şim nasıl gozu gectimi canım. kurumamıs daha kıyafetler icerde asılıydı balkona attım hepsinı kurusun utuleyim gardroba yerlestiriyim cekecem resimlerini besigide cekcem.koyarım gülüm.
mınıconun az ilerisindede magaza var ya o pahalı biraz kanz chıcco karısık satan bi bebek magazası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?