Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

karam hoşgeldin tatlım:52::52::52::52::54:

bunlar meme ucu gibimı.
canım ben bı dısarı cıkcam alacaklarım var en gec bı saate gelirim kuzum.:38::38:
ayısıgım hosgeldın canoo
vallaha melsiam nerde araştırdıysam bunlar çıktı karşımaa tmm bende yemğimi koyucam görüüşzrüz canım
melisam aslında şimdiden sonra kilo alıcan 11-12 kilo ile kapatırsan dua et:)))))) bende 6 -7 ay 5-6 kilo almıştım son 3 ayda 6 kilo aldım total 12-13 kilo ile doğuma gittim doğumda 5 kilo gitti. şuan 72 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:16:
:60::60::60::60::9::9::9::9::9::9::9::9::9:bend edileirm bendee:51::51:
melisam dr browns biberonondan al önemli olan anne memesine benzemesi değil normal biberonlar damlatır yani memeğin ağzına koysanda emmesine gerek kalmaz akar ama bu biberoda çekmesi lazım yani emmesi lazım benim abimin kızına kullandılar hem annesini emdi hem biberon kullandı:34:

hoşgeldin moonum o dediğin nasıl birşey ben nerde araştırdıysam bunları gördüm tavsiyeler fak-lan bunlar üzeirne nasıl birşey alayım bende şimdi :26:

hoşbulduk elifimmmmmmmmmmmmm

eczande satılıyor fiyatı 15-16 civarıydı benim sıpa hiçbir şekilde ne yalancı meme ne biberon tutmadığı için doğduğundan beri kullanmadık almayan bebekte hiç almıyor cnm bu olasılık her zaman var ama abimin kızı da bu biberonu kullndı

he bu arada karam eylül anneleri topiğnden arkadaşımız asembide tanıyor::)))))))):16:

eczande satılıyor fiyatı 15-16 civarıydı benim sıpa hiçbir şekilde ne yalancı meme ne biberon tutmadığı için doğduğundan beri kullanmadık almayan bebekte hiç almıyor cnm bu olasılık her zaman var ama abimin kızı da bu biberonu kullndı

he bu arada karam eylül anneleri topiğnden arkadaşımız asembide tanıyor::)))))))):16:

evet o benimm :42::42::42::42:
bebişlerinizi saglıkla kucagınıza alırsınız inş:13:

hıım deniycem artık moonum tutar inş dimek paşamda almadı heee ah bu bücürükler ahhh:16::16:hee öylemi hoşgelmiş o zaman mennun oldum asemb demiken yine ortaklarda yok bu dünürüm yaa

hıım deniycem artık moonum tutar inş dimek paşamda almadı heee ah bu bücürükler ahhh:16::16:hee öylemi hoşgelmiş o zaman mennun oldum asemb demiken yine ortaklarda yok bu dünürüm yaa

ararım ben onu cnm bakayım niye yok .yok tutmadı öğürüyor sıpa

ararım ben onu cnm bakayım niye yok .yok tutmadı öğürüyor sıpa

hee benimkide öğürüyo yaaaa sanki ne varsa oysaki yalancı memeyi alsaemiyo keyfine göre o istemeyince bırakmıyo sıpa:27::27::27: bende rahatlarım gecelerti mememde uyuyo

melisam aslında şimdiden sonra kilo alıcan 11-12 kilo ile kapatırsan dua et:)))))) bende 6 -7 ay 5-6 kilo almıştım son 3 ayda 6 kilo aldım total 12-13 kilo ile doğuma gittim doğumda 5 kilo gitti. şuan 72 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:16:
bilmem o kadar almam sanırım hiç ıstahım yok cünkü
biraz once simit aldım cayla yerim diye yarısını zor yedim .
8 aya yaklasıyo bir burbucuk ayım kaldı 4 kılo bile alsam 10la kapatırım iyi yanı. :34:
melisam dr browns biberonondan al önemli olan anne memesine benzemesi değil normal biberonlar damlatır yani memeğin ağzına koysanda emmesine gerek kalmaz akar ama bu biberoda çekmesi lazım yani emmesi lazım benim abimin kızına kullandılar hem annesini emdi hem biberon kullandı:34:
olemı diyosun nettede sole yazıyodu memeucuna benzesin zor aksın delikleri cok buyuk olmamasına dikkat edinki memeden kesilmesin bebek diyo. dedigin gibi almayıncada almaz o da sans işte.bakalım benım sıpacıgın huyları nasıl olcek gelsin artık sabırsızlanıyorum ya.:16::16:
yani dıaşrda iyi oluyo hem biberona laışmazsa oda çokiyi aslında kurtarıcı ama deddğim gibi alışıpda anne memesini bırkana çokmuş melisam vallaha dışarda mezirmek çok zor yani ben evde bile zorlanıoyrum benimki yaraaamaz sabit durmnuyo emerken ayağını ille kaldırıcak göğsüme dayıycak eliyle memişimi mıncıylıkcak zor gibi en iyisi bibveron onuda deniycem artık senin memişlere gelince kuzum şimdi büyümez zati benimde doğumdan sonra büyüdü ki süt dolunca kafam kdar oluyolar benim sol tarafda süt olmadı bir kaç gün eski haline döndü ama sağ tarafımı wuuuu ne sen so ne ben morlim bozlurdu çok büyüdüler diye ama dermkki süt gidince eskiye dmönüyolar

kıs buyukluk farkı oluyodur o zama allah allah gerci bende bile var simdiden sol gögsüm daha buyuk duruyo hanı hamıle kalmadan bahsediyodum ya meme ucum catladı ayrıldı diye hala ole duruyo ve o gögüsten korkuyorum emdirebilecekmiyim bakalım ordan.tek goguste nasıl yetiyo kıs.alişimin kılosu maassallah cok iyi demekki yetiyoda ne bilem ben diyolar ya bi tarafı bi emmede verin obur gögsu obur emmede sırayı karıstırmayın falan. :30::30:

kıslar bıraz once aziz bebeye ugradım 50 lıraya biiki hafata once hastane cıkısı görmustum almadıgıma cok pişman oldum o zaman yaaaaaaaaa. bitmıs o kampanyadaymıs simdi 70 110 o cıvarda fıyatları of ya pahalı geldi almadım.
nerden bulcaksam simdi 50 ye falan. ya cok az gıyecek zaten o kadar para vermek istemıyorum.
bu arada besigini kurduk hafta sonu uyku setinide serdim cok güzel oldu ya esim gelince telinden ceker resmını atarım topige:16::16:

kıslar bıraz once aziz bebeye ugradım 50 lıraya biiki hafata once hastane cıkısı görmustum almadıgıma cok pişman oldum o zaman yaaaaaaaaa. bitmıs o kampanyadaymıs simdi 70 110 o cıvarda fıyatları of ya pahalı geldi almadım.
nerden bulcaksam simdi 50 ye falan. ya cok az gıyecek zaten o kadar para vermek istemıyorum.
bu arada besigini kurduk hafta sonu uyku setinide serdim cok güzel oldu ya esim gelince telinden ceker resmını atarım topige:16::16:

melisam ben beylikdüzündeki miniçoya gitmiştim çok güzek takımlar var eşimle kahve tonunda beğendik ama 2 takımızız var diye almadık ama hala aklımız onda kaldı eim bile diyoki miniçoya gitsin bak fiyatlarıda 50tl kuzum hem kalitelide aldığım herşeyde çok menun kaldım oraya bak istersen canım

bilmem o kadar almam sanırım hiç ıstahım yok cünkü
biraz once simit aldım cayla yerim diye yarısını zor yedim .
8 aya yaklasıyo bir burbucuk ayım kaldı 4 kılo bile alsam 10la kapatırım iyi yanı. :34:

olemı diyosun nettede sole yazıyodu memeucuna benzesin zor aksın delikleri cok buyuk olmamasına dikkat edinki memeden kesilmesin bebek diyo. dedigin gibi almayıncada almaz o da sans işte.bakalım benım sıpacıgın huyları nasıl olcek gelsin artık sabırsızlanıyorum ya.:16::16:

kıs buyukluk farkı oluyodur o zama allah allah gerci bende bile var simdiden sol gögsüm daha buyuk duruyo hanı hamıle kalmadan bahsediyodum ya meme ucum catladı ayrıldı diye hala ole duruyo ve o gögüsten korkuyorum emdirebilecekmiyim bakalım ordan.tek goguste nasıl yetiyo kıs.alişimin kılosu maassallah cok iyi demekki yetiyoda ne bilem ben diyolar ya bi tarafı bi emmede verin obur gögsu obur emmede sırayı karıstırmayın falan. :30::30:

melisam tek göğüs biryere kadar yetiyoda ama bir yeren sonra doyurmazki büyüdükçe daha çok emecek şmdilik yetiyo benim ama çokşükür sol tarafda toparladı inş artık olmaz mastit senin halmaı çatlak anlamadım ben aman sen benim yaptığımı yapma benim kolayıma geldş sağı emzirmek takıldım kaldım bak solu unutttu sen sırasıyla ver hatta derlerki solumu verdin yine sou emzir gibi birşey tam aklımda değil ama kızalr blir canım

melisam geçmişte evlilik yıldönümle ilgili yazmıştın balım niyetlerndim bir türlü yazamdım kaynadı arada balım ben evde bir süprüz yapmıycam gittiğimiz bir yer var sürekli sürekli dediğim evlilik yıldönümüme özel yine oraya gidicez açılışı orrdaşkş kişi yaptık kapanışı 3 le yapıcaz oğluşumda gelicek geçen yıl 7 de meğersem olma yolunda ilerliyomuş benim sıpamæslında geçen yılda bizimleydi fıstığım:16::16::16::16::16:çok şükür şimdi kollarımda artık son kutlamamız burada 1.5 ay sonra gidiyoruzzz gitmeden gezicez o taraflara gelicez melisam gelirim belkim hee görürüm prensesimi buluuruz dışarda bir yerde

kızlar yemek yapmaya çıktım ee çocukla mümkünmü bitirmeden huysuzlandı eşimde geldi başı ağrıymuş yattı şuanda koltuka horrr horr uyuyo bende yeemkteyizi izliyorum oğluşuda uyuttum şöle uzanmak keyif yapmak ne güzelmiş beaaa:16::16::16::16::16:tabi ne kadar sürecek bakalım bu arada benim bu sıpa süpürgeden çok korkuyo dudak büzüyo bücür eşim dışarı götürüyoda sabahları işe gtmeden süpürge yapıyorum gerisine uyuttukçaa iştee bitiyorum :27::27::27:

şimdilik çıkayım gideyim salatamı da yapayım kociş fazla uyutma uyandır dedi 1 saat olucak uynadırayım da yiyelim çok acıktım

Slm canlarimm nasilsiniz
biz iyiyiz afacan emeklemede ve ortalik karistirmada aldi basini gitti pesindn kosturuyorum besıgini odasina aldm az biraz daha iyi oldu bendn bule canlarim he melisa biz dr browns un biberonunu kullaniyoruz memeyide birakmadi tavsiye ederim yani
moonum albume baktmm masallahh kocaman olmus pasamm tam ısırmalik kızz :nazar: karam agustos analarina geliyo ordan tanısyoruz bacım sende kac gel cnmcm :)
elfim balim nasilsin ali pasa nasil

asemb tatlım maşallah çağataya. kız karam eylül annelerinde :) ama maşallah her yere yetişiyor arkadaşımmmmmm enerjik:))
he bende uğrayım arada benim oğluşumda iyi teyzesi tşkr ederizzzzzzzzzzzzzzzz.eve net bağlatmadınmı

Back