Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

asemb tatlım maşallah çağataya. kız karam eylül annelerinde :) ama maşallah her yere yetişiyor arkadaşımmmmmm enerjik:))
he bende uğrayım arada benim oğluşumda iyi teyzesi tşkr ederizzzzzzzzzzzzzzzz.eve net bağlatmadınmı

iyi olsun fatih pasa uyusun bolcanaa
ya bizm apt yéni bina iskan alinmadi daha megerrsem ondan hat yokmus oyuzdn net baglanamiyo gıcık bi durum yani teldn cok zor oluyo giresm gelmiyo valla
biliyorum eylul anasi ama bizede geliyo halay başi karam enerjik gercektn kuzum sevdim onu da :)

gordum agustosa yazmissn balim bende cvp yazdydm gel tabi ugra cnm kuzum :54:

Son düzenleme:
merhaba tatlı anneler ve anne adayları

elifim neden yoksun ? iyisindir inşallahhhhhhh

slm kızlar gelmedm bugün oğluş dün akşamdan beri sağ gözü sulandı ççapaklandı bizde bugün sabah sağlık ocağına götürelim deidk sonra vazgeçtik hastaneye gittik baktırdık bende bakıldım kaıdn doğumda alttan işte doktorum bebişimi çok sevdi bu kime benziyo sana benzemiyo dedi g
ören herkes ne tatlı diyo birde cildiyeci doktora gittik oğluş için doktorla bir bakıştı gülüştüler doktorda sevdi sevemeyen kalmadı eskiden ben kucağında bebek olanlara deli gibi bakrdım artık kollarımda bebeğimle geziyorum çok güzel bir duygu bu sıpada arabbda hiç ses etmiyor nasıl güzel duruyo neyse geldik eve ancak fırsat bulupda girebildim moonum merak etmmişşin canım :26:asembim gelmşişşin kuzum arada gir bari iyiyim deee merak edyioruz oflumda gelmiyo bayadır diğer topikde gören varmı acep neden glemiyoki geirdi o :26::26::26::26::26::26:

elifim iyi olmanıza sevindim cnm ee neden çapak olmuş göz kanalı tıkalıdır bir yaşına kadar düzelir .

günaydın kızlar moonum ellerini gözüne çok vuruyo ovuşturup duruyo geçenlerde kalktıkki gözünün içini çizmiş kıpkırmızı kan toplamışgüya eldivenlerini çıakrdım tırnaklarınıda kesiyorum ama öyle sıfır yapamıyrum korkumdan o yüzden sanırım iki gözünüde mahvetti eldiven takıyorum mecburen deli çocuk nasıl yapıyosa artı elleri yüzünden gelmiyo burnunu gözleirni ovuyo ovuyo duruyo o nedenle olabilir dedi doktor bugün birşeyi yok geçti inş daha olmaz canım yaaa

[video=youtube;t99ULJjCsaM]http://www.youtube.com/watch?v=t99ULJjCsaM[/video]kızlar oğlum bu ikisine bayılıyo nasıl dinliyo sdusuuyo böylee özellikle buna:16::16::16::16:

nerdesiniz yaaa gelin artık anacım sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:31::31::31::31:

selammmm kızlarrr bn geldmm kuranımız bitttii sorunsuz çok güzell geçtiiiii

kızarım moralm çok bozuk kızım hasta öksürüyor bronşit başlangıcıymış dün götürdük dr 1 hafta boyunca hava vericekler çok hasta buu gün biraz daha iyiii :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Selam. Kızlar gelemiyorum fazla emir durmuyo ne haberler var. Kevserım geçmiş olsun inşallah çabuk düzelir yavrun.

selammmm kızlarrr bn geldmm kuranımız bitttii sorunsuz çok güzell geçtiiiii

kızarım moralm çok bozuk kızım hasta öksürüyor bronşit başlangıcıymış dün götürdük dr 1 hafta boyunca hava vericekler çok hasta buu gün biraz daha iyiii :14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

ahh kevserim ahhh nasıl oldu neden oldu yavrum benim kıyamam kuzuma ben çok geçmiş olsun canım benim yaa inanki çok üzüldümmm yaaa:14::14::14::14::14::14:

papatyam nerelerdsein canım umarım iyisindir merak ediyorummm:18::18::18::18::18:

gunaydın canlar nasılsınız bakıyım. dün gittim mınicoyu buldum hastane cıkısını aldım gelince bıdıgın kıyafetlerinı makınada yıkadım bugun utulerim biter gider işte:16::16:
saol elifim iyi oldu mınıcoyu dedigin ya bayagı ucuzmus orası hep o durakta inıyosum ya görmuyodum magazayı:9::9:

buralardaym canım. :) ya arkadaşlarla telefondan mesajlasioz ya buraya giremiyorum pek. Mesaj atmak daha kolay oluyo açıkçası :)
hangi arkidişler onlasr bakim :17:bu sıpalarla mümkün olmuyor burda kalşmak oflum anlıyıyorum benimde şuan ayağımda masaüstün pc bende hiç gelemiyodum ama şimdi oturuyorum alıyorum ayağıma oğluşu yanımda pc bu şekilde geliyorum yoksa mümkün değil oflucan:38:
gunaydın canlar nasılsınız bakıyım. dün gittim mınicoyu buldum hastane cıkısını aldım gelince bıdıgın kıyafetlerinı makınada yıkadım bugun utulerim biter gider işte:16::16:
saol elifim iyi oldu mınıcoyu dedigin ya bayagı ucuzmus orası hep o durakta inıyosum ya görmuyodum magazayı:9::9:

rica ederim melisam sevindim bulmana bende çok seviyorum orayı hem kalitelisi var normalide var pahalısıda isteğe göre hemde çok çeşit varoğluşun kıyafeti kamadı nasip olursa arabasının gelmesini bekliyrouz gelsin gidicem oraya yeni,liycem kıyafetleri yalzıklar ohh mis gibi demek yıkadın ütüsü çok zevkli, ya biran önce olsun gidiriyim diyosun biz gider gelir bakardık eşimle ciddiyetini anlardık resimleti bekliyorum bak kıyafetlerin beşiğin ona göre:20::20::17:

slm tostos nasılsın bakıyım ali,şim nasıl gozu gectimi canım. kurumamıs daha kıyafetler icerde asılıydı balkona attım hepsinı kurusun utuleyim gardroba yerlestiriyim cekecem resimlerini besigide cekcem.koyarım gülüm.
mınıconun az ilerisindede magaza var ya o pahalı biraz kanz chıcco karısık satan bi bebek magazası.

slm tostos nasılsın bakıyım ali,şim nasıl gozu gectimi canım. kurumamıs daha kıyafetler icerde asılıydı balkona attım hepsinı kurusun utuleyim gardroba yerlestiriyim cekecem resimlerini besigide cekcem.koyarım gülüm.
mınıconun az ilerisindede magaza var ya o pahalı biraz kanz chıcco karısık satan bi bebek magazası.

A.slm mellisam hoşgeldin canım benim aliş iyi o gün ilacı bir kullanmada geçti dahada kullanmdım ş,imdi ayakalrımda anacım benim yakamı bırakmıyo bıraksam gözü bende babası önüne geçiyoki bana bak ne avr annede yok ona rağmen kafayı çeviriyo başka tarfa nasıl iş yapıyorunm ne hale geliyorum bilemezsin bu sıpa yüzünden:27::27::27::27:hee tamam kurusun bitir hepsinide çek minnoşumun kıyafetlerini cicişlerini orasını bilmiyorum ben miniçoyuda bilmiyodumda birisi söyledi eşlime gittik hamileyken ne renk aldın bari pempişmi :16::16::16::16:

Back