hım bencede kırmızı ama cok hantala benzityo o kıs agır olmazmı agırda olmasın oturdugun ev asansorlu falan degilse
saol canım iyiyim sen nasılsın video yukleyeyemedim bi tek netten yukleme cıkıyo resim ekleme bolumunden denedim ya siyte yemedi boyuutucok dıyo
yok kuzum asansörlü o sıkıntı değilde babam dediki 4 tekerlekli olsun dışarda sarsmaz çocuğu ve özelilikleride çok güzel norml fiyatı 300 üzeriyken kampanya gibi bşirşey olmuş 200 tl gg de resim boyutunu küçült melisam isim ne koyucaksınız karar verdinmi doğum şekline canım:26:
canım ben arya dıyorum ya eşim tam begenmedi bilmiyorum ya kararsızız hala işte bu isim diyemıyoruz tam içime sinen isim yo k daha bakalım . ecrini istemeddi ya cok kaba dedi onu eledik işte.
aslında değişik isim kulağa hoş geliyo melisam hayırlısı bakalım eğerki sezeryan olursan 40günün falan var ayy sende doğurucaksın çok heyecanlanıyorum hee melisam :18::18::18::18:
he gülüm ya hazıran 5 inden sonra 8 ı gibi alırız diyo sezeryan olurum ben o strese giremem be gülüm zati norlaı kılolar daha cok gitsin diye istiyodum ya zati 6 kılo aldım sezeryandada bi 5 kılo gidiyomus. 8 le kapatsam iyi olcek kuzum ya. allahtan istshım yok hiç. bogazım acılmadı hec.
he gülüm ya hazıran 5 inden sonra 8 ı gibi alırız diyo sezeryan olurum ben o strese giremem be gülüm zati norlaı kılolar daha cok gitsin diye istiyodum ya zati 6 kılo aldım sezeryandada bi 5 kılo gidiyomus. 8 le kapatsam iyi olcek kuzum ya. allahtan istshım yok hiç. bogazım acılmadı hec.
bu arada melisam kkilon ok ideal maaşallah ben 16 kiloyla bitirdim 10 gitti dahada gitmiyo anacım aynı duruyorum ama bu arakar yememe dikkat ediyorum birde hiç oturmuyorum inş veririm 3 ay daha emzirebilsem sonrasıknda skık diyete g.iricem inş:26:
elifim bıberon almam gerekiyomu kı basında aslında alıstırmakta istiyorum memeye cok alısınca bıberonu tutmuyolarmıs bebeler. bi tane alsammı elimle içine sagsarım sutu gece onla veririm :44::44:
hııııııııııı duzeldi demı sutun canım ya unuttum sormayı sabahtan beri diyorum elife bişi sorcaktım ya ne idi acep diye. ıltıhabın aktımı iyimisin simdi. :26:
melisam bence hiç biberona aştırma hani emdiği sürece gece falan normal emzir emmezse bak sıkıntı oluyo göğüslerde ama biberonda şart yani dışarı çıktığında faln o yüzden şu anne memesi gibi olan biberonlar var onalrdan al farketmiyomuş öyle yaparsan rahat olr ma dediğim gibi evdeyken emzirmeye çalış emmesi gibi yok sağmak bir olmuyo ne kadar merse o kadar süt gelir kuzum
Eki Görüntüle 698434 Eki Görüntüle 698433 Eki Görüntüle 698432 melisam bak bunlar bende alıcam dışarısdı için inş emer sıpam
he gülüm ya hazıran 5 inden sonra 8 ı gibi alırız diyo sezeryan olurum ben o strese giremem be gülüm zati norlaı kılolar daha cok gitsin diye istiyodum ya zati 6 kılo aldım sezeryandada bi 5 kılo gidiyomus. 8 le kapatsam iyi olcek kuzum ya. allahtan itshım yok hiç. bogazım acılmadı hec.
ya günde bi kere diye düşünüyodum zaten hanı yavastan biberenoda alıssın diye ama belkide dedigin gibi hiç vermem. dısardaa cıdden iyi olur biberon olayı ya.aman görüyom millet cıkartıp emzırıyo ole kafelerde falan mecbur bizde ole yapcaz ne yapalım zatene bebenın kafası geliyo memişse gözükmez yanı. bu arada meme deyince memnın memelerde buyume cok olmadı ya son aynı buyucek acep simdiye kadar buyumesi lazımmıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?