Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

en kısa zamanda gelir merak etme

oflum biireşy diyicem moonum sanada paşalarım geceleri medikten sonra gazını çıkarıyomu uyku halşndeyken benimki uyanıkken çıakrıyoda gece boyu çıkarmıyo buda aşağı iniyo sabahın 6 na patlama yaşatıyo malesef :26:

annaldım çaktım köfteyi :1::1::1::1:paşam nasılmoonum

iyi allaha şükür ama bugün beni kızdırıyor uykusu var direniyor öğlen yarımsaat uyuması lazım kafayı toplamak için uyumuyor oyun istiyor oyundan sıkılıyor uyuzluğu üstünde anlıycağın:1::1:

asembim gelmiyo mu:26:

oflum biireşy diyicem moonum sanada paşalarım geceleri medikten sonra gazını çıkarıyomu uyku halşndeyken benimki uyanıkken çıakrıyoda gece boyu çıkarmıyo buda aşağı iniyo sabahın 6 na patlama yaşatıyo malesef :26:

cnm ben oldum olası gece çıkarmam gazını çünkü gaz çıkartmaya çalışınca uyanıyor sabah kendi çıkarıyor:24::54:

iyi allaha şükür ama bugün beni kızdırıyor uykusu var direniyor öğlen yarımsaat uyuması lazım kafayı toplamak için uyumuyor oyun istiyor oyundan sıkılıyor uyuzluğu üstünde anlıycağın:1::1:

asembim gelmiyo mu:26:

desene bizimki gibi buda aynı uykusu geliyo ama direnityo bir gözü kapalı bir gözü açöık beni izliyo sıpa vallaha bacak kadar halleriyle bizi hizaya getiriyolra hee yok gelmiyo çoktandır moonum yaa bende merak edşyroum:26::26::26:

cnm ben oldum olası gece çıkarmam gazını çünkü gaz çıkartmaya çalışınca uyanıyor sabah kendi çıkarıyor:24::54:

yok canım ben cikartmiyorum gazını. Bi kere denedim uyandı maşallah uyumadı baya zaman. Sabah kendisi pit pit yapıyo :60:

evet moonum birde uyanıyo ama inaki sırıf rahatlasın diye onu bile göze açıyorum ama kafayı gömüyo yada kafa atıyo uyuackmış beyfendi koyuyorum bende ama sonu fena oluyo nasıl ıkınıyo 2 saat boyunca görsen hani video eklense çekicem o halini koyucam vallahaa

kızlar benim bu oğluş uyurken yüzüne yüzümü dudaklarımı dokunduruyorum öpüyorum kokluoyrum gülümseyrek uykuya dalıyo mayışıyo nasıl hoşuna gidiyo artık böyle uyuyoruz çok güzel yaaa bayılıyorum ben buna :46::46::46::16::16::16:

kimseer gelmez daha çok bekledim yoruldum çıkıyorum arkidişler görüşürüzzzzz

kızlar benim bu oğluş uyurken yüzüne yüzümü dudaklarımı dokunduruyorum öpüyorum kokluoyrum gülümseyrek uykuya dalıyo mayışıyo nasıl hoşuna gidiyo artık böyle uyuyoruz çok güzel yaaa bayılıyorum ben buna :46::46::46::16::16::16:

oh missssssss:nazar:

merhaba kızlar çok kısmetsizim yinw kimse yok.ne zman girsem kimse yok.bugün kurtlar vadiside var ama gelmemişsiniz:)
yine gelemiyorum bu ara.gebelik beni silkeledi.tüm gece uyku yok,haliyle gündüz uyuklamaktan açamıyorum bile neti.1 haftadır ufak ufak ev temizliği,kuzumun kıyatleri,hastane çantam vs hazırlıklarla uğraşıyorum açamadım.tükendim ama...sizide çok özledim.geçmişi okuyamıycam.umarım hepinz ayrı ayrı çok iyisinizdir.kocaman öpüyorum.

Iyi aksamlar nasilsiniz bakiyim
Ben bgun bi 5 saat kafar nisantasinda dolastim oldum amw yorgunluktqn
Gunes cqrpti sqnirsam nqdil bi bas agrisi anlatamam yeni yeni
Kendime geldim

merhaba kızlar çok kısmetsizim yinw kimse yok.ne zman girsem kimse yok.bugün kurtlar vadiside var ama gelmemişsiniz:)
yine gelemiyorum bu ara.gebelik beni silkeledi.tüm gece uyku yok,haliyle gündüz uyuklamaktan açamıyorum bile neti.1 haftadır ufak ufak ev temizliği,kuzumun kıyatleri,hastane çantam vs hazırlıklarla uğraşıyorum açamadım.tükendim ama...sizide çok özledim.geçmişi okuyamıycam.umarım hepinz ayrı ayrı çok iyisinizdir.kocaman öpüyorum.

Kuzucuk ozledik be seni demwk cantani haxirlafin he
Ben daha cantaya koyacqklsrimi almafim yaa
Yormq kendini dip bucak girme temizlige
Dogumun belli oldumu
Gece niye uyuyamiyosun canim

hoşgeldiniz kızlar melisam neden o kadar gezdinki zararlı sana biliyosun dinlenmişşindir ama yinede çok kalmışşın ayakta dikkat et kendine bak :20::20::20::20:moonum birşey diyicem bu sağ göğsümden bulanık süt koyu sarımı desem kahvemi desem geliyo tadıda tuzlu gibi sende nedir emmiyo oğlum ağlamaktan halim kalmadı dayanmıyorum soluda emmiyo o tatlı ama nedne böyledir bilgin varmı:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

papatyam özelidk bacım ve öokda merk ettim ama şükürki iyisin canım benim sen tek iyi ol sorunun olmasın gelme kuzum yweterki dinlen problem çıkmasın emi canı benim son zamanlarda olur yatamazsın zordurki bende fenaydım ama az kaldı son 35 gğn sabır geröi sezreyan olucağın için dahada az kaldı canım:46::46::46::46:

Back