- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
emerse tekrar geçmiştir cnm
annaldım çaktım köfteyi paşam nasılmoonum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emerse tekrar geçmiştir cnm
cıkıssss sülemem aslaaaa
sağdım oflum döktüm ne zamana geçerki yenilenirki acep :26:
en kısa zamanda gelir merak etme
annaldım çaktım köfteyi paşam nasılmoonum
oflum biireşy diyicem moonum sanada paşalarım geceleri medikten sonra gazını çıkarıyomu uyku halşndeyken benimki uyanıkken çıakrıyoda gece boyu çıkarmıyo buda aşağı iniyo sabahın 6 na patlama yaşatıyo malesef :26:
iyi allaha şükür ama bugün beni kızdırıyor uykusu var direniyor öğlen yarımsaat uyuması lazım kafayı toplamak için uyumuyor oyun istiyor oyundan sıkılıyor uyuzluğu üstünde anlıycağın
asembim gelmiyo mu:26:
oflum biireşy diyicem moonum sanada paşalarım geceleri medikten sonra gazını çıkarıyomu uyku halşndeyken benimki uyanıkken çıakrıyoda gece boyu çıkarmıyo buda aşağı iniyo sabahın 6 na patlama yaşatıyo malesef :26:
cnm ben oldum olası gece çıkarmam gazını çünkü gaz çıkartmaya çalışınca uyanıyor sabah kendi çıkarıyor
cnm ben oldum olası gece çıkarmam gazını çünkü gaz çıkartmaya çalışınca uyanıyor sabah kendi çıkarıyor
kızlar benim bu oğluş uyurken yüzüne yüzümü dudaklarımı dokunduruyorum öpüyorum kokluoyrum gülümseyrek uykuya dalıyo mayışıyo nasıl hoşuna gidiyo artık böyle uyuyoruz çok güzel yaaa bayılıyorum ben buna
merhaba kızlar çok kısmetsizim yinw kimse yok.ne zman girsem kimse yok.bugün kurtlar vadiside var ama gelmemişsiniz:)
yine gelemiyorum bu ara.gebelik beni silkeledi.tüm gece uyku yok,haliyle gündüz uyuklamaktan açamıyorum bile neti.1 haftadır ufak ufak ev temizliği,kuzumun kıyatleri,hastane çantam vs hazırlıklarla uğraşıyorum açamadım.tükendim ama...sizide çok özledim.geçmişi okuyamıycam.umarım hepinz ayrı ayrı çok iyisinizdir.kocaman öpüyorum.
merhaba kızlar çok kısmetsizim yinw kimse yok.ne zman girsem kimse yok.bugün kurtlar vadiside var ama gelmemişsiniz:)
yine gelemiyorum bu ara.gebelik beni silkeledi.tüm gece uyku yok,haliyle gündüz uyuklamaktan açamıyorum bile neti.1 haftadır ufak ufak ev temizliği,kuzumun kıyatleri,hastane çantam vs hazırlıklarla uğraşıyorum açamadım.tükendim ama...sizide çok özledim.geçmişi okuyamıycam.umarım hepinz ayrı ayrı çok iyisinizdir.kocaman öpüyorum.