- 11 Mart 2012
- 12.783
- 599
- 413
naber elifim nasıl gidiyor şu sıpamın altını temizliyim gelicem![]()
iyiym mooncuğum hoşgeldin kuzum gel gel bekliyorum
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
naber elifim nasıl gidiyor şu sıpamın altını temizliyim gelicem![]()
anemmmmmmmmmmmmmm gülmeye bak sen prensesim benim maaşallah sübhanallah kırk binkere kevserim rabbim nazarlardan korusun bu minnoşumu yaaa![]()
saollasınnn bcmm bnm allah razı olsun allahım btütün yavrumuzu korusun nazarlardan bacım dün annemledeyim dayımlar arrkadaşım falan vardı baaya kalabalıktı 1 saat durdu arkadşaımda yeni gekmiştik ağladı durmadı eve geldkkk sustuu bu cadı kalabalığımı sevmiyor yandık bizde kalabalık sülaleyiz alışır inşalllahhh
geldim oğluş kucağım da her yana saldırıyor
kevser maşallah cnm kızına biblooooooooo![]()
hoşgeldin canım benimmmgeldim oğluş kucağım da her yana saldırıyor
kevser maşallah cnm kızına biblooooooooo![]()
ELİFİM Senin rahatsızlığın düzeldimi sırtında vardı ya:26:
hoşgeldin canım benimmm
aynı kuzum yaa feci ağrıyo hele sabahkları tutulmuş oluo zaten yatıyorumda dinleniyomuyumki yok vallaha uykuya hasret kaldım yorgun düşüyorum yatağa dahada beter kalıyorum böyle boynumdan başlıyo kalçama kadar omurgam ağrıyo sağ taraf kalçam kemiğimim batıyo off off yazarken yoruldum birde çekiyorum yani sen nasıl oldun moonum hastaneye ne zaman gidiceksin:26:
allah şifa versin tatlım , benim şuan maşallah iyi kortizon kullanıyorum ya işe yaradı 15-20 gün sonra falan giderim kontrole yaşına girene kadar idare edicez böyle sanırım. sen ilaç falan kullanmıyormusun.
ohh ohh şükür moonum yaaa inş 1 yaşına kadar sıkıntısız geçirirsin canım benim yaaa Allahım şifa versin cümlemize ben kullanmıyorum kuzum sadece mastit için aldım dün bugün yoksa çekiyorum ki benim hastalığa ilaç yok tek ilaç egzersiz ama onuda ben yapamıyorum vücut ham yapmaya yapmaya artık ağrılar falzalışıyo ve zorlanıyorum maelsef![]()
amin canım amin yani haklısın zamanmı kalıyo vallaha kendimi unutyorum yemeğimi nasıl yiyorum bırakıyomuki ama sağlık için yapmam lazım omurgamı esnetmem lazım yoksam ağrısı fsalza işteaminnnnnn tüm hastalara şifa versin inşallah. öyle cnm ne sporu ne egzersizi ona zamanda olmuyor ki ama imkan varsa yap cnm
gedlmm emdi gazını falan çıkardım şimdide ayağımda sallıyoummmm
amin canım amin yani haklısın zamanmı kalıyo vallaha kendimi unutyorum yemeğimi nasıl yiyorum bırakıyomuki ama sağlık için yapmam lazım omurgamı esnetmem lazım yoksam ağrısı fsalza işte
hoşgeld,n benimkide biraz önce emdi ama baya emdi azıcık kustu çıakrdı fazlalğı kihiç böyle yapmazdı birazda gaz çıkardı derken uykuya daldı inş uyanmaz yoksa anamı ağlatır gece uyumaz:18::18::18:![]()
h buldukkk bcm bakalım bzm kız uyudu uyancakmı
aynennn bacımm
![]()
valla çıt ettirmiyorum eş,mede uynmasın diyee korkumdan uyanmasında yatyın bende rkendengece uykuları nası düzne girdimi canım