görüşürüz elifm bende öptüm. Arada bakarım yazısıriz gene :)A.slm canım yerleime kanamsı olablir test yap bence varsa çıkar kesin olasılık yüksek hakkında hayırlııs olsun
ederim canım benim etmezmiyim oflum ben çıkıyorum oğluşu uyutayım bulaşıklaırmı yıkayayım maş var zati gelirim inş yineee öpüyorum şimdilik görüşrüz inş
ayy agzından bal damlıyor vallahi:) inş dedigin gibi hamişimdir,bide benim 1 haftadır adet sancısı gibi agrım oluyor geçiyor yine oluyor,adet olcam sanıyorum bakıorum yok bişi,sonucu öğrenince yazarım buraya:)
ayy agzından bal damlıyor vallahi:) inş dedigin gibi hamişimdir,bide benim 1 haftadır adet sancısı gibi agrım oluyor geçiyor yine oluyor,adet olcam sanıyorum bakıorum yok bişi,sonucu öğrenince yazarım buraya:)
canım benim çok bir bilgim yok benim adetim 7 gün geçtiğinde 60.52 çıkmıştı seninki 8000 yani bence ikiz üçüz olur gibi bu değere ama boş gebelik dmeişşiniz aklım krıştı açıkcası sen bir bebek topiğine sor orda bilgisi olan çok canım yardımcı olurklar:26::44:
UglyDUCKİNG gecenlerde bunlari yazmstim sana
kızlar gelinde ne olur konuşalımmm kendimi çok yalnızzz hissediyorummmm önceden böyle değildii diyorumki bni bırak annemlere sen ozaman git arkadaşlarına yoksa çok daralıyorum bn şuan ağlıyorum kızım beşiğinde bana bakıyor gülüyor ağlama anne der gibi bn varım gibiii
seni iyi anlıyorum canım. Bende çok bunaliyorum bazen. Eşim allahtan bişey demiyo bırakıyo beni annemlere yakın zaten. Esine soyle git biraz kafa dinle. Yoksa konuşma boşver
gecmiş olsun canım allah allah senın nedir bu faranjitten cektigin be kuzu. bende dıyorum bu kıs nıye gelmıyo hıç.
baska doktora git mutlaka ilaç kullan derim ben kuzu. moonumun dedigi gibi iyice ilerlemeden tedavinı ol canoı. bak dogumunna da az bi sure kaldı hasta hasta doguma girme kuzum.
cano ben sana yatagı sorduydum nerden aldın diye ben bi avcılarda gördüm ya yenıbosnaya yakın yerlerde yokmuki ya. arabamız yok metrobuslede tasımak olum. gerci gecen hafta artık rezilligini cekip alalım dedik ya magazada 60 a 120 kalmamıs hanı yenı bosnaya yakın yerden aldıysan daha kolay olur eve tasımak ondnaqn sordum cancagızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?