Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

görüşürüz elifm bende öptüm. Arada bakarım yazısıriz gene :)

rahime yerleştiğnden olabilir o ağrılar çok normal. Bence sonuç pozitif. Hayırlı haberle gel :)

ay inşallah bi an benim bile içim hop etti
sanırım benimde hamile kalmadan önceki ay böyle bişiler olmuştuu gecikme filan normalde benimde hiç gecikmez cünküüü
yarın bi test yaparsın artık zaten bu akşam devamı da gelmezse inşallah kesin hamişsindir
bu arada aman ha yat bol bol belki varsa tutunamayıp düşebiliyor bol bol yat da tutunsun bebişinnnn

inşallah güzel haberlerle gelirsin

slm kızlar nasılsınız geledim akşam beni deli etti bu sıpa arakadaş insan 15 saat uyumadan durablirmi uyumuyo anacım dalıyo uyanıyo ne uyuyosa gece uykusu dün sinirlerim bozuldu oturdum apladım eşimde sabah gitmedi kalktı kahvaltı hazırladı yedik içtik de gitti saolsun şimdide yerine koydum bakalım ne kadar uyur bücürrr

yaa bu melisam nerelrde artık gelmiyo gelse durmyo arkadaş hepten boşladı bizi

selam kızlar benim bücürde kucağımda yatmıyor artık hep bişilerle uğraşcak

canım şöle bi durum var.. benim en sonki regl tarihim 28/02. yani ben 15 gün sonra tahlil yaptırdım. normalde göğüslerim adetten 2 gün önce ağırmaya başlardı fakat bu ay regl bitti 5 6 gün sonra ağırmya başladı. bi de 4 hafalık dedi doktor üstten ultrasonla görebildi. normalde görülmezmiş. ancak alttan bakıldığında o da bi ihtimal. yani erken döllenme olabilir die düşnüyorum ben :)

bi de bişey dicem kızlar.. ben devamlı nete giremiyorum ne yazıkki geç cvp veriyorum. kusura bakmayın

kızlarrr canım çok sıkkın eşleriniz arkadaşlarıyla ne kadar sıklıkla dışarı çıkıyor

bizimkini bıraksam her zaman çıkıcam çok sıkıldım kızlar oyun oynamaya gidiyolar ps oynuyorlarr maç yapıyorlar

o boyna dışarda ben annemlere gitmek isteiğimde iizin vermiyor kendisi hep dışarda çok sıkıldım artık ya

konuşsamda fark eden bişey yok önceden ebni bırakıp evde hayatta gitmeyen adam annemlere bırakırdı şimdi kendisi beni evde bırakıp dışşarıda arkadaşlarııylaaa

tek gidebildiğimm annemler ona da izin vermşiyor bazennn çok sıkılıyorum diyorumm anlamıyor beniiii
ağlamaktannn yoruldummmm

slmlar nasılsınız kıslar benı merak etmıssınızdır bi durum bildirimi yapıyım gitcem hemen. yemek yapmam lazım. kıslar bi kac gundur evde yoktum dısarlardaydım. gardrop geldi esim dün gece kurdu bugun evdeydim ama hiç vakit bulamasım gelmeye. gardrobu temısledim ev batmıstı evi süpürüp sildim azıcık dinlendim dolabı yerleştirmeye koyuldum daha bitmedi az bişiyi kaldı kucuk kucuk kıyafetler ya etiketlerini kopar duzenle bayagı vaktımı aldı.sıpacık gelmeden basladı benı oyalamaya.
yarında gelemem büyük ihtimalle kardesim geldi dün ablamda su an ablamla kardesim gelir bize yasda dısarda bulusuruz bakalım plan yapmadık daha da. yarın onlarla olurum. aksamında yada ertesi gün gelirim kıslar. öptüm sızi cok özledim

kızlar gelinde ne olur konuşalımmm kendimi çok yalnızzz hissediyorummmm önceden böyle değildii diyorumki bni bırak annemlere sen ozaman git arkadaşlarına yoksa çok daralıyorum bn şuan ağlıyorum kızım beşiğinde bana bakıyor gülüyor ağlama anne der gibi bn varım gibiii

seni iyi anlıyorum canım. Bende çok bunaliyorum bazen. Eşim allahtan bişey demiyo bırakıyo beni annemlere yakın zaten. Esine soyle git biraz kafa dinle. Yoksa konuşma boşver

seni iyi anlıyorum canım. Bende çok bunaliyorum bazen. Eşim allahtan bişey demiyo bırakıyo beni annemlere yakın zaten. Esine soyle git biraz kafa dinle. Yoksa konuşma boşver

oflum gerçeketen yoruldum ya ağlamatan diyorum bu gün annemlere gidiyim yok onun istediği gün gitcekmişim o issteyince o olcakk konuş kkonuş aynıı yoruldummm
gececi bak uyuyordu oflumm tlfonu bndeydi bi şifre sordum oyun şifresi kızdı uyuyorum burda dedii

ondan sonra fabrikadan arkadaşı aradı fatih gell pide yiyelim dedi yatağındann fırladı gittiiii az önce uyandırdım dye bana kızıyodunn ya bi de ben saçlarını dikmesine uuyuz oluyorum çok yakışıyor istemiyorum anlamıyo gene dikiyor kıskanıyorum abi napıyım lanet olsun yemn ederim bu kadar sevgiye hemen kalktı yatağında saççlarını dikip çıktı kapıdan ben gidiyorum cnm dedi saçını dikti kızıcağımı biliyor cnm çok sıkkılyorr artıkk biriktir biriktir patladım artıkkkkkkkk

Son düzenleme:
bakın kızlar yüzüne bile bakmadım sesimi çıkarmadım bak hiç aramıyor bile napıyon falan diyeee offff offf ben nerde hata yaptımmmm yaaa

offff offf hava okadar güzelki herkezde dışarda kocamda dahil ben evde ağlamaktayımmmm

arasın açmıcam aramazkkiii nerde öyle kocaaa

Son düzenleme:

aşkım benim ben soruna cevap vermiştim ama görmedinmiki acaba? ben yatağı.212 power outlet alışverişmerkezinin yakınındaki bir mağazadan aldım.aslında hafif taşınır elde.ben aldığımda başkada vardı ellerinde 1 tane değildi bebeğim.oraya bakmak isterseniz.daha detaylı tarif ederim.

bu faranjitten bezdimki ben sorma canım.çok ağır geçiyo buda.tabi ondan gelemedim.durduğum yerde duramıyom ki melisam.zaten ufak ufak ağrılarımda başladı.üstüne hastalık... bugün daha iyiyim çok şükür.hayırlısıyla kurtuluruz inşallah.sen nasılsın iyi gidiyomu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…