Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

normal dogumu belkliyodun he. ya normalınden cok korkuyorum bnen sezeryandan hiç bi korkum yokta işte. aslında normal istiyorum ya yok ya bazen iyi kıramplar giriyo ben normalı hayatta yapamam sanırsam
bi kac cumleyle nasılda anlatıyonuz he. peki sezeryanı epidural falanmı oldun. kac güne kadar iyileştin cok sızlama oluyomu sonrasında.:26::26:

inş papatyam inş Allahın izniyle geçicek bu günlerde sezeryan tarihin bellimi nasıl olucak kesin seeryanmı olucak Allahım hayırlı doğum naisp eder inş papatyam bendede oluyodu gece kalkıp eşimle oturduğumuzu biliyoruz ama geçiyodu son zamanlrda ağırlaşıyosun doğum hazırlıkları oluyo doğum şekkline girmiş oluyo baskı oluyo hepsi normal balım ben kendi adıma söylüuorum çok olurdu bendede ama geçerdi doktrum kanama olmadığı sürece bbirşey olmaz derdi ama tabiki onlar kadar rahat olamuyordum ben sen bebeişin hareketlerine dikkat et zaten dğum sancısı geldiğinde anlıycaksınki bu doğum sancısı öyle adet sancısıyla kalmıyosun papatyam banda derlerdi farklı olduğunu hakikaten farklıymuış içini ferah tut sen dinlen bol bol senin hamileiğin zor geçiyo dinlenki daha rahat geçsin günlerin canım benim nstye bende ilk girdiğimde doktoruma adet sancım oluyo belden giriyo karnım toplanıyo demiştim nst ye göndermişti vee çok hafif sancılar çıkmıştı artık kasılmalar dahda çok olucak doğuma hazırlıyo vücüut dmeişti bu zamanda olması normal kuzum hiç korkma zamanına var daha Allahın izniylee

anemmmmmmmmmm :18::18::18:kevserim hırsızmı tırstım kuzum yaaa bende çok korkarım gittiğimiz yerde ne yapıcam acep burası güvenlikli site 10. kat giren çıkan kimlikli rahatım ama gittiğim yerde böyle bir imkna olmyck yedim ayvayıııı:18::18::18:

Cnm aneliyathaneye getîrdiker serum taktılar dr fln geldi sen hala uyumadınmı fln diye şakalaşrıktan sonra tamamen uyudumm herşey uyannmam falan 1 saat sütdü uyandığımda asansördeydim ve cnm çok yanıyor du karnım çok yanıyordu bağırıyordum hep odaya geldiğimde herkez ordaydı bebeğimde tabiyarağu yatırcaklardı bağırdım dedim tamam dediğin zaman öyle de yaptılarr ağeı kesici yaptılar tamam rahatladım ağrılarım azaldı bebeğimi verdiker yanıma yatıdılar ağlıyordu hemen sustu kokladımmmm bide knımı boşaltırken cnm çok yandı hemşireye bağırdım hatta dur diye sonra bol bol yürüyüş yaptım sonra eve geldm hiç uatmadım hep ayaktaydım vede hiç ağrım olmadı çok iükür

Evettt bcmmm hiç sorma ne yapcam bilmiyorumm neeye taşıncaksınız cnm h geldn bu arada

kevserim sneindemi sezeryandan çıkınca karnına bastı hemşire off çok kötü oluyo eltiminde bastılar nasıl bağırdı zaten karnın acıyo birde onu yaptıkalrında ben o gün ilk defa korkmuştuım sezeryandan vallaha dedim geri dönüşüde yok bu çıkıcak ama inş sezeryanla çıkmaz 8 saat kanlı çarşaflarla bekledi kız ağroısı var kalkıcak yürüycek dikiliemiyor Allahım kabustu ve ben çok tırsmıştım :18::18::26:

Evet cnm bnmde boşaltılar o kdt ağrım olmdo çok güzel geçti

hoşbuldum kevserim sağolsın şarka gidiyoruz yaa bacım mecburi istanbuldan gidiciyiz 2 ayımız kaldı nasipse

Anladım cnm ya hakkınızda hayırlısı neyse o olsun cnm geç yazıyorum k bakma bizin cadı uyanık müzik dinliyoruz alişim napıyorrr

Canım a tavuksuyundan çorba yapmak istiyorumda bilemedim ne ypaam diye bi tarif verir misin bacim

kevserim benim bir tarfim vardıda bende bayadır yapmıyorum bak sen diyince o çorbadanyaptığım geldi aklımadur bir defterime bakaım geleyim yazıyodur inş

Selam elifim naber :) alış nasıl. Ben geçen ay adet olmuştum bu ay olmadım deli oldum

kevserim benim tarif bu şekilde 1 adet göğüs haşla sonra parça parça yap sonra 1 yemek kaşığı unla yağı kavur üzeirne soğuk su ekle sonra içine tavukları suyulya birlikte ekle sonra küp küp domates doğra maydanoz doğra kırmızı toz biber kara biber tuz koy kaynat biraz bu kadar canım inş beğenirsin

Elifm ışte onbeşinde olmuştum. Düzenli mi değil mi bilmiyorum. Kaza falan yok da ışte p.vatifle korunuyoruz :) siz?

Elifm ışte onbeşinde olmuştum. Düzenli mi değil mi bilmiyorum. Kaza falan yok da ışte p.vatifle korunuyoruz :) siz?

düzenli canım daha bugün 15 28 günde olmayabilirsin oflum 35 kadar yolu var bizde daha adam akıllı bşrşey olmadı benim 4 gğndür yine kanamam var 40bitti 50.günde adet oldum öncesi lekelerle 10 sürdü bitti dedim yine başladı o aralardada olamadı çok acı oluyo hala bende eşim yanıma geldikçe kaçıyorum resmen belli etmeden gerçi oda anladı acıdığını bıraktık ama ne zaman geçer bilmiyorum ofllum

oflum bugün 16sıfu dimi pardon 1 gün geçmiş oluoyo ama korunuyonuz beaa korkun olmasın

normal doğumda oluyomuş. Geçer zamanla canım. Ama bu p.vatif işi bana göre değil ya insanın canı yanıyo. Nasıl bi korunma yöntemi kullancz bilmiyorum her ay böyle mi olacak yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…