Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

ohhh konuş kız içimin yağları eridi valla:) benimkide el öpmesine gittik eşime demezmi bana mutfak harçlığımızı yolla diye.krediyle ev aldık.eşimin okulda aldığı kredi borcu vardı 10 milyar.20binde evlenirken borcumuz oldu eşya vs.düşün kaldırabilceğimiz yük değil.5 kuruş vermediler evlendiğimizde.evde bekar oğlu var maaşlı. evli oğlu yanında maaşlı bizden para istiyo saygısız.eşim ses etmedi bende anne borcumuz zaten çok olmasa tabi yollar eşim dedim.kötü oldum.ben kimmişim cevap veriyorum.ahlaksız bilmiyo sanki parayı kazananın biride benim.ogün bugündür düşman oldu bana.tek dedğim bu.neden ikide bir borçluyuz diyomusuzda canı sıkılıyomuş onun.lan para isterken kızarmıyo borcumuz var diyince sıkılıyomuş.ığğğğğ tüylerim diken diken oldu yine .)

elif hiçbir sakaıncası yok.aksine sağmamanın var.eğer sertleşiyuo ve beebk yeteri kadar boşaltamıyosa elle yada makinayla sağ.bu hem sütünün azalmasnı engeller hemde meme iltihabı denen lanet bir durumu.sağmazsan iltihap yapar taşlaşır gögsün ateş vs Allah korusun çok ağrılı bişey.

geldm kızlr ayağımda sallıyorum uyuck gene braz oynadık gülücükler attı ninni söledkk

yok anacım bu kaynanalrı ne yapmalı terbiyesiz birde sne çalışıyosun en kazanıyosun güzleikle demeisi gerekirken sne kimsin diyo hee erkek gibi çalıyosun bak hamile halinle densiz kadın sinri oldum o kadına laf çekmek lazım aslındada eşleirmz hatırı var diye sesimiz çıkmıyo ama bazende insna doluyo patlıyo szin borcunuz size yeityo insan utanır istemeye anne baba olarak onalr yarım etmemişler birde bekliyolar vallaha yuhhh diyoruma rtık en iyisi olammalrı aslındada bakma benim canım yandıkça bekledim gelmesini aslında gelmemeide iyi oldu yarın laf derse yapıştırım lafı sneinkide sen çalışıyosn bakalım torun olunca ne yapıcakalr geliceklermi bakıckalrmı onalrda istanbuldamı papatyam

vallahamı iltihapmı ilk defa duydum bak sol göğsümü emez olsu oğlum taş kesildi bende sağdımda rahtladı içti eşide diyoki yazıktır çok sğama taşıyamıyorum dedim iyiki sağmışım yetmeid birde elimle sıkarak üsten aşağı attım vallaha dışarı oğlum emiyo teyzesi ama gaz geldiğind esıkışıyo ıkınıyo emmeyi bırakıyodoymuyo böyle bütün zamanımız sık sık ama az az emmekle geçiyo gazı olmasa karnını doyurucak 2-3 saat kalkmıycak uyuycakda nerdeeeeeeeeeeeeeee

geldm kızlr ayağımda sallıyorum uyuck gene braz oynadık gülücükler attı ninni söledkk

onun gülcükleirni yerim ben miinoş haliyle nelerde ilyolar anacım benimide ben sevince gülüyo bana uğ guvv gibi seselr çıakrıyo artık anlıyo diyorum beni

maaşallahhhhhhhh sübhanallahh dudaklarını yerim kız senin Allahım maaşalahhhh kevserim kuzuma nazarım değmesin totosunu kaşı annesi kırk binkere maaşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aminnn gülüm aminnnn kaşıdımmmm gülümm kaşıdımmmm

ne kadar maalşallah desekte yinede korkuyorum kuzum nazarım değmesin minnoşuma kırkbinkere maaşallah sübhanallahhhhh rabbim nazarlardan korusun meleklerimizi

ayenn gülümm bnde çok korkuyorumm allahım yavrularımızı bütün kötülüklrden nazarlandan korsunnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…