Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

mrb benim adım suna daha yenicik hamileyimm haftaya doktor bakacakk ultrasondan salı günü beta 625 çıkmştı daha 4 haftalık falan herhalde kilom 60.5 bazen 61 oluyo bakalım kaç kilo ille doğuracağım yanlız ben gayat iyiyim bulantım falan yok şimdilikkk

meraba canım hoşgeldin tebrik edeirm sağlıkla alırsın inş kucağına ne güzel şidilik bulantın yok ama erken daha başlayabilir ama inş başlamaz çünkü çok zor canım:26:

selam kızlar bizde eşimle çocuk düşünüyoruz hamile kalmak için özel bişey yaptınızmı.biz 4 aydır uğraşıyoruz..

selamlar canlar

elifim naber fındık hamilemi

hamile kalmak için ovulasyon testi al onla yumurtlama günlerini kaçırmazsın ben öyle hamile kaldım cnm

selam kızlar bizde eşimle çocuk düşünüyoruz hamile kalmak için özel bişey yaptınızmı.biz 4 aydır uğraşıyoruz..

a.slm canım bende ovulasyon kullandım 2 ay 2. ayında hamile kaldım onunla takibimi güzel yapıyosun başkada özel birşey yapmadım çok bekledim çok durudm züeirnde ama en umutsuz olduğum anda öğrendim hamleiğimi darısı başınıza inş

fındığın belki yerleşme kanamasıdır inşallah öyledir

oğlum ii maşallah teyzesi kas tutulması olmuş rüzgar yemiş anlıcağın kontrole götürdüğümüz gün o kadarda koruduk ama olacağı varmış rabbim evlatlarımıza sağlık versin senin oğluşun nasıl öpüyoruz sizi

bende öyle düşündüm sordum ama gelmediği için bilemiyorum canım leklenmemi yoksa yoğun kanmamı diye 2. oldu çok üzüldüm oysaki belirtileride vsrdı umutlanmıştık hayırlısı olsun hakkında yerim ben paşamaı demek kas tutulması oldu hee kıyamam ben ona canım benim ne kadar titriyosak o kdar sıkıntı çıkıyo vallaha bak benimkide gazdan çekiyo teyzesi vallaha şaşırdım kaldım artık çocuğum döktü yüzüm kopmle ama kıpkırmızı oldu ıkınırken çıkıyo sonra biraz geçiyo gibi ne yapsam şaşırıdm kaldım

kızlar bu geceden sonra 3--4 gün olmayacam eşimle bir yerlere gidecez ama karar veremedik çünkü psikolojim alt üst oldu ya.sabahtan beri ağlıyorum eşim de çok üzülüyor halime ama çok duygusal biriyim ne yapayımm..annem ablam telefondan teselli etmeye çalışıyorlar ama mümkün değil..
yerleşme kanaması neki ama sanmıyorum ya çünkü ben çok şanssızım...sizleri de habersiz bırakmak istemedim şimdi eşim burda hazırlanıp çıkmamız lazım yemeğe ve sinemaya falan gidecekmişiz bu gözlerle nasıl çıkacaksammmm

erkek bebeklerinde gaz çok oluyor tatlım önemli olan onu çıkarması.kekik yağıyla göbüşüne saat yönünde masaj yap sıcak su torbasını havluya sar bebğin tenine değmesin ama karnına koy oda rahatlatır mesal portakal çok gaz yapar onu yeme gaz yapan yicekler yeme cnm .kıyamam ben ona düzelicek kolay değil dünyaya uyum sağlaması annesi daha 40 nız çıksın birazdaha rahatlarsınız

Kıslar slmlarr
Nasılsınız ben gergun gezıyorum ıyı oldu bu izmir gezısı bana vakıt cabuk geciyo
Alışverıslere gıdıyoru kardesımin ceyız alısverıyle gecıyo gunler tatlı telaslar)
Fındıgım uzuldum canım adet oldun he cok uzuldun demı ıster ıstemez ınsan kendını cok kaptırıyo cnm.
Ama uzulme ne olur sen hamıle kalamayan bırı segıldıbki gayette guzel kalmıstın uzulme tatlım ınanıyorummelwgın cok yakında gelecek tatlım.
Elıfım sen nasılsın canıo
Moonın ben ana denıstım bak kas tutulması falandır dıye kıyamam ben ona yerım onun omzubu ensesını)
Hadııptum kıslar papatyam cnm benım sen nasılsın neler yapıyosun

Kızlarrrr habetlerde izledm kadını fuhuşa yaprırmak için idiri diri mzara gömdüler kürekle kafasına vuruyorlar allah bin türkü belalarını versin tüylrim. Diiken diken oldu

canım benim lütfen biraz güçlü olmaya çalış,çok üzgünüm ama sabırlı olmak zorundayız başka çaremiz mi var kuzum.git gez toz kafanı dağıt bak ozman herşey gelicek sen beklemeden.lütfen üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…