hayırlısı ile olsunda hergün foto atarım braya...
canım ankaradan buraya gelen bir polis ve eşi var gitmeleri gerekiyor ama onlar burda kalmak için can atıyorlar burası tvdeki gibi değil abartıyorlaR BEEEEE bende gelin geleceğim zaman korkardım ama hiçte öyle değilmiş...
öptüm bile fındığımelifiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm paşamııııııııııı bi öp kııııııııızzzzzzzzz
elifim ben bi namaz kılayım da.bide bişi soracam hangi duayı okuyayım sık sık
tabiki dua ediyorum etmezmiyim canıum benim.vallahi dün de camiide bayağı dua ettim.evet elifim aksatmamaya çaluşıyorum ama vallahi arada aksatıyorum elifim yaaa namazımı Allah affetsin..
a.slm kevserim gelen giden olunca zor our kuzum sen sıkıntı etme ne zamanrahatlarsın imkanın olur gelirsin elbet düzene girecekler ve yine eskisi gibi gelicez kuzumSelam kızlar bn geldm cadı kızımı görmeye gelnler çok olutor yorulutorum uykusuzluktanda öşüyorum iîki annm var allah razı olsun
ahh ahh kevserim anlıyorum snei o uykusuzluk yokmu o peki ağlıyomu gazımı var neden uyumuyo acaba prensesim:26::26::26:Kızlar uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim hîç uymadı uatırdın başladı ağlamaya aayağımda sallıyorum eşim bıraktım onda da aynı oda uyutamadı şimdi emdi sallıyorum uymuyorrtrrrrrrr ooooooof offff allahım yardım et dayanamıyorum
kuzummm sende ben gibi olmuşun yaaa kıyamam sana yaa:26:Uymuyor allahım ya sabır ver dayanamıyorum ölücem uykusuzluktannnnnnnn
fındığım yapma yaa kanamanmı başladı nasıl oluyo yaa sen neden doktora gitmedinki çokmu kanman lekelenme şeklindemi canım benim inanki diyecek hiç birşey bulamıyorum sözün bittiği yerdyim canımmerhaba kızlar nasılsınız ben çok kötüğyüm gece 5 ten beri ağlıyorum kanamam başladı yine kısmet olmadı sanırım kimyasal dı ikinciyi kaldırmak çok ağır oldu ya.ALLAHIM BANA GÜÇ KUVVET VERSİN...korkuyorum artık..
kızlar hepinize çok alıştım ama sanırım bir müddet burda olmazsam kendimi toparlarım daha doğrusu eşimle bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz bu defa çok etkilendim olanlardan.yine de arada uğrar haberdar edirim sizleri
merhaba kızlar nasılsınız ben çok kötüğyüm gece 5 ten beri ağlıyorum kanamam başladı yine kısmet olmadı sanırım kimyasal dı ikinciyi kaldırmak çok ağır oldu ya.ALLAHIM BANA GÜÇ KUVVET VERSİN...korkuyorum artık..
kızlar hepinize çok alıştım ama sanırım bir müddet burda olmazsam kendimi toparlarım daha doğrusu eşimle bir yerlere gitmeyi düşünüyoruz bu defa çok etkilendim olanlardan.yine de arada uğrar haberdar edirim sizleri
Ben geldm kızlar neydiyonuzzzzz bakemG
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?