hee melisam benim hamsi ama pis kokuyo yaa sorma balkonda kızartmak yasak malesef olsa inan bende yaprdım çünkü her balık sonrası dolapları ocağı dmeirleri demlikleri heryeri çamaşır suyuyla yıkıyorum vallaha normalde benimde eşim kzıartırda bugün sabah çıktı hala görevdeydi başbakanın konuşması vardı yaa ona koruma gitti garibim onmuş soğuktan dılşarda beklemişler gelsinde yemeği hazır olsun dedim beklemsin uğraşmasın:26::26:
sorma yaaa o kadar anakuzusu var bekleyen valaha çok gidiyo eşim böyle Allaha emanet ne diyelim çalışmak zor malesefYazık donmustur tabı gayet serın hava caklajı gunes yerler bıraz ıyı o kafar
Kıytırık bırı konuscak dıyw onca insn ayakta saatlerce bekliyo ya sınır oluyosumm
Kuzum toplamında kac kılo aldın sımdı
melisammmm kusurumaaa bakma kuzum kızartmakla uğraştım yazamaım eşide geldi geçiyorum ben sorduklarınıa akşam girip bakıcam balım özürdilerim kusurma bakma çıkmak zorundayım canım benşm öpüldünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın canlarım...ben geldim.Allahın hafta sonundada çalışıyorum tabi.dün doktora gittim cancağızlarım.suyumun fazlalaşma ihtimali olduğunu söyledi.gebelik şekeri çıkabilir karbonhidrat atma etme vs dedi.iştahımda çok açık benim 2 haftadır.ne halt etcem yaww ben :) abartılı ağrılarım azaldı ya rahatım biraz.bu arada 2 aydır süt kesiği gibi beyaz akıntım var kızlar.3 kere vajinal fitil verdiler.azalıyo ama geçmiyo.dün dr boşver bişey olmaz dedi.ilaca vs gerek yokmuş.ama nette erken doğuma bile sebep olabilir diyo.içim tam rahat değil.yaşayan var mı?
şeker bayanlar nasılsınız ben çok yorgunum ya..hala istanbuldayım hiç durmadan sabah çıkıyorum akşam eve dönüyorum arkadaşlarım ailem ne çok özlemişim ya.bugün ortaköye eşim kardeşim ve annemle gittik kahvaltı yaptık sonra da eminönü tarihi balıkçısı na gittik mısır çariısı vs vs çok güzeldi yeni geldim hazırlanacam arkadaşım ve eşi bizi dışarda yemeğe davet etti oraya gişdecez hepinizi öpüyorummmm
Canm ozelde calışınca ole oluyo demı cumartesı calışmsk ınsana cok koyuyo anlıyorum senı canım
Yq o akıntın ıkı aymı surdu allah allah fıtıl nıye gecırmedıkı
Bendede iki gundur var dun bı seferde bayagı geldı bende normqldır dedım
Cunku bu hqmılelık takvımınde yazıyodu gecen gun bebegı cevrleyen beyaz bısı olusuyomus o sırada yogun sut beyazı katı akntı gelir dıyodu
Suyunun fazlalasması zararlmı kuzum nasıl anlıyolar suyun fazlalastıgını
Bn subat ortadında gıtcem bakslım neler cıkcak offff
Ishalımgectı dun hap bıttı ıyı oldu ama hala bogazlarım iyi defgıi yanı
oh gez iytice fındıgım enerji topla ne güzelşeker bayanlar nasılsınız ben çok yorgunum ya..hala istanbuldayım hiç durmadan sabah çıkıyorum akşam eve dönüyorum arkadaşlarım ailem ne çok özlemişim ya.bugün ortaköye eşim kardeşim ve annemle gittik kahvaltı yaptık sonra da eminönü tarihi balıkçısı na gittik mısır çariısı vs vs çok güzeldi yeni geldim hazırlanacam arkadaşım ve eşi bizi dışarda yemeğe davet etti oraya gişdecez hepinizi öpüyorummmm
hım mesai için bu kadar cok calısıyosun he tabı kocaman bi masraf cıkacak dogummus zartmıs zurtmus ohhhhhhhh bende kara kara dusunuyorum vallahı amma cok yormaman lazım kuzu kendini herhafta sonuda ole mesaiye kalma dinlenmeye ihtiyacın var kuzu.bosver netten bakıp durma cok abuk subuk seylerde yazabiliyo nette ya en kucuk bi şeye bakıyon kansere kadar bıle cıkabiliyo içini rahat tut senah yavrum özelde çalışsam bukadar koymaz.çalışıp kazanıp puanımla atnadığım devlet hastanesinde köle gibi çalışıyorum ben.varsa yoksa mesai.bıktım vallahi.para ihtiyacımız olmasa gebeliğimi riske atmıycam alcam izin yatcam evde.ama kuzum için para biriktirmem lazım çok borcumuz var.neysemmm...bende takvimde var diye öenmsemedim 1 ay .ama iyice arttı.iyi bi dr var bizde o baktı.bu akıntıyla huzur bulamazsın vajinit olmussun dedi.ama o ilaçta geçirmedi.benim dr ise kaşıntı yoksa bişey olmaz diyo.bilemedim ki.su fazlalığı erken doğuma sebep olabiliyo ama asıl sorun neden olduğu.abuk sabuk şeyler yazıyo nette melisam ya.ablamdad vardı benimama o çalışmadı yattı doğuma kadar.hakkımızda hayırlısı olsun ne biliyim.diyetine dikkat et dedi şimdilik sadece.iyileşmene çok sevindim.hamilelik çok zor valla.keyifli ama zorluyo işte insanı.
kızlarrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzzzzzzzzz
kızlar kusuruma bakmayın gelemdim çünkü doğum yaptım dün gece 10.30da geldi kuzum normal doğum oldu dün saat 4 geliyodu nişlanım geldi 2 saat sonraya faklanda sancılarım arttı evde çektim biraz banyo yaptım gezidm dolandım sonra hastaneye gittik 7 cm açılma vardı 1 saate doğar dedi dotkor ama 1.5 saate geldi kuzum şuan ayrıntılarıyla yazamıycam ama en kısa zamanda inş yazıcam resim paylaşıcam ben iyyiyim doğum anı zor oldu ama sonrası çok kolay maaşalah paşamda sessiz sakin emmiyo pek emiyo ama uynamakda zorluk çekiyo zorla uyandırıp emziriyorum şimdi yanımda uyuyo bende izliyorum haber edeyim dedim hee birde öyle dedikelri gibi 4 bulucak olmadı yani 3kilo300 gr doğdu 51 cmde boy kuzular çok şlikür biz çok iyyiz öpüyoruz sizi görüşmek üzere
kızlar kusuruma bakmayın gelemdim çünkü doğum yaptım dün gece 10.30da geldi kuzum normal doğum oldu dün saat 4 geliyodu nişlanım geldi 2 saat sonraya faklanda sancılarım arttı evde çektim biraz banyo yaptım gezidm dolandım sonra hastaneye gittik 7 cm açılma vardı 1 saate doğar dedi dotkor ama 1.5 saate geldi kuzum şuan ayrıntılarıyla yazamıycam ama en kısa zamanda inş yazıcam resim paylaşıcam ben iyyiyim doğum anı zor oldu ama sonrası çok kolay maaşalah paşamda sessiz sakin emmiyo pek emiyo ama uynamakda zorluk çekiyo zorla uyandırıp emziriyorum şimdi yanımda uyuyo bende izliyorum haber edeyim dedim hee birde öyle dedikelri gibi 4 bulucak olmadı yani 3kilo300 gr doğdu 51 cmde boy kuzular çok şlikür biz çok iyyiz öpüyoruz sizi görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?