Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

yoruldum bugun bi süpürdüm sıldım bıde benım huyum o supurge calısırken camlar acılır iyice ceyranda kaldım yıne bakalım ne olcek. toz aldım dünde banyoyu temıslediydsim allahtan.
yemegimde var bi makarna yaparım yanına tamam işte.

maaşalah eminemm çok tatlı çok güzel kızın var maaşallah kendinden daha güzel bahtı olsun inş prenses tam

aman hepsini bir arada yapma melisam boşver yapsanda aynısı oluyo yapmasanda keşke sabredebilsek işte makarnamı dedin valaha nedense çubuk makarnaya taktım son zamanlrda ama kilo için yemiyourm uzak duruyorum sen ye benim yeirme
kuzucuklar ben biraz uızanayım ya yorulmusum hadi ooptum uyuyamazsam kı uyuyamam garanti gelirim yanınıza yıne
tmm melisam görüşrüz öpüldün kuzu
sağol elifimm rabbim cümlemizin evlatlarını kötülüklerden korusun inşallah

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN eminem cümlemizinkini inş teldeydim yaazamadım babananemle konuşuyodum kusuruma bakma canım benim

o zaman hemen geri dönüş okyorum tek tek sonra yorum yapıyorummmm....

ben iyiyim canım maşallah iyi benimkide heralde bana bi zararı yok suanda
kıpırlarını duyyormuyum neeeee

ohh yerim ben onu daha dur annesi duyucaksın canın yanıcak ama çok hoşuna gidicek onu hissetmek muhteşem bir duygu zaman geçsin bir an önce gelsinler yahuu sabrım kalmadı vallaha:18::18:

elisim bende çıkıyorum eşim geldi yemeğe oturucaz yarına görüşrüz kuzum kendinede paşamada iyi bak iyi akşamlar

ben reyhanı sevmiyorum bizi ensede korkutmuştu ama cinsiyeti bildi.ama ondan önce derya bildi:)))))))))))şimdilik ateş yok ama huysuzluk var cnm

soalasın gülüm allah razı olsunnn evet saolsun yardımcı oluyor eklerim tabi kilo 4.100 52 cm doğdu evet gülüm çok tatluuuuu

elifim bnm soalassınnn gülümm kilo 4.100 boyu 52.cm maşallah ikimizinde bişeyi yok sezaryandan çıktıktan sonra çok ağrım oldu odaya geldiğimde yardım edin diye bağırıyordum yatırcaklarbni yatağa bekleyin durun bn diyince fln diye yıktım ortalığı ama şimdi çok iyim ağrım falan yok evde 3.gün yattım tıopalndım hiç biryerim ağrımıyoo en kısa zzamanda artarım inşşşş cnm

aynen öyle cnm inşş.sizlerde sağlıkı bişekilde kavuursunnuz çok güzel bi duygu emmesi boncuk boncuk gözzleriyle size bakması kokusu herşeyi çok güzelll

kızlar bende iş yerinden bağlanıyorum biliyorsunuz hemen çıkmak zorunda kalıyorum bazen ondan gec görüyorum yazdıklarınızı.... bugün evdeyim ancak ev işleri ymek camasır filan... hava da buz gibi.. aslında bugün doktora gitsem olur ama hiç canım istemiyo artık yarın gidicem.... bakalım erkek mi gerçekten deeee Yagız mı gelicek :)))) cok alıştım yaaa kız olursa bi daha alışma sürecine giricem olsun hayırlısı ..... elifim hadi doğur artık yaa ben sıkıldım vallaaaa son günler öyle ne zor muşşşş ...... kevsercim maşallah baya iyi dogmuş bebeğin ortalamanın üzerinde kilosu .. eliciminde o kdar olur heraldeee bu gidişle......

ben reyhanı sevmiyorum bizi ensede korkutmuştu ama cinsiyeti bildi.ama ondan önce derya bildi:)))))))))))şimdilik ateş yok ama huysuzluk var cnm
hım gereksiz uzmus sizi he gunler geçmek bilmemiştir bende bu renkli ultrosondan korkuyorum bıde bu sabah abuk subuk bi ruya gördüm baktım netten sakat bi cocuk dontyaya gelcek diyo iyice tırstım ya insallah ole bişey olmaz sımdı 15 subata kadar aklımda kurarım hep. of ya keske bakmasaydım hiç ruya tabirlerine.
soalasın gülüm allah razı olsunnn evet saolsun yardımcı oluyor eklerim tabi kilo 4.100 52 cm doğdu evet gülüm çok tatluuuuu
maassallah kuzuma demek sende topac gibi bi bebiş dogurdun he oy yerim ben onun heryerini tam ıssırmalıktır simcik ya.

soguk canım girtme acele etme hava kırılsın biraz ole git bak benım gibi uşutursun antıobıyotık kullanıyorum ben öksürük bi turlu gecmiyo.insallah erkektir ne deyim. suprız olmaz sana ben en son gittigimde kesin erkektir dedim ya kıs deyince havalara uctum resmen.ç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…