yaaaaaaaaaaaaaa umut daha güzel napcanız muhammet alıyı offffffffffffffff tum peygamberleri sıralayında tam olsun barım.
kuzum öte dünyada anadan abbadan soruyolarmış yaa eşimde diyoki güzel olsun diye bende umutla utkuyu çok severdim ama umudun kötü anlamı yok ama pek bir anlamıda yokmuş işte sen ne koymayı düünüyon bakım bıcırık prensesimin kızz
ismiyle yasasın saka dedim kuzu ne istiyosanız tabı onu koyarsınız ama umutunda anlamı cok guzel daha bne olsun anlamsız degilki umutttttttttttttt
muhammed alı boksccumu ne vardı onun ismi degilmi hamtercimi yoksam götten bacak bişi olmasın bak ona benzeyip
yaa benimde umut en sevdiğimdi melisma ama aylardır pek karar kılamadık eşimletmm dedi ama ben çok sitiyorumdiye işte bende onun gönlü yok diye vazgeçtim kötü değil umut etmek daha ne olsunda ama işte hee bokscuymuş herkes öle diyo bende bilmyiodum ilkdefa duydum vallaha artık götrten yerden birtşey çıkıcak ama neye benziycek işte onu bende bilmiyombacım biz onu fitboşcu edecez ki anasını babasını kurtarsın sence nasıl fikirr
uf su isim koyma ve netten isim bakma işi o kadar sıkıcıki bıude alfabetik sıralıyolar daral geliyo c den sonra bakamıyorum bi turlu.
esim derin dedi..
ben mira ecrin vedaha degişik bi cok isim bulup aralarından kara vermek istiyorum ama ecrin elendi kıs senın kıs ken bebe bi isimleri ogrendiydin neydi güzel olanları.
senden kopya cekeyinm azcık.
futbolcu olursa sıze yardımdan cok mankenlere yedirir paraları bak iyi dusunun.
o mankenleirn sıska bacaklarını tuttğum gibi ayırırı ortadan ikiye onalr kim oluyo anası duruken yiyecekler heee varya ben onalrı bir yerim görürler ben oğlumu kimseye vermem verecksemde parasını alır öyle veririm parasız zaten kimse kabul etmez ikside bana kalır haa hayyttt
tabiki melisam bak onun için aylarca bekledim yolunu geldi tam neler çektim kilo aldım şiştim yırtıldım uyjkusuz kalıyrum bunların bir bedeli olmalı demi amaaabaaaaaaaaaaaaaaaaa sen ne fesat bı kaynana olcekn kıs abaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
simdiden oglumu vermem diyo bak yaaaaaaaaaaaaaa
eminemmmmmmmmmmmmmmm hastayım gıııııııııı
sen ne alemdesin ıhlsamur falan bende işe yaramadı bu sefer antıbıyotıge basladım. o bile bende uyku yapmadı ya ne bıcım bi bunyem var benım kuzu ole imrenıyodum gebelere oglen uykularına yok bacım 4 ay oldu bi kere uyuyamadım ya la
elifim canım ben bi iki saat uzanayım oncesinde yaglanıaytım yırtık deyince kasınıyo ole göbus. sende dinlen cep telim tamırde bilgisayar basında adamın kıcı bası uyusuyo ya. optıum kuzu senınde belin agrır dinlen azcık emı kusu.
hooşş buldukk elifimm kız seni merak ettim na yaptı doğurdumu duruyomu diyetabiki melisam bak onun için aylarca bekledim yolunu geldi tam neler çektim kilo aldım şiştim yırtıldım uyjkusuz kalıyrum bunların bir bedeli olmalı demi amaa
hoşgeldin eminemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eminemmmmmmmmmmmmmmm hastayım gıııııııııı
sen ne alemdesin ıhlsamur falan bende işe yaramadı bu sefer antıbıyotıge basladım. o bile bende uyku yapmadı ya ne bıcım bi bunyem var benım kuzu ole imrenıyodum gebelere oglen uykularına yok bacım 4 ay oldu bi kere uyuyamadım ya la
hooşş buldukk elifimm kız seni merak ettim na yaptı doğurdumu duruyomu diye
ya elif nedense senin gebeliğin çok hızlı geçmiş gibi hissediyorum maşallahh
melisam valla benim antibiyotik dün bitti daha iyiym boğazda hala tahriş var ama oda geçecek zamanla
yok anacım duruyorum daha doktoruma göre şubat 3 ama normle göre 11 gözüküyo eminem bakalım nasibi ne zaman geçti çabucakda şşu son zamnalr geçmiyoki çok zor geçiyo vallaha ağrılarımdan duramıyorum artık ne yapıyosa sıpa içerde belim kalçalrım kaısklrım birde alt taraf böyle anlatamam nasıl br ağrı eminem doğsun teyzesi hemen resmini koyucsam size sen naısl odun eminem geçtimi hastalığın:26:
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?