Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

günaydın melisam hoşgeldin çok geçmiş olsun bacım üşütüyosun demekki zaten tam atlatamamıştın şimdi üstüne yeniledi doktoruna git istersen yada ara uygun ilaç verir çok çekmemiş olursun kuzum:26:

sımdılık oksuruk var bı tek sunu bi atlatsam ilacsiz ıyı olcakta.
ballı sut tarcın içtim gece gecmedi hatta tarcın bogazımda kaldı bi gıcık yaptı
bakllı karabiber iyi geliyodu bana onuda yatmadan hemen once yaptıydım benı iki üç saat uyuttu öksuruksuz ya ondansonra sütü içinde costu iyice ya
öksürdükce korkuyorumda bebeye bişi olcak diye.

ne demek melisam rabbim kabul etsin inş kuzum hayırlı haberler alırız inş balım silivride gecesi 25 tl miş özel odanın sadece yatıığın odanın parasını veriyosun ama nisada pahalı ocaktan sonmra zam geldi yani biizm burda kolan hastanesi vr özel 750 di sezeryan zam geldi 900 falan oldu ama işte ek olarak tahlklili bilemm neyi bizden çıkyo nisayı bilmiyorum ama hani sezeryan olucağımı düşündüğümde git gel toplam 1 milyarı bulur kesin melisam:26:

hım cok mus kıs insallah dvelette tyer bulursun güzelce normal dogumunu yaparsın kuzumn ya.

kıyamam sana yaaa öksürük fena sıkıyosun zorluyosun bebeişte etkilerni ister istemz melse dün doktordayken kadının birisi 12 haftalık hamilee oyanamadı bebek ölçü alıcaktı doktror kuvvetli öksür dedi demekki atkileniyo oda nasıl içerde zıpladı görüyorum böyle sıcak tut göğsüne sırtına havlı kuzdur koy yuöuşatuır melsam öksürükde hemen geçmez öyle ilaçsız kötüğ oldu yaa

hım cok mus kıs insallah dvelette tyer bulursun güzelce normal dogumunu yaparsın kuzumn ya.

çok kuzum yaaa insnaın içi acıyo 2 günlüğüne o parayı vermek mecbur kalırsak tabi gözümüze gelmez ama devlette imkan olursada oraya gitmem yani hayırlısı bakalım bir sonuçlansa yorgun düşüyo beynim düşünmekten

kuzum bugun ıhlamurları iceyim gecmezse ararım doktorumu ne yapayım mecbur alırım ilacı

tabi az paramı kıs bu durumlarda özel saglık sıgortası cok onemli kuzu ya hiç para vermeden luks hastanelerde dogum yapılıyo esime cok dedim hamıle kalmadan bole bi iş bul diye ya lmadı işte.
peki devlette olrsa sezeryanda olabilirsin olrda demı kuzuç. ay insallah oda bulursunda herbişeyin rastgider gulum ya

tmm melisam mecbur kalırsan ne yapıcaksın alıcaksın bir iç bakalım ıhlamur iyi gleir genelde inş geçrir balım devlette sezeryanda normlade olabilyorum ama bizim derdimiz odamız özel olsunki eşim yanımda kalablisin kimsemiz yok yaa yanii sırf eşim kalsın diye mecbur kalırsk özele gidicerz sırf oda için bende sırf oda için yazık diyorum silivridekide dolu hani boş bulmak önemli işte bulablirsek sıkıntı yok ama bulmazsak gitti paralr gittiii

hayırlısı gülüm aslında hastanede calısan birinbi bulsanız işiniz garantı olur ne güzel yokmu esininm tanıdıgı bi arastırsa bı arkadaslarına sorsa ya.

hayırlısı gülüm aslında hastanede calısan birinbi bulsanız işiniz garantı olur ne güzel yokmu esininm tanıdıgı bi arastırsa bı arkadaslarına sorsa ya.

hayırlsı melisam yok tandığmız malesef memlekette olsak devlettte özel muamele görürdük amcam sayeseinde özel odayı bile bedava olurdu ama burlarda malesef hayılrısı bakalım gülüm

kahvemı yaptım geldim kuzum bı tel caldı
ıhlamurumuda koydum ocaga bugun balık günümüz ya bilmiyom alıp yapabilirmiyim.
evde kırlı onuda bi temıslemem lazım of offffffffffff işler hiç bitmiyo vallahı.

ohh afiyet olsun kuzum yapama aman boşver işi gücü hastasın kalsın balıkda uğraştırı balım yaa basit birşeyler yapın bugün kahvaltı yapın benim kurufasulyem var pilav yapılıcak yanına işte rahatım üya iş yapacaktım eşim gıcık sabah bilinöçli yattı geç gitti bendimde içimdne geledi kalk kahvaltı derken kaldı yanii

caNIM SEN DAHA YENI YAPTIYDIN TEMISLIGI BENIM PAZARTESİDEN BERİ DURUYO BI CARSAMBA SALONLA MUTFAGI SOLE USTTEN SUPURDUYDUM O YANI. bugun yapmam lazım yavastan ustten supürüp silerim acıkta kalan yerleri tamam işte.

caNIM SEN DAHA YENI YAPTIYDIN TEMISLIGI BENIM PAZARTESİDEN BERİ DURUYO BI CARSAMBA SALONLA MUTFAGI SOLE USTTEN SUPURDUYDUM O YANI. bugun yapmam lazım yavastan ustten supürüp silerim acıkta kalan yerleri tamam işte.

kuzum haftada 2 gün yapıyorum normalde yapabilyosam tabi bugünde yaaprım hafta sonu temiz kalır diyodum da malesef melisam yapabilsem hergün yapıcamki temiz olsun aama gücüm yetmiyo alttan zonkkkk zonkkkkkkkkkkkk ediyo vallaha yürümek bile zorlaşıyo sende derinlemesine yapma o zaman şöle süpür toz al tmm banyo falan yıkama boşver birde ben bu ara hergün banyoya giriyorumki belki faydası olur diye:26::26::26:

geçmiş olsun canım.zencefil tozu ile balı karıştır.kaşıkla emerek yut,öksürüğüme iyi geldi benim hastalandığımda.dikkat et bebişim.

tabı ılıksu rahatlatır insanı ama saclarını cok iyi kurut hasta olma sakın kuzu cok dıkkat et emı

geçmiş olsun canım.zencefil tozu ile balı karıştır.kaşıkla emerek yut,öksürüğüme iyi geldi benim hastalandığımda.dikkat et bebişim.
hoşgeldin papatyam naıslsın kuzum
tabı ılıksu rahatlatır insanı ama saclarını cok iyi kurut hasta olma sakın kuzu cok dıkkat et emı

ederim emlisam sağol kuzum dün aslında kestiricektim ama o kadar yoruldumki duramdım daha ama nasipse yarın öğeleden sonra gidicem işte kesitricem kaç aldırıcam kaç ghaftadır niyetleniyorum nasip olmadı bir türlü yarın inş kesilirde rahatlarım balısı

saol canoo. bebege zararı olmaz demı zencefilin. tamam bı ara cıkıp alıyım barı. nasılsın ne var ne cok anlat bakalım.

bebeğe zararı olmaz canım,zaten az koyuyosun çok değil.ben 13 haftalıkken yapıyodum.çok bitki çayı içme sen yinede.bende iş yerimdeyim.çok yoruluyorum melisa bi ağırlaştım sorma.ayaklarımda şişiyo bu aralar.az önce içimden bişey aktı gibi hissettm koşup baktım şeffaf su gibi.telaşlandım ama sakin olmaya çlıştım.1 saat oldu.devamı gelmedi.kız suyum mu geliyo ne iş? bebişimde hoplayıp zıplıyo içerde sabah beri..

anaaaaaaaaaaaa hala kestişredinmi o sacları yarın yaptır kuzu rahatlıyosun bak ben kut kestirdim hemen kuruyo iyi oluyo sac tararkende hemen acılıyo oh mıs gibi nasılsa uzar koku bizde.

ben cıkıyorum bı evi toparlayım gözüm alırsa pazara gider gelirim almazsa temıslıkte sonra direk yanınıza gelirim. kıslşar opuldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…