ben geldım ama gene kımse yokkkkkk
özel nisa dediğiniz yenibosnadakimi yoksa benmi yanlış hatırlıyorum orda olursam gelirim neden gelmiyeyim canım benim.yoooo hiç adet günü mü kafa ma takmıyorum olsa olur olmazsa olmaz of bıktım artık gün saymaktan.ne zaman kısmet se o zaman gelsin.buraya sizler için geliyorum artık bebiş olayını takmıyorum huzurumuz sağlığımız iyi çok şükür.bakalım keşke düşükten sonra korunmasaydım ama kısmet işte.amaaaaaaaannnnnnnnnnn olduğuu kadar.
tmm fındığım ben haber bekliyorum senden sağsalim gidin hayırlı yolculuklar kuzumneden yoksunuz kızlar yaaaa( elifim kısmetse inşallah gidiyorum istanbula.belki hafta sonu giremem ama hafta içi mutlaka gelirim buraya.hayırlı yolculuk dilemişsin sağol balım benim...
hoşgeldin sewdam dedm nereye gitti bu kız nerelrdesin balımözleidm 6 aylık oldu haa prensesim maaşallah öp yerime eresimlerinide bir ara koysanda görsek yavrumuslm kızlar gecenlerde gırdım elektırık gıttı yazamadım daha sonra anacıgıma gıttım kızım karanlıkta kalmasın dıyeeeeeee nasıl gıdıyo ben gırmeyelı baya oldu gırmeyelı ozledım hepınızı bızi sorarsanız kızımla buyuyoruz 6 ayımıza gırdıkkk maşalahhh cok cabuk buyuyorlar bebişlerr rabbım olmayanada nasıp ederinşallahhh
sewdam çok sık dıuramıyoruz yoruluyoruz kuzum denk gelemdik bir türlü :26:ben geldım ama gene kımse yokkkkkk
[video=youtube;Gysc5RwqzjI]http://www.youtube.com/watch?v=Gysc5RwqzjI&feature=youtu.be[/video]
:103::132:
slm papatyam nasılsın
iyiyim canım çalışıyorum.bi okuyom iki çalışıyom işte :) dün 2 li ultrason yapıldı çok şükür sorun yok dendi.plasentam içinde plasenta previa denemez dediler.rahatladım.ağrım var ama geçen günki gibi değil.idare ediyorum canım. sen nasılsın ?
kızlar eşim göreve gitmişi yoldaymış geliyo bende çıkayım kimseler yok zati yarın evde eşim gelmem görüşmek üzere
ohhh sevindim canım şükürler olsun hadi gözümüz aydın olsun inş sorunsuz geçirrsin bundan sonra günlerini balım Allahıma emnaetsiniz bende ne yapayım eşim göreve gitti ama geliyomuş kısa sürdü sevindimki gelmesine alıştım 2 gün evde olmasınada gidince canım sıkılıyo kuzum sancılarım var giderek artıyo gibi ama bakalım perşembeye kadar doğdu doğdu yoksa soonrasında umudum kalmıyo nrmale en geç 10 güne kucağımda olur diye düşünüyorum hayırlısıyla
inşallah sağ sağlım al kucağına artık.şükürler olsun morelim düzeldi.eşin ne iş yapıyo tatlım polis mi yoksa?
kusuruma bakma paptyam yazamaım teldeydim evet eşim ppolis kuzum beylik düzünde tüyapda görevliydi geldi şimdi balım bende çıkayım görürüşüz yine Allaha emnaet ol görürüz
günaydın herkese nasılsınız kızlar beni sorarsanız iyi dğeilim 2 gündür ağrılarım çok fazlşa alt tarafım felaket dokunamıyorum böle ağrıdan baskı çok oluyo belim kopuyo ani sancılar giriyoki ölüyorum o an yalancı buysa gerçeğini düşünemiyorum heran gelecekmiş gibi hissediyoum herşeyimi tam takır hazırladım şimdide evimi temizliyorum ne olur ne olmaz diye sbahtan beri temizlik yapıyorum şimdi yerleri siliyorum en son banyolarım kaldı onalrıda yıkayıp gelicem 1 saate gelrim pc açık ama sistem atabilir melisam gitmezsen görürşüz olurmu terledimki hiç soğumadan işlerimi bitireyim biraz dipli köşeli yapıoyorum uzun sürdü öpüldünüz görüşrüz
vallaha melisam yapılmayacak gibi dğeil kuzum hafta sonu geçti birde geçen haftya bugün yapmıştım sağolsun eşim dün biraz yardım etti izin verdği kadar yatak falan çektisildi süpürdü de bende bugün koltuk altları dip köşe yaptım dahada böyle yapamam sanırsam halim pek iyi dğeil sankim bdende doğururmuşum gibi gleiyo temiz olsun melisam deidm yaa ani birşey olsa içim rahat olur kimsem gelmişycek biz bizeyiz ama olsun daha böye yapamam eşimede kalmasın dedim dimek gamzem fal bakıyo hee dur ben baktırayım o zamn yemeğimi yer yaparım bir kahve baktırırım hemde hayırlı olsun derim toiğinee sende yorma kendini kuuzum yapda gel ben burdayım canım benimoy canım ya kıyaymam yapma temıslık artık agrıların cok fazlaysa kuzu ya. bu hafta dogurursun sen bence artıkın sola carsamba persembe gibi gelir gibi . kıs gamzeye bı kahve falı baktır hele fal topigi acmıs ben dun cekecektım kahvenın resimlerini ya dedim sonra baktırıyım dediydim. ,kıs oturup uşenmeden o kadar kısının falına bakıyo ya helal olsun maassallah
bende bi temıslık yapıyım oglen görüşürük o vakit.
kızlar hepiniz benim istanbulda olduğumu düşünüyorsunuz değilmi ama değilim.bir kaç gündür sisten göz gözü görmediği için gidemedik.bugün bahar havası var kapı ve pencerelerim açık oh mis gibi valiz hazırlıyorum birazdan alışverie çıkacaz annemlere bişiler alıcaz kuaföre gidicem kısmetse yarın 21:55 te uçuş gerçeleşecekmiş....ayy çok heyecanlıyım...
sizler nasılsınız ne var ne yok.bende tatlı tatil telaşları,eşimin iş telaşı benim tatil telaşı.garibim orda kafayı yiyecek yoğunluktan ben ise gezecem ohhhhhhhhhh sefam olsun:)
benim kocişimde polis yawwww.sen en son dr a gitcektik.okudum ama ona bişey göremedim sonuç ne oldu? normal sezaryen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?