Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

canım usenme bi git doktoruna için rahat eder bak
iyi kuzu cantayı hazırlada aman degim ne olur ne olmaz. kuzu ben bı evi süpürüyüm oglen gelirim burda olursan emi tatlım git dinlen sende belini dinlendir.
sen iş yapma artık yeter kuzu yorma kendini emi gülüm.

fındıgım ben de cok su iöçiyorum ama gecen gün sistik oldum ama yanma yapıyo o idrarı yaparken bve bittikten sonra ole işe munuroöl var tek tozluk tek içimlik bi ilaç onu kullan geebelere bile veriliyo o beni düzeltti.
sirkeli suytu yap bi ay adetin biter bıtmez emı gülüm iltihap vardssa cok guızel temıslıyo o .
ben kactım bi süpürüyüm ev dandini durumda.

bilmiyorum melsam yarın sabhaa kadar bekliyim diyorum olmadı giderim bekleyebilirsem perşembeyi beklerim bakalım gülüm iş yasak zaten eşim yemin ettirdi gitti battaneiyeyi getirdi yastığumla yatıcaksın artık yemek bile istmeiyorum senden diyo ama benim içim çimi yiyo tmm melisam sen bak işine kuzum ben olmamam büyük ihtimlle eşim yolda geliyo pc oturmamaıda kızıyo ama cil birşey olusa haber edeirm mutlaka öptüm kuzum görüşrüz

bende çıkayım kızalr eşim geldiğinde yatıyo görsün beni dilnden kurtulamam yoksa gelemem daha canlar kusuruma bakmayın ne olur halim yok gerçkten öpüyorum hepinizi

selam kızlar naber////////öptüm hepinizi

slm kızlar nasılsıonız ben giremedim bugün eşime vde gitmedi işe gidemedi havadan dolayı bugün başbaşayız giremem yarına ancak gelirrim öğlene doğru öpüldünüz

canım ben 2 hafta öldüm ağrıdan,acile bile gittim.karnımın altında ve karnımın yanlarında çok ağrım oluyodu.çok şükür geçti.doktorlar rahim büyümesi dedi.endişelenme.

bende çıkayım kızalr eşim geldiğinde yatıyo görsün beni dilnden kurtulamam yoksa gelemem daha canlar kusuruma bakmayın ne olur halim yok gerçkten öpüyorum hepinizi

canım dr a gitcem demişsin gittin mi ne oldu sonuç.ağrıların normal bence ama,sen yinede dr a git kuzum en azından rahatlarsın.bak ben bebek hemşireliği yaptım 3 yıl.sayısız doğuma girdim bebeği aldım doğduğunda anneye hazırladım.doğum öyle ilginç bişey ki,o an ne olcağı hiç belli olmuyo.her şey Rabbimizin elinde.çok rahat gebelikler görüyorum doğum eziyetli,sıkıntılı gebelikler oluyo bi çırpda kurtarıyo rabbm.sen ağrılarınla baş et şimdi,düşünme olacakları.ama doğum çantanı hazırla bence daha geç kalma.bebek geldimi lazım şeylerin eksikliği falan anneyi çok gerer.ben çok pinpirikliyim.ben bile böyle düşünüyrum.gevşe biraz canım.herşey iyi olcak inşallah.ben bi sinirleniyorum kuzum pıtır pıtır oluyo içimde,ne çabuk etkileniyolar.kuzunu germe.öptüm çok...

slm kızlar nasılsıonız ben giremedim bugün eşime vde gitmedi işe gidemedi havadan dolayı bugün başbaşayız giremem yarına ancak gelirrim öğlene doğru öpüldünüz

selam tatlım. hazır esin evdeyken bi doktora gitsene gülüm.
agrın durdumu senın.:26::26:

canım ben 2 hafta öldüm ağrıdan,acile bile gittim.karnımın altında ve karnımın yanlarında çok ağrım oluyodu.çok şükür geçti.doktorlar rahim büyümesi dedi.endişelenme.

gecmiş olsun canım sımmdi iyisin demı
nasılsın neler yapıyosun canıkom. ,,
gectimi bulantıların kıs 5 aylık oldu senınkı he. eylul ayı hamılelerindenız ya benım daha 16 haftaLIK GEC DOLLENME OLMUSTU YA.

canım benim yanma falan yok sadece normal sarı gibi ve akıntım oluyo sanki ne olabilir böyle

canım bendede idrar rengim sapsarı hemde bulanık sarı gibi.idrar yaparken kasık üstlerimde de ağrı oluydu.canımı yakıyodu.idrar kültürü bile yaptırdım bişey çıkmadı.sonra vajinal akıntım vardı bembeyaz.süt kesiği diyolar ya aynı öyle.dr a söyledim kontrolde mantardır dedi ilaç verdi tek bi tane vajinal kapsül.kullandım ama geçmedi hala geliyo.internettede yazıyodu beyaz vajinal akıntı bu hafta artabilir diye.ben artık normal olduğuna kanaat getirdim bilemiyorum.ama sarı renkli ve kötü kokulu ise mantar olabilir.doktoruna söyle bence yinede.

oh oh dinlen bari ayaklarını uzat cay kahve ohhhhhh mis. ben buı karda dısarı cıkmadım hiç ya korktum kayarım diye ya bugun bunaldım artık cıkarım herhalde.

aman dikkat et ben dün akşam eve gelirken çok korktum.okadar kayıyoduki yerler.Allah korusun kuzum düşme sakın.ben asla çıkamk istemiyorum.okadar dua ettim ki bugün tatil olsun diye.ohhhhh oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…