belli olmaz kevserim oflumunda herşey normladi bekledi gelmedi sezeryan oldu belli olmuyo bu durmlar normal doğum esnasında bile sezeryana alınabiliyo Allah korusun o yüzdn ben normalle kucağıma alana kadar hep bir korkuolucak içimde:18::18::18:
evet gülüm doğru söylüyorsun inşşş normal oluyr hakkımızda hayırlısıı
tamam teyzesi ye
ya dün biz sey ettirirken içime bosaldı cıkartamamadıkta tuvalete gittim hemen ya bişi olmamıstır dedmi doktorada diyemedim kaynanam yanımda neyse ya 4 ayda ilk defa oldu
iki artısın iyi dedi iki kılo almısım dikkat etmem lazım catlak için sebamedin losyonunu yazdı .
ole işte . omırılık ve beyin için bi test istemisti 3lü test yerine olnu yaptırdım
sonuc haftaya cıkarmıs. insallah oda güzel cıkarda.
inş canım inş isim konusunda karar kıldınızmı:26:
aaa burdasın merhaba canım nasılsın?
Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Elifim tam yazacaktim emir bey uyandı :) onu emzirdim uyudu. Odamı falan topladım. Ama sersem gibiyim uyku düzeni bozulduğu için böyle oluyo. Benden pek haber yok öyle ışte. Geçen pcden girmiştim resim gösterirm diye ama kimse yoktu. Kaçırdınız fırsatı
Elifim son dönemlerde yaşadığın şeyler normal. Yalancı kasılmalar sancılar çok olur. Bende de öyleydi biliyosun. Telden koyulmuyo kaç defa denedim boş yere mb gitti. Kısmet artık bakalım ne zaman görmek nasip olacak :) şaka gibi ama 2o günlük olduk :) yarı kırklandik biz darısı sizlere. Ama uykusuzluk berbat bişey. Kaynanam sağolsun hiç yalnız bırakmıyo o bile zor uğraşıyo düşünün o kadar yaramaz bi oğlum var. Uyku da bile kavga ediyo sanki çok sınırlı. Meme ağzından düşer başlar ağlamaya. Emerken memeyi alamaz ağzına gene ağlar. Çok yoruyo yani emir bey :)
Kuzum git o zaman nstye falan sokarlar. Varsa açılma falan en azından daha erken durdurmaya falan çalışırlar. Valla bilmiyorum eşim götürdü de kötü yerden gitmiş dedi. Bakalım fiyat alacaktı. Hiç zaman yok gerçi pcye girecek amaSON zamanlarda öyle oluyo çok dalgın alıngan sinirli olabiliyo insan :) az kaldı az sabret dua et bol bol
kesinlikle haklısın oflum bende öyle düşünüyorum ama hayal ediyorum işte uslu olurmuş ağlamazmış falan sağlıklı lsunalrda tek kuzum onları göze aldık yeterki onlar iyi olsun bakmak bizim işimizzHiç zamanın olmayacak canım :) emin ol. Biz iki kişi zor dayanıyoruz. Şimdiden Allah yardımcınız olsun. Ilk zamanlar çok zor hele göbek bağı falan
slm kızlar nasılsınız goruşmayelıelifcım nasıllsın tatlım bebbiş nasıl
ben geldım ama yazan yokkk unuttunuz galıba benı:2:
ben geldım ama yazan yokkk unuttunuz galıba benı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?