Hamilelik yolunda hep birlikte ilerleyelim..

evet gülüm doğru söylüyorsun inşşş normal oluyr hakkımızda hayırlısıı

canım benim hiç bişey olmaz korkma.içine boşalması sadece enfeksiyon riski oluşturuyo.sen zaten hijyenine dikkat ediyosundur hiç bişey olmaz.sadece boşaldıktan sonra vajinal duş diyolar ya,yıkama işi onu yapma sakın.ciddi mantar enfeksiyonu yapıyo.sebamedin losyonu dediğin hangisi kuzum?

Merhaba hanımlar. Nasılsınız? Elifim tam yazacaktim emir bey uyandı :) onu emzirdim uyudu. Odamı falan topladım. Ama sersem gibiyim uyku düzeni bozulduğu için böyle oluyo. Benden pek haber yok öyle ışte. Geçen pcden girmiştim resim gösterirm diye ama kimse yoktu. Kaçırdınız fırsatı

yapma beee tühh bak şimdi kötü oldum çok merak ediyorum ben paşamaı ne zaman koyabilirsin acep oflum vallaha çok merakedyiorum yaaa canım normaldir haliyle uykusuzluk insanı yoruyo 40tan sonra düzelir derler ama inş öyle olur valaha zor iş bendede şimdiden uykusuzlukklar başladı sancılarım çok oturamıyorum maktaım ağrıyo belim adet ve afedersin ishal gibi ağrım var şeyimin üstü böyle ağrıyo ağırlık var gibi ne bileyim bir tuhafım oflum yatamıyorum çok sık idrara çıkıyorum çıkadanda çıktıktan sornada ağrıyo kasıkalrım

Elifim son dönemlerde yaşadığın şeyler normal. Yalancı kasılmalar sancılar çok olur. Bende de öyleydi biliyosun. Telden koyulmuyo kaç defa denedim boş yere mb gitti. Kısmet artık bakalım ne zaman görmek nasip olacak :) şaka gibi ama 2o günlük olduk :) yarı kırklandik biz darısı sizlere. Ama uykusuzluk berbat bişey. Kaynanam sağolsun hiç yalnız bırakmıyo o bile zor uğraşıyo düşünün o kadar yaramaz bi oğlum var. Uyku da bile kavga ediyo sanki çok sınırlı. Meme ağzından düşer başlar ağlamaya. Emerken memeyi alamaz ağzına gene ağlar. Çok yoruyo yani emir bey :)

kuzum normaldir diye bende randevumu bekliyorum ama nerde okuduysam ve kiminle konuştuysam git doktora diyolar biraz fazla sıkıntılarım var kararsızım korkuyortum bende diyorum normal dir olacak bunlar ama bir yandanda yaaa değilse gitsemde içimmi rahtalsa gibi diyorum ama bilemedim oflum yaaa daha biraz önce arkdaşımla konuştum bekleme git bendede oldu açılmam başlamış dedi normalde olablir ama en azından son durumu öğrenir hazırlığını yağarsın yada için rahatlar dedi bilemedim kuzum yaaa peki pc ne zaman yapılıcak oflum yağılsada bol bol görsek onun o sinirli hallerini yeirmben onu o halde siniri var hee Allahım yarebbim yemeyimde e yapayım ben o bıcırığı maaşallah sübhanallah kuzumaa geçti yaaa büyüyyo oğluşun oflum az kaldı hani doğmadı derken günler geçiyo geçen gün ömrümüzden gidiyo aman ben bu aralar duygusalımki kafamı doğumla bozdum eşimle tv izlerken o gülüyo ben bakıyorum anlamadınmı diyo hıı diyorum ne oldu diyo acaba bu böylemidir şu şölemidir diyorum bozdum kafayı korkuyorumda off offff

Kuzum git o zaman nstye falan sokarlar. Varsa açılma falan en azından daha erken durdurmaya falan çalışırlar. Valla bilmiyorum eşim götürdü de kötü yerden gitmiş dedi. Bakalım fiyat alacaktı. Hiç zaman yok gerçi pcye girecek ama SON zamanlarda öyle oluyo çok dalgın alıngan sinirli olabiliyo insan :) az kaldı az sabret dua et bol bol

yarın gidebilrim belki kuzum bakalımda herkes git diyo ama bakalım hakkımızd ahayırlısı oflum dua ediyorume tmezmiyim rabbim cümlemizin hakkında hayırlısını nasip etsin yaa aslında haklısın bebek olunca pcye zaman kalmıyo bir yerde ama işte birşeyleri sormak da iyi oluyo tecrübeli annelerimiz oluyo haliyle sormak fikir edinmöek iinde gerekli bakalım benimki naısl oucak zamanım olucak mı girmeye teyzesi

Hiç zamanın olmayacak canım :) emin ol. Biz iki kişi zor dayanıyoruz. Şimdiden Allah yardımcınız olsun. Ilk zamanlar çok zor hele göbek bağı falan

slm kızlar nasılsınız goruşmayelı elifcım nasıllsın tatlım bebbiş nasıl

Hiç zamanın olmayacak canım :) emin ol. Biz iki kişi zor dayanıyoruz. Şimdiden Allah yardımcınız olsun. Ilk zamanlar çok zor hele göbek bağı falan
kesinlikle haklısın oflum bende öyle düşünüyorum ama hayal ediyorum işte uslu olurmuş ağlamazmış falan sağlıklı lsunalrda tek kuzum onları göze aldık yeterki onlar iyi olsun bakmak bizim işimizz
slm kızlar nasılsınız goruşmayelı elifcım nasıllsın tatlım bebbiş nasıl

a.slm nerelerdesin sen sewdam yaaa kaç zaman oldu özeline yazıyorum mesaj kutun dolu burdan bakıyorum yoksun nasılsın nerdesin bir sorun yok dimi kuzum benim:26:

ben geldım ama yazan yokkk unuttunuz galıba benı:2:

hiç unuturmuyum sewdam daha cuma gübü snei söyledim kuzum aklım sende özelinede yazıyorum mesaj kutun dolu balım nasılsın yazdım ben ama çıktın hadi gel ama merak ediyorum kuzum yaaa:18::18::18:

oflum ben çıkıyorum kuzum daha oturamıyorum biraz uzanayım paşamaı öp yerime Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…