- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bir arkadaım tam 34çü gün silik çizgiyi görmüş,düzenli adet gördüyü halde,yani tatlım kırmızıları görmeden ümit kesilmez...
ayyy canim insallah cift cizgiyi gorursun bende tek gorurum diye hemen yapmiyorum cok kotu oluyorum cunku (( ufff insallah hamileyizdir
iyiyiiiiiiim efsuncuuummm bitanem , bulantım yok ama sesim kısık bgün az biraz iyi yutkunamıyorum acıyo boğazım yaaa .. bulantı sorunu çekmeyeceğim gibi ya hadi hayırlısı cnm bnm
Efsuncum ben bat ın akşamı test yapmıstım ve çizgi hemen belirmişti..sende bu akşam dene istersen :)
sağolasın efsuncuumm klima yok ewde,daha doğrusu gerek yok kayseri de yaşıyorum,şuan serin tabi ceyran yapıo kapı pencere 24 saat açık,bi kaç gün de çook sıcaktı soğuk su içtim ondan oldu burnum da tıkalı ... yoksa burası serin klima gereksiiz olur
:2::2:günde 10-15defa da hapşuruyorrrrummmm inş geçicek
sen de akşam testi tekrarlasan mı acaba
uyudum uyucam kızlarrrr :)
topiğin genel hali bence bu bugün.bitse gitsek artık ya
senin için duamı ettim tatlım.ne güzel ya,bu gün onlarca kadın senin için dua etti,hiç görmediyin,başka ülkelerden,başka illerden onlarca kadın....çok güzel bir şey....ALLAH TEZ ZAMANDA SENİ HAYIRLI EVLATLA TAÇLANDIRSIN...
CANİİİMMM cookk tesekkur ederim once sana ve benim icin bugun dua eden butun arkadaslarima :) evet bencede cok guzel birsey rabbim gormedigim bilmedigim butun arkadaslarimin hepsinin peygamber efendimizin yuzu suyu hurmetine dualarini kabul etsin herseyi gonullerine gore versin insallah :) AMİN canim cumlemizi taclandirir insallah :) guzel yurekli arkadaslarimsiniz siz benim :)
aminnn rabbim dualarımız kabul etsin inşş sen ne durumdasın düşünüyomusun bugün test yapmayı
yok canim ben bir kac gun gecmeden yapmayi dusunmuyorum :) tek cizgiyi gormek istemiyorum hayirlisi insallah olmam aslinda normalde sabah saatlerinde tam gunumde oluyorum bekliyorum bakalim :)
canım şimdi okudum ve gönderdim senin niyetine.. Allah gönlüne göre versin ve fazla bekletmeden güzel haberin gelsin inşallah :))
gelmezse de üzme kendini henüz zamanı gelmemiştir, yeni dönemde yeni umutlarla başlanır..
Tesekkurler canim sat 26. Haziran ilk ay denememizdi
Unutmusum yazmayi:)