canım bu 7. ayım bu ayda hamile olmasaydım annem belime yakı vuracaktı
neler yaptım bu ayda bunu öğrendim deneyeyim dedim işe yarıo
satını söyle canım hamiş tablosuna geçirelim seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu 7. ayım bu ayda hamile olmasaydım annem belime yakı vuracaktı
neler yaptım bu ayda bunu öğrendim deneyeyim dedim işe yarıo
geçen ay da yapmıştık dua günü yazan günlerde 100 kelimei tevhid okuyoruz ve arkadaşımız için dua ediyoruz
örneğin 1ağustosta sıla için yapıcaz gibi..
teşekkür ederim herkese. allah razı olsun allahım bu duyguyu herkese nasip etsin.
o kadar yoğunumki bi dakika boş bırakmıolar anlatacağım ama
başlıyorum dün katinamlada konuşuoduk o aklıma düşürdü canlarım yumurtlama döneminde 2 kere eşimle beraberdik
salla titret çok işe yarıo kızlar ayaklarımı yukarı kaldırdım 30 dk filan bekledim sonra sonra altına yastık koydum bir saat bekledim sonra banyo yaptım öle işte
dün eve giderken folik ait alıyım artık bende başlıyım diodum adetim cuma daha dört gün var önceki aylar gibi erken yapmıcam diodum katinam beni heveslendirdi bendede öle şeyler oldu diince eczaneden 5 tanede test aldım artık 2 günde bir yaparım die. hemen testi yaptım ama bakmıyorum biraz bekleyince çıkacak sanıyorum banyodan çıkarken test elimde ama bakmıyorum hala salona eşimin yanına gidiyorum bide baktımki ikinci çizgi gözüküo güya çıkınca eşime süpriz yapmayı düşünüodum sevincimi görünce alt üst oldu
gece dayanamadım hadi acile gidelim die tutturdum acile kan verdik gece 1 de sonucu bie saat sonra aldık 60 idi kızar çok mutluyum
aaa çok güzel bende katılmak isterim ne yapmam gerekiyor
inş.darısı bize canım bende sallıyom ama bu sefer bakalım olcak mı :)
satını söyle canım hamiş tablosuna geçirelim seni
İSİM | DENEME SÜRESİ | BAT | DUA GÜNÜ | |
sıla_84 | 2.ay | 5 Ağustos | 1 Ağustos | |
ebebebruli | 1,5 yıl | 9 ağustos | 2 ağustos | |
taliha | 2 yıl | 10 Ağustos | 3 Ağustos | |
kelam | 1 yıl | 10 Ağustos | 4 Ağustos | |
asyahayat | 2.yıl | 17 Ağustos | 5 Ağustos | |
ENABE | 2 yıl | 18 Ağustos | 6 Ağustos | |
küçükpisi | 4.ay | BAT belli deği | 7 Ağustos | arkadaşımızın iyileşmesi için de dua edeceğiz |
papilloamour | 5.ay | 21 ağustos | 8 Ağustos | |
bilgemadam | 1 yıl | 22 Ağustos | 9 Ağustos | |
efsunn07 | 4.Ay | BAT belli deği | 10 Ağustos |
canım okadar yoğunumki başımı kaşıyamıyorum napcam sıcak, bişey soracağım orucum ben napsam arkadaşlar tutma dedi
satım 6 temmuz
oyyy çok sevindim canım yaa..Allahım daim etsin bu mutlulugunu..çok ama çok sevindim
bana kalırsa bugunluk orucunu tut..bozma derim..yarından itibaren tutma..ben de öğrendigim günden itibaren tutmuyorum..
maşallah hemende idrara geçmiş..
teşekkür ederim herkese. allah razı olsun allahım bu duyguyu herkese nasip etsin.
o kadar yoğunumki bi dakika boş bırakmıolar anlatacağım ama
başlıyorum dün katinamlada konuşuoduk o aklıma düşürdü canlarım yumurtlama döneminde 2 kere eşimle beraberdik
salla titret çok işe yarıo kızlar ayaklarımı yukarı kaldırdım 30 dk filan bekledim sonra sonra altına yastık koydum bir saat bekledim sonra banyo yaptım öle işte
dün eve giderken folik ait alıyım artık bende başlıyım diodum adetim cuma daha dört gün var önceki aylar gibi erken yapmıcam diodum katinam beni heveslendirdi bendede öle şeyler oldu diince eczaneden 5 tanede test aldım artık 2 günde bir yaparım die. hemen testi yaptım ama bakmıyorum biraz bekleyince çıkacak sanıyorum banyodan çıkarken test elimde ama bakmıyorum hala salona eşimin yanına gidiyorum bide baktımki ikinci çizgi gözüküo güya çıkınca eşime süpriz yapmayı düşünüodum sevincimi görünce alt üst oldu
gece dayanamadım hadi acile gidelim die tutturdum acile kan verdik gece 1 de sonucu bie saat sonra aldık 60 idi kızar çok mutluyum
bitanem çok mutluyum dün heveslendirdin bendede öle diince çok heveslendin hemencecik damlatır damlatmaz 2. çizgi çıktı kanda değerimde 60 çıktı demekki hemen belirti verio.
canım oruca kafamı çok takıyorum tutmak istiyorum. eşim doktora sorarız tut derse tutarsın dio acaba öğleden sonra doktoramı gitsem aile hekimi var bizim mahallede çok iyi ilgilenio ama iş yerim uzak
Canım çok tebrik ederrim. Hayırlı uğurlu olsun. Kucağına almayıda nasip eder Allah inşallah. Oh yaa ne güzel hamiş haberleri artıyor. Yılbaşına kadar bu topikte hamile olmayan kalmayacak inşallah.
Ben hamileliğini öğrendikten sonra tatile gittim. Çünkü parası filan ödenmişti ve gitmesem yanacaktı. Hem de uçakla. Bende paniğimdir ama doktor dedi ki sağlıklı bir gebelik kolay kolay düşmez, öyle denize girmekle, uçağa binmekle, hoplayip ziplamakla.. Bu aylarda düşecek bebeği zaten tutmak istemeyiz çünkü o bebek sağlıklı değildir. O yüzden aklına hic kötü bisey getirme ve guzel guzel tatilini yap dedi. Önemli olan icini ferah tutman, söyle duşun, bebeğini düşüren cok kadın var evet ama sağlıkla kucağına alan kadın daha fazla.. Sen neden sağlıkla alan olmayasin.. Eminim hersey cok guzel olucak hepimiz için..yuregini ferah tut cnm..
Günaydın kızlar... bayram için bizde rezervasyon yaptırmıştık. Arabayla gidecez biz. 10 saat gidiş 10 saat dönüş. Parasıda ödendi tatilin. Bayramda 8. haftamın içinde olacam. Doktor izin verirmi acaba. Helinaslı sen denize girmişmiydin. 8 haftalık hamilelikle sizce onca yol gidilir mi kızlar.
Dilemcim ben denize girdim evet cnm, hatta bayramda tekneye çıkacağız mavi yolculuga Allahin izniyle hic denizden çıkmayı düşünmüyorum. Bence sakıncalı olan havuz dedi doktor, temiz olmayıp mikrop alabilirsin. Deniz aksine cok da rahatlatıcı dedi hamileler için.:))))
kıyamam sana ben de çok mutlu oldum inan bana..dün yazdıgın belirtiler benimkilere çok fazla benziyodu napayım
çok şükür heveslendirip de seni boş çıksaydı kendime çok kızardım hamdolsun..ben cumartesi doktora gidicem henüz göremez diye askıya aldım..doktorlar muhtemelen oruc tutmamalısın dicek..hatta bende cumartesi doktora sorucam bunu ama..beslenemicek diye üzülürüm bi yandan..gerçi oruç tutamadıgımada çok üzülüyorum buda var ( aile hekimine neden gidiceksin kuzum..
canım benim üzülmezdinki o zaman sölemezdim ama ne güzel bişeye vesile oldun bu formu o yüzden seviorum herkes belirtisini yazıo neler yaşadığını yazıo
doktora orucu sormaya gideceğim canım ne der acaba gidersem ne dediğini burayada yazarım