- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
olur mu olur valla tatlımm bu işlere hiiiç belli olmuyo malum hakkımızda hayırlısı diyelim...
hadi hayırlısı o zaman cnm bizde bayramdan sonra kısmetse bulgaristana gidicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur mu olur valla tatlımm bu işlere hiiiç belli olmuyo malum hakkımızda hayırlısı diyelim...
gittim bebeyim muayene temiz, tiroid değerlerim biraz yüksek çıkınca endokronoloji ye gittim işte ilaçlar verdi doktor değerin düştükten sonra gebeliğe engel değil dedii geçen ay zaten ilacı yeni kullanmaya başlamıştım işte bir buçuk aydır kullanıyorum diyelim bu ay sonu yine gideceğim.. bu 5. ayımız ama ilk iki 2 ay yumurtlama dönemleri hep gümbürtüye gitmişti.. benim işle ilgili şehirdışı gidişlerim olmuştu bi de tam bilmiyodum o zamanlar kocamı henüz yollmadım.. yani inşallah bebeğim gelir bu aralar.. yıllık iznim var birsürü kullanmak istiyorum aslında eşimin işleri hafifleyince amerikaya gitme planımız var ekim gibi.. bebek bu planı erteleyebilir tabii inşallah erteler eğer işte hamile kalamazsam bi gidip gezmek istiyorum çocuktan önce
sen alma kafana göre klomeni bende 8-9 gun sonra gidicem adetinin 3.gunu gel dedi nedir bu bizim kistlerden çektiyimiz ayol
hadi hayırlısı o zaman cnm bizde bayramdan sonra kısmetse bulgaristana gidicez
fıstık sana iğne vurmuşya iğneden sonra ilişki zamanı falan söyledimi yoksa kafana göre takılmı dedi
Anladım rabbim hakkında hayırlısını versin en kısa zamanda:) doktora erkenden gitmen iyi canım gitmeye devam et.belki bu ay olmuştur yani inşallah olmuştur.hamileyken uçağa binilmiyo diyolar ama binende var.ve bende eylül gibi italyaya gitmek istiyom eşimle.ama ne bilim seninde dediğin gibi bebek olsunda çokda önemli değil.
ay süperrr canımm tatil iyigelecek ya bize bunu biliyorum en son balayına gitmiştik işte 9 ay önce onun dışında hep 2-3 gün düğün dernek için biyerlere gittik.. özledim vallaha işe gelmemeyi
heh bende seni arıyodum şekerim gel bakalımmm şöyleeee hani sen folik asid içirmiştin ya kocişine.. doktorun ne gibi bi faydası olur demişti. benimki bana iç dedi ama erkeklerin içmesi gerektiğini sölemediydi... anlat hele bakeyim bir taze hamişim benimmmm
ilişki zamanını söyledi tatlım takibe aldı 2 gunde bir gittim ama çatlamadı körolmayasıca
benimde çok ihtiyacım var tatile geçen sene karadeniz turu yapmıştık zaten çalışasımda yok hiç gelmekte istemiyorum
demekki bizim incir havuç yapmamız lasım çatlaması için peki iğneden kaç saat sonra birlikte olun dedi.24 36 saat falan.ben yapmadım ama önümüzdeki ay ona göre yaparım
biraz tatil iyi gelir tatlım isteğin yerine gelir.. bebiş gelince de ücretli ücretsiz tüm haklarını kullanırsın çok uzun süre yapıyor öyle ya insan nasıl adapte olurki tekrar
ilişki zamanını söyledi tatlım takibe aldı 2 gunde bir gittim ama çatlamadı körolmayasıca
merhaba sanırın sen de çatlatma iğnesi oldun. bende 23 ünde çatlatma iğnesi vuruldum ama doktorum bi daha çağırmadı yumurtam çatladımı çatlamadımı bilmiyorum böyle bi kontrolden bahsetmedi ya çatlamadıysa off aklım karıştı iğneden 36 saat sonra ilişki dedi adet olursan - olmazsan gel dedi başka bişey demedi.