- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
Oldu mu acaba teyzesi bi bakar mısınız EĞER GÖRÜYORSANIZ MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN BONCUKLARIMA
ay maşallahhhhhhhhhhhhhhhh maşşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh 41 kere ama çok datlu görünüyo iki bıdırık kese
canım yaa.. cok az kaldıı.. hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.. coook heyecanlııı:18:
sorma canım valla heyecan tavan yapacak günler geçtikçe :18: sonu güzel olsunda beklemeye razıyım senin miden de zorluyomuş ya, işte her çocuk bir olmuyo canım bu daha nazlı çıktıya yoruyo anneciğini olsun buna da bin şükür tabi
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyordum, özledim sizleri evde uzun bi süre dinlendimm.... ohhh ohhh maşallah hamişler çoğalmış, tüm hamiş olan arkadaşlarım ALLAH tamamını erdirsin İNŞALAHHHH...papilim sen nasılsın kuzum 05.04temi test yapıcaksınn??
canım sen nerlerdesin, bunrda haykırdım cloreee cloreee diyee neyse iyisin ya çok şükür. aşılaman ne oldu bu ay yaptıracaktın? neler yaptın? benim 12 nisan gibi tatlım test günüm bakaım hayırlısı
arkadaşlar selamlar bende 8 haftalık hamileyim yeni üye oldum benide aranıza alırmısınız burdaki paylaşımlar bilgiler çok açıklayıcı ilk bebeğim benimde çok heycanlıyım Allah nasip ederse salı günü kontrolüm var inşallah kalp atışlarını duyarım en son 6 haftalıkken gitmiştim kese görünmüştü sadece ama doktorumdan memnun değildim şimdi yeni bi dr buldum bakalım ona gidicem inş. ilgili iyi bi dr çıkar karşıma
hoşgeldin canım, sen de sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini bu arada bizim topikte 6-12 hafta arası hamile var bolbol inşallah güzel paylaşımlarda bulunursunuz..