Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlarrr.. nasılsınız?? ben dün doktora gittim ilk kez.. rahme yerlesmiş keseyi gorebiliyorum ama miniciksiniz daha dedi. 10 gün sonra tekrar bakacak inş. hamdolsunn bu kadarı bile sımdılık rahatlattıı...
papinin asılaması bugundu degil mi?? Allahımmm saglıkla tutunsun inş bebişi onaa..
hadi gözün aydın sılacım maşşallah minişine
sagolasın canımm... sen nasılsın? hersey yolunda mı??
iyiyim çok şükür canım evdeyim öğleden sonra kızın okulunda program var ona ktılıcam .evi toparlamam lazım aldı başını gidiyor
seninkız anaokuluna gidiyormuydu
günaydın arkadaşlar.. sılacım hayırlı olsun..inş. kalp atışınıda duyarsın..papinin de Allah yardımcısı olsun..bebişi onunla olsun inş..
ne güzel masallahh.. Allah kolaylık versin canım.. canım ben bu sene vermedim henüz 4 yasına girmedi diye. cok onermedi doktorumuz. nasipse bir dahaki sezon baslayacak..
günaydınnn.. sagolasın canımm... senin de cogu gitmiş azı kalmışş maşallahh...
çok şükür atlattık bakalım sıkıntılı dönemleri..darısı başınıza..
Allah cümlemize annelik duygusunu yaşatsın inşallah sorunu olanlardan şifa bulsun inşallah...Allahım ya Varis sıfatınla hayırlı evlatlar nasip eyle Ya Rabbim...SEVGİ arkadaşımıza ve tüm bebek isteyen kardeşlerimize....
Ben sevgim için 707 Ya VAris okuyorum Rabbim istiyen herkese nasip etsin İnşallah...
Rabbim tüm evlat hasreti cekenlerin kucaklarını doldursun..Cennet kokusunu Koklamayı onlarada nasip eylesin..
Amin.Amin.
Allah cümlemize annelik duygusunu yaşatsın inşallah sorunu olanlardan şifa bulsun inşallah...Allahım ya Varis sıfatınla hayırlı evlatlar nasip eyle Ya Rabbim...SEVGİ arkadaşımıza ve tüm bebek isteyen kardeşlerimize....
Ben sevgim için 707 Ya VAris okuyorum Rabbim istiyen herkese nasip etsin İnşallah...
Rabbim tüm evlat hasreti cekenlerin kucaklarını doldursun..Cennet kokusunu Koklamayı onlarada nasip eylesin..
Amin.Amin.
Allah kabul etsin tatlım papillime bu aşılama sağlıkla yavrusunu getirsin inşallah.
evdeyim ben cuma vakti çok şükür dualarımı yapabildim yasin okudum
birde hamile topiklerinden rica ettim Allah hepsinden razı olsun sağlıkla kavuştursun yavrularına 100 den fazla ayetel kürsi okundu dün.
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin papiilime ebruma asyama küçükpisiye talihaya isteyen herkese Rabbim tez zamanda sağlıklı yavrular versin.AMİN