- 4 Mayıs 2012
- 2.642
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar papillim için dua edelim diyorum yarın öğlen saatlerinde yarın bende izinliyim olmayacağım şimdiden yazayım dedim.ne dersiniz?
olaaarr efsuncan ya ne zaman gelecek bu 6 nısan
kızlar papillim için dua edelim diyorum yarın öğlen saatlerinde yarın bende izinliyim olmayacağım şimdiden yazayım dedim.ne dersiniz?
sorma sorma geçmiyor zaman senin randevu saat kaçta peki önce hangimiz gireceğiz acaba
günaydın kızlar.. nasılsınız ?? ben bugun doktora gidicem sanırımm. bari keseyi goreyim de icim rahat etsin. zaman hic gecmiyogibi geliyoo.. dua edin de hayırlı haberlerle geleyim inş.[/I]
ınsallah keseyı gorursun arkasına kalp atısını arkasına saglıkla gelıstıgıne ve arkasına kucagına alıp mıs kokulu bebegının o guzel buyulu kokusunu ıcıne cekersın
bence super fikirr..
günaydın kızlar.. nasılsınız ?? ben bugun doktora gidicem sanırımm. bari keseyi goreyim de icim rahat etsin. zaman hic gecmiyogibi geliyoo.. dua edin de hayırlı haberlerle geleyim inş.[/I]
bence super fikirr..
saat 11 de 12 den donra dr. lar topuk senın kacta ?
hadi bakalım dualarımız seninle canım iyi yapmışsın git gör için rahat etsin
benim ki 11 de hadi bakalım hayırlı güzel haberler alalım inşallah
cok zor bı soru yahuu lekelenmeyı sayma bence kanama ne zamansa o zaman yanı sahsı fıkrım benımkızlar ben size bişi sorcamm... sımdı benim her ay adetimden 3 gun once lekenmeye baslıyordum da 3. gun tam olarak sokuluyodu yaa... benim son adet tarihim 20 subat mı sizce 23 subat mı??
cok zor bı soru yahuu lekelenmeyı sayma bence kanama ne zamansa o zaman yanı sahsı fıkrım benım
sabah sabah sınırlerımı gerdıler yaaa gerızekalının bırı 2-3 senedır adamdan alacagımız var adam utanmadan gelıyor yuzsuz gercı kaypaklık bızım patronda dun geldı adam bende dahılıden patronu aradım adamdan 4.000 kusur dolar alacagımız var ıstıycekmısınz dedım yok ıstemıycem dedı kapattı. sonra bısey oldu cagırdı benı patron gevsek adam gebeteme bakmıssınız hemn dıyor patronda gulerek remzıye para ıstıyor borcuna bakmıs dedı yaa sımdı de geldı gerızekalı adam usenmeden bızım odaya geldı bı guzal dalgasını gectı remzıye hanım gbt e me baktınızmı dedı sınırlerım bozuldu yaa bıde bızım patron nıye kımse odeme yapmıyor dıye soylenıp duruyor sen boyle davranırsan kım senı sallar da odeme yapar cınlerım tepeme cıktı sabah sabah
canım ya kızmazsanbanada komik geldi sen böyle kızmış bir şekilde anlatınca resmen herşey gözümde canlandı ya patronu ve borcu olan adamı göbekli hayal ettimsonra seni böle ince uzun fit hayal ettim.ay bilmiyom ben çok eğlendim.
ama şaka kısmı bir yana patron ayıp etmiş.samimi olmaya çalışmış aklı sıra ama seni harcamış azıcık.heryerde var canım bizim burdada öle patronlar istetir parayı kıslara sonra adam yağ çekmeye başlayınca patron gevşer ne önemi var paranın seni falanca aramış ben istemedim der.sabret canım lütfen.şimdik bide hamilesin ya daha fazla etkiliyo seni
cok sacma sapan bırsey yaa sadece 1 fırmadan 1 trılyondan fazla alacagımız var adamlar sallamıyor bıle patron boyle olunca bıde her seferınde boyle mılletın yanında kucuk dusuruyor