- 16 Nisan 2012
- 2.348
- 461
gunaydın canlarımmm
normalde geçermiydi cnm gunun inşallah vardır bebeğin seninledir
günaydın hoş geldin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gunaydın canlarımmm
normalde geçermiydi cnm gunun inşallah vardır bebeğin seninledir
peki kaç günde bir hasta oluyorsun yani döngün kaç gün.mesela benim döngüm 35-36 senin kaç gün?
hoşbulduk cnm nasılsın napıyorsun bakalımgünaydın hoş geldin.
günaydın şekerlerrrrrrrrrrr
asyacık ebrucuk naparsınız kızlarrrrr asyam, ateşin nasıl gidiyo?
şentürk, canım inşallah sonucun pozitif olur test yapsana bi varsa..
hoşbulduk cnm nasılsın napıyorsun bakalım
Iyiyim tatlışkom sen nasılsın benim adetim ağrılı geçiyor bugun 2.gunum ağrım var tam olamıyorum sende nasıl durumlar
günaydın şekerlerrrrrrrrrrr
asyacık ebrucuk naparsınız kızlarrrrr asyam, ateşin nasıl gidiyo?
şentürk, canım inşallah sonucun pozitif olur test yapsana bi varsa..
döngüyü nasıl hesaplıcam bilmem ki hep zamanında olurum ben son 3 tarihi yazayım size bakın hepiniz kızlar 14 şubat 17 ocak 15 aralık nasıl kaç gün olduğum anlaşılır mı bu bilgiyle yardımcı olun bana hadi
döngüyü nasıl hesaplıcam bilmem ki hep zamanında olurum ben son 3 tarihi yazayım size bakın hepiniz kızlar 14 şubat 17 ocak 15 aralık nasıl kaç gün olduğum anlaşılır mı bu bilgiyle yardımcı olun bana hadi
döngün yaklaşık olarak 30 gün yani beklenen adet tarihin mart 15 cuma günüymüş ama gelmemiş yani günün 4 gündür geçiyor büyük bir ihtimalle hamilesin gibi gözüküyor bir aksilik yoksa böyle gecikmeler yaşamıyorsan.en güzeli bir test yapmak canım.hakkında hayırlısı olsun
16-17 mart ta olman lazımdı cnm senin döngun 31-32 gun falan
ebru sanki olcakmışım her an öyle bi ağrım var belimde kasıklarımda 1 haftadır böyle her an gelecek sanki
herkeze günaydın....
ay asya inş. hamişsindir. ateşinde düşmüyormuş... hayırlısıyla bebişin seninledir inş... günün gelsin geçsinde müjdeyi ver...
senturk 1 haftadır ağrın olması belki bebiştendir. olumlu düşünelim dua yerine geçer inş...
kızlar birde ben ovu testi almak istiyorum. hangisinden alsam ki tükürük testimi diğerinden mi?... kredi kartı kullanmıyorduk sırf bu iş için almak zorunda kalıyoruz. eczanelerde yokmuş. sordum. hatta biri ondan yok biz gebelik testi vereyim istersen demişti.. napcaksam onu
inşallah olmazsın da bu belirtiler hamileliktendir rabbim yardımcın olsunebru sanki olcakmışım her an öyle bi ağrım var belimde kasıklarımda 1 haftadır böyle her an gelecek sanki
gunaydın cnm hoşgeldin nasılsın ben hiç kullanmadım cnm o yuzden bilgim yokherkeze günaydın....
ay asya inş. hamişsindir. ateşinde düşmüyormuş... hayırlısıyla bebişin seninledir inş... günün gelsin geçsinde müjdeyi ver...
senturk 1 haftadır ağrın olması belki bebiştendir. olumlu düşünelim dua yerine geçer inş...
kızlar birde ben ovu testi almak istiyorum. hangisinden alsam ki tükürük testimi diğerinden mi?... kredi kartı kullanmıyorduk sırf bu iş için almak zorunda kalıyoruz. eczanelerde yokmuş. sordum. hatta biri ondan yok biz gebelik testi vereyim istersen demişti.. napcaksam onu
Bende aynı durumdayım aramızdaki tek fark senin günün geçmiş benim ise yarın.bu belirtiler adet belirtiside olabiliyormuş hamilelik belirtiside inşallah hamilelik belirtisidir canım.
inşallah olmazsın da bu belirtiler hamileliktendir rabbim yardımcın olsun
gunaydın cnm hoşgeldin nasılsın ben hiç kullanmadım cnm o yuzden bilgim yok
canım ya inşallah gunun geçerde hamileyim dersin allah ım önce saa sonra bizlere versin inşallah
kıslar ya bu ateşi yorumlayan arkadaşlar var onlar diyoki umut var büyük ihtimalle pozitifi görcen diyolar.ağlıcam şimdik ya olabilirmi acaba ebrum ya
asya ben şimdi bakıyorum milletin tablolarına da, bana da çok olumlu geldi bak anlamadığım halde var gerini sen düşün hadi inşalallah Allahım nolur hayırlısıyla olsun bu iş inşallahhhhhhhhhh
kıslar şoktayım birtane arkadaşım var iyi bir insan şimdi beni aradı dediki canım seni rüyamda gördüm hamileyim diye çok seviniyordun eğer istiyorsan rabbim gönlüne göre versin dediinşallah dedim bende.sanırım bugün test almaya çalışcam yarın sabah yaparım düşmezse ateşim:18: