- 4 Nisan 2012
- 2.355
- 1
hadi bakalım canım hayırlısı olsun gelmesine sevindim.yeni döngün için doktora gidebilirsin artık.bakalım doktorun ne dicek aşılamaya başlarsa ki bir sorun yoksa başlar sen istersen.sonucunda pozitif olur inşallah.
sağol kuzucum bakalım gidelim inşallah her şey yolunda olur ve hayırlısıyla yapılır tutar aşılama off senin sonucun da bi pozitif olsa var yaa buralar hep bayram yeri olacak hadi sevindir bizi inşallahhhhhh
selam kızlar... yeni haberler var sanırımm.. nevy hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin inş.
papi senin hakkında da hayırlısı olsun canım. Rabbim inş daha fazla bekletmez..
benim de tam 1 yıldır oldugu gibi 3 gun oncesinden lekelenmem basladı. bu da demek oluyor ki bebiş yok bu ayda.. bir daha ki aya hatta birkac ay daha bebek dusunmemeye karar verdim. atıyım biraz kafamdan. bahar da geldi. gezer tozarım biraz. hem psikolojim de rahatlar.. sonrasında bakıcaz tekrarr onumuzdeki maclara[/I]
evet canım biraz dinlenmek iyi geliyor gerçekten, kafanı boşalt rahatına bak keyif yapın, o arada kendisi gelsin bebişinn
xmusmutlu bır hafta dılıyorum kızlar nasılsınızz 23 unde randevum var ınsallah kalp atısını duyarız Allahın ıznıyle bu arada nevy tebrıkler Allah tamamına erdırsın ınsallah papısım uzme tatlı canını olur elbet bu ay olmadı gelecek ay olur ınsallah opuyorum hepınızı
tatlım ben sana çok seviniyorum yaaa inşallah 8 ay falan böyle sevine sevine geçecek, doğum haberini de sevinç ve duygusallık içinde alıcaz
Hekimce arı sütü Polen ve bal 230 gr 5,95 Tl markete gelecekmiş sizce alınır mı ?
tatlım biraz ucuz değil mi. yani bana öyle geldi ama ciddi bir indirimmi var acaba. içindeki arısütü oranına bir baksana o da önemli çünkü, yoğunluğu