kıslar günaydın ben geldim.cumartesi doktora gittim biliyorsunuz muayene oldum dediki tam zamanındamı hasta oldun dedi bende evet dedim sana verdiğim hapı sabah akşam aksatmadan içtin dimi dedi bende evet dedim
olamaz dedi eğer sana verdiğim hapı içmiş olsan hasta olamazdın dedi bende sadece 1 gün içmedim saten 2 gün sonra hasta oldum dedim.yanlış yapmışsın dedi
neyse kıslar demem o ki doktorun dediğine harfi harfine uyun benim gibi bilmişlik yapmayın
sen o hapı bıraktığın anda hormonlar kendini salıveriyo dedi.neyse geçti artık 14 mm yumurtam kalmış geçen aydan önemli bişi değil sen bu ay dinlen dedi.bende dedim önümüzdeki ay ne yapcaz?ben aşılama tavsiye etmem dedi sanuçta şu tedavilere verdiğin parayı tüp bebeğe verseydin şansın daha fazlaydı dedi.yani bende bir karar aldım 2.aşılamayı yaptırmıcam üzerine biraz daha ekleyip allah nasip ederse tüp bebek yaptırcam.ama acıbademde şahin bey diye iyi bir doktor var ona yaptırcam.böyle işte kıslar.yani aşılama tedavi derken piskolojim bozulcak.