hoşgeldin canım inşallah üzüntülü zamanları biran önce atlatır feraha kavuşursunuz.. test sonucunda iyi çıkar inşallah, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. bebişe ve kendine iyi bak. öpüyorum
canım pazar testi kesin yapıcam ama telefondan kk ya giremiyorum öyle bir sıkıntım var, eşiminkini kapıp yazmaya çalışırım ama pozitifse kesin bi yolunu bulup yazarım ama negatif olacak galiba. bilemiyorul öyle hissediyorum. depresif moddayım gene neyse Allahtan ümit kesilmez tabii, her şeyin hayırlsıını versin hepimize inşallah
Amin canım benim.. Ben de çok ümitli değilim ama belki de kavuşmuşumdur kuzuma Bakalım neler olacak.. Sen nasılsın? Son zamanlar nasıl geçiyor, kontrolün ne zaman? Öpüyorummmm
tatlım biz de özledik, işlerini bitir de dön aramıza ah kuzum ben de çok merak ediyorum sonucumu, bir taraftanda popomun üstüne pat diye oturucam, kendimi o sonuca hazırlamaya çalışıyorum.. bakalım hayırlısı herşeyin. kocaman öpüldünnnn
canım bi kan testi yaptırsana. işten izin alma durumun yokmu yarım saat falan. en kesin neticeyi orda alırsın. belki de dediğin gibi testte çıkmadı. neticede elindeki erken gebelik testi değil sanırım, sıradan bir test. geç döllenme olmuş ise çıkmayabilir...
evet canım yaa test istiyorum bundan veriyorlar...off negatif görmekten korkuyorum yaaa hafta sonuna kadar beklicemmm...