Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarımm yaaa hayırlısı napalım haftasonuna kadar beklicem bide ozaman yapıcam..hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum belkide erken yaninebileyim..sabah 6buçukda uyandım çişim gelmişken yapayım dedim ama sonuç ortada üzülmüyorum merak etmeyin alışkınım bu durumaa..ama eşime çok zor söyledimm orası ayrı msj atmış sabah bana..tek çizgiye talıkma sakın diyee üzüldüm sandı galibaa..üzüldüm elbet beklentim o değildi ama alışkın oldugumdan o görüntüye takılmadım fotoları ekleyimde tek çizgi görün
Ah canım benim yaa, ben de çok alışkınım bu sahneye. kırasım geliyor testi kıramıyorum atıyorum tekrar alıp bakıyorum sonra tekrar fırlatıyorum. inşallah kopkoyu 2 kırmızı çızık göreceğimiz günler yakındır. Twitterda bir yazıyı görmüştüm çok beğenmştim, paylaşayım hemen: "Beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.." Nasıl unuturuz, nasıl düşünmeyiz bilemiyorum ama gerçek şu ki Stres tüm kötülüklerin anası. Ne diyim, her cümlemiz hayırlısı ne ise o olsunla bitiyor.. İnşallah en hayırlı zamanda çok bekletmeden sağlıkla gelsin bizimde yavrularımız...
canlarımm yaaa hayırlısı napalım haftasonuna kadar beklicem bide ozaman yapıcam..hiç olacakmışım gibi hissetmiyorum belkide erken yaninebileyim..sabah 6buçukda uyandım çişim gelmişken yapayım dedim ama sonuç ortada üzülmüyorum merak etmeyin alışkınım bu durumaa..ama eşime çok zor söyledimm orası ayrı msj atmış sabah bana..tek çizgiye talıkma sakın diyee üzüldüm sandı galibaa..üzüldüm elbet beklentim o değildi ama alışkın oldugumdan o görüntüye takılmadım fotoları ekleyimde tek çizgi görün
canım benim stres yapma inşallah vardır ve bebeğin seninledir
aynen canım benim yaaa napcamı şaşırdım valla ama heycandan nasıl ellerim titredi sabah varyaa bakalım haftasonuan kadar bekleyelim umutluyum ben çünkü ilk defa günüm geçiyorr hayırlısı bakalım
merhaba kızlar çok uzun bir süredir girmiyorum siteye isteyerek belki burdan uzaklaşırsam kafama daha az takarım dedim ama yine olmadı görüyorumki sizlerde de benim gibi değişiklik olmamış hakkımızda hayırlısı diyorum bu arada ben ve eşim geçen ay sperm testi ve hormon testlerimizi yaptırdım eşim için sınırda ama iyi dedi benim sonuçlarda temiz çıktı çok şükür bide ilaçsız yumurtlama takibi yapalım dedi bir gün arayla kontrle gittim ama bende bu ay sadece 1 yumurta oluştu oda ne yazıkki öylecede kaldı dr.dediğine göre bu ayki adetimin 3.günü bekliyo hap verecekmiş ne olduğunu tam bilmiyorum bilginiz varmı canlar birde bilmiyoıruym biliyomusunuz ama bi şey öğrendim ben bilmiyodum adet olduktan sonra 12-14-16 günler yumurtlama günü değilmiş eğer 30 günde bir adet olyuosanız son adet tarinden geriye saymamız gerekiyomuş belki bilmeyen arkadaşlar vardır benim hep çalışmalar yanlız zamanda olmuş yani inşş faydası olur
bu arada acaba "herkeş nerde"
h.bulduk canım Allah razı olsun bilgilerin için evet benim yumurtam 1 tane büyüdü 20.gün ama öyle kaldı dedi doktor çatlamadı bakalım yaa benim bide kafam karışık 2 gün gecikmeli adet oldum 2 ocaktı 4 şubatta pembe akıntım geldi ama benim bir kaç aydır böyle oluyo sonra bir kaç gün sürüyo sonra 1 gün normal adet oluyo yarın gitmek istiyorıum çünkü pembe gelmeye başladı ama tam anlamıyla adette olmuyorum kafamakarıştı ne yapacağımı bilmiyorum benim adetim 3 güb sürmüyo pembe akıntılar yüzünden
sabah yazmıştım kimse cevap vermedi :2::2::2:
kızlar napıyonuzzzz.yaaa ben hastlancam galiba kasklarımda hafif hafif sancılar var
canım inşallah olmazsın du bakalım bekliyelim 1-2 gün daha geçerse bir kan testi patlat bence
ofyaaa negatif görmekten korkuyorumm pazara kadar yapmıcam ıh ıhhhh...pazar günü yapıcamm..